Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

incercam sa vad daca nu se poate pune o poza ,as fi vrut sa vedeti bubitele..[:)]

baietelului i-au iesit niste bubite dar mai mult pe piciore,in zona funduletului..daca ar fi de la piscaturi(ceea ce nu cred pt ca nu ar avea de unde) si are f multe ...ma gandesc sa fie de la un aliment ceva si in acest caz ii trec cu pasta mentolata,albastru de metil?sau ar trebui sa-i dau ceva?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pot fi multe cauze: de la transpiratie, a purtat pantalonasi dintr-un material sintetic (gen trening cu puf), daca are pampers - a fost intarziata schimbarea lui.

Spala-l cu apa si sapun de bebelusi, sterge-l prin tamponare, lasa-l un pic (5-10 min) cu funduletul gol, apoi da-i pe bubite cu Bepantene unguent/crema - eu optez pentru unguent, pt ca tine mai mult-, lasi sa intre bine in piele, apoi imbraca-l.

Repeta de cateva ori pe zi.

Bepantene este foarte bun pentru orice bubita, nu doar pentru iritatia de scutec, cum arata reclama!

Sanatate multa!

oana e posibil sa fie alergie.Mai ales ca se scarpina.Poti tampona bubitele , intreaba la farmacie ca au ele gata preparate, dar nu cu tinctura mentolata ca ustura.Mai ales daca s-a scarpinat.Este asa ca o crema alba, da nu mai stiu denumirea, dar farmacistele stiu sigur.

In plus spui ca el ia tratament cu antibiotic.Nu e o stare alergica la antibiotic?

I-ai mai dat si alta data si a fost ok?

Aceste bubite sunt numai pe picioare sau si pe corp?

Sa nu fie o boala a copilariei , dar numai un doctor iti poate spune exact ce e.Sanatate multa , sa treaca tot si sa va puteti bucura de concediu.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

[i]

O Oana, iti doresc sa fie o alergie [:D].

Al meu are 11 ani si de cand era mic aveam perioade in care se umplea de bubite, nu mai spun ca daca il duc la tara si acum fara sa manance absolut nimic se umple de bube din cap pana in picioare. Am facut toate testele, am mers la diversi dermatologi am eliminat pe rand alimentele si nimic, singurul tratament care-l punea pe picioare era cel homeopat.

Am primit insa incurajari ca in timp vor trece aceste manifestari cu cat se va mari, ceea ce este in parte adevarat.

Anul acesta a facut pana acum o singura data in perioada examenului de cls. a5-a, bubite mici si cu scarpinat. Am terminat examenul s-au terminat si bubitele, ceea ce ma face sa cred ca au fost pe fond nervos.

Cred ca sunt copii mai sensibili !

"Un animal care poate suferi pentru ceea ce nu este, acesta este omul."

"Femeile sunt niste nulitati simpatice,cu cat te gandesti mai mult la ele,cu atat le intelegi mai putin" - Emil Cioran

[poze]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...