Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

iubtul meu vrea un copil.eu am deja o fetita

Recommended Posts

Buna lume.Sa va spun pe scurt asa ca am o fetita de 3 ani si jumatate si sunt despartita.actualul meu iubit vrea si el un copil.eu totusi nu sunt sigura daca el nu va face diferente.imi iubeste fata si se joaca cu ea,o ia cu el in orash sau la cumparaturi dar totusi eu am asa impesia ca o face din cauza mea si nu ca ar simti el din tot sufletul.nu stiu de ce.ptr mine ea este cea mai importanta.ea imi spune ca il iubeste "foate mult".si eu as vrea un al doilea copil dar totusi nu as vrea ca fata sa sufere sau sa ma judece mai tarziu.ajutati-ma cu o vb buna va rog.pop
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

cred ca intrebarea ta este destul de delicata. Ce inseamna "iubitul meu actual" ? Aveti o relatie stabila, este de durata, eventual se va finaliza cu o casatorie? Cred ca asta e cel mai important : calitatea relatiei, felul ei. daca simtiti ca va doriti sa ramaneti impreuna pe viitor, sa aveti o familie impreuna, da, de ce sa nu faceti un copil? Mai ales ca si tu iti doresti. Nu e neaparat necesar ca primul copil sa sufere, desi cred ca iti inteleg temerile. Dar si relatia lor, fiica ta/iubitul se va construi in timp, se va consolida.[:)]

daca insa nu sunteti siguri de sentimentele voastre, daca va doriti sa ramaneti impreuna, daca sunteti de prea putin timp impreuna...atunci parerea mea este sa amanati facutul de copii, sa va concentrati pe claditul relatiei, a unei "home"...Aveti timp apoi de copii. Un copil nu e un lucru pe care sa-l doresti ACUM, sa-l faci si apoi...daca nu merge ce se va intampla?

Mami de fetita [8**] si de baietel [copil][baietel]

Noi, 2 minuni:

es1.jpg

es2.jpg

Ok - atunci subscriu ideii ca un copil apare pe lume cel putin cand ambii parinti sunt pregatiti total pentru asa ceva.

Daca nu era divort legal - ar fi aparut probleme majore. Dar cum nu e cazul de fata raman la prima idee.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video

Pagina legislativa

Citat:
citat din mesajul lui crisa-raisa
Buna lume.Sa va spun pe scurt asa ca am o fetita de 3 ani si jumatate si sunt despartita.actualul meu iubit vrea si el un copil.eu totusi nu sunt sigura daca el nu va face diferente.imi iubeste fata si se joaca cu ea,o ia cu el in orash sau la cumparaturi dar totusi eu am asa impesia ca o face din cauza mea si nu ca ar simti el din tot sufletul.nu stiu de ce.ptr mine ea este cea mai importanta.ea imi spune ca il iubeste "foate mult".si eu as vrea un al doilea copil dar totusi nu as vrea ca fata sa sufere sau sa ma judece mai tarziu.ajutati-ma cu o vb buna va rog.pop
align="right" id="quote2">cred ca inca nu esti pregatita pentru pasul asta!Dana

Eu cred ca cel mai frumos si de pret cadou pe care il putem face copiilor nostrii sunt un fratior/ o surioara. Cu cat e diferenta de varsta e mai mica, cu atat e mai frumos. De aceea nu vad de ce te-ar judeca pe viitor fetita pentru asta.

Daca iubitul va face sau nu diferenta intre copii, e normal sa te intrebi asta, e normal sa te temi, si nimeni nu-ti poate oferi un raspuns sau o garantie. Dar daca relatia voastra e buna si va iubiti trebuie sa fie loc si de incredere. Daca nu avem incredere in cei pe care ii iubim, atunci in cine?

Subscriu la cele spuse de Marius, un copil trebuie dorit mult de ambii parinti. Daca nu esti convinsa nu o face doar de dragul lui. Pe de alta parte, ii inteleg si lui dorinta de a avea un copil al lui. Cred ca tarie ca exista oameni care intr-un caz similar s-a purta la fel cu ambii copii si nu ar face diferente(sa dau exemplu sa zicem pe Brad si Angelina care au si copii infiati si cred ca sunt tratati si iubiti la fel). Acum asta numai tu poti sa stii, analizand relatia lui cu fetita ta. Clar e de luat in calcul si ceea ce simte ea despre un asemenea pas.

Citat:
citat din mesajul lui crisa-raisa
sweetmelon,eu am ncercat sa discut cu ea si sincera sa fiu nu vrea.nu stu cat de mult intelege ea acest aspect dar va ramane sa mai vedem daca o sa fie de acord sau nu.mercic oricum
align="right" id="quote2">Este prea mica sa inteleaga ce presupune a nu fi singur la parinti. Eu nu sustin o decizie anume (adica inclin catre una, dar nu pot sa ma pun in locul tau deci e irelevant) insa cred ca de principiu asta e o decizie care se ia intre adulti.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...