nov-dec2008 Postat Februarie 7, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2010 BURTICI, COZONACI SI COZONACEClubul scutecelor:cap1, cap2, cap3, cap4, cap5, cap6, cap7, cap8, cap9, cap10, cap11, cap12, cap13, cap14, cap15, cap16, cap17, cap18, cap19, cap20, cap21, cap22, cap23, cap24, cap25, cap26, cap27, cap28, cap29, cap 30, cap 31, cap32, cap33, cap34, cap35, cap36, cap37, cap38, cap39, cap40, cap41, cap42, cap43, cap44, cap45, cap46, cap47, cap48, cap49, cap50, cap51, cap52, cap53, cap54, cap55, cap56,cap57,cap58, cap59, cap60, cap61, cap62, cap63, cap64, cap65, cap66,cap67, cap68, cap69, cap70, cap71,cap72, cap73,cap74,cap75, cap76, cap77, cap78, cap79,cap80, cap81, cap82,, cap83,cap84, cap85,cap86, cap87, cap88, cap89,cap90, cap91, cap92,cap9 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cameliam Postat Februarie 7, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2010 [cafea] da... si ca sa vedeti cat sunt de adormita am dat send la mesaj fara sa scriu ce vroiam de fapt sa scriu... Vorbeati de programul de masa, la noi e cam asa (orele variaza cu 30 minute, plus/minus): 09:00 - micul dejun, paine cu miere, gem, pateu de ficat facut in casa sau pasta de branza (cu buni, mami huzureste cu cafeaua pe forum) 13:00 - pranzul, 2 feluri - supa si felul doi, in general ce gatim si pentru noi, mancam dietetic dintotdeauna, evident cand avem porc, ea primeste pui. Supa ii place foarte mult, cam 2 polonice zdravene serveste zilnic. 17:00 - fructe (banana, mar, kiwi) 19:00 - cina - gris in lapte, taitei in lapte, orez in lapte, mamaliguta cu branza si smantana 21:00 - biberonul cu 250ml lapte Nu primeste pufuleti, covrigi, biscuiti sau alte rontaieli intre mese, nu vad rostul. E un obicei de care apoi scapi greu si care nu ajuta la nimic, in ideea in care ea la masa mananca foarte bine deci nu e nevoie s-o pacalesc cu altele ca sa aiba ceva in stomacel. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loryd Publicat Februarie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2010 Buna dimineata ! [cafea] Cameliamid="red"> si eu tot cu cafeaua in fata pe forum . Poti sa-mi spui te rog cum faci pateul de casa? Sunt in mare cautare de variante de mic dejun. De maine vreau sa scot biberonul de dimineata si orice informatie ma ajuta enorm.[flo] Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyzapi Publicat Februarie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2010 Aleinadid="red"> sper sa fie bune analizele si sa nu aveti probleme. Cameliaid="red"> eu cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi ca a pus mai mult intr-o luna. Cum ai zis s-a mai si inaltat, a fost o luna de evolutie Sorvintid="red"> ma bucur ca sunteti bine. Nebunicaid="red"> multumim de retete. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~id="blue"> Isabelaid="red"> & Raphael Nicolasid="blue"> id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amalia Publicat Februarie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2010 Neata fetelor! Nebunica-zapacica, Sorvint ma bucur ca ati reusit sa intrati! Am vazut pozicile cu scumpii mici...avem numai cozonacei unul si unul la odisee! Cameliam am avut si noi surpriza asta la controlul de la 1 an si o luna[:)]. Eu sincer ma bucur, mai ales ca are o greutate medie si are cate o perioada (cum este si cea in care se afla acum) in care sare peste mese. Macar sa aiba de unde scadea[:D]... Aleinad.g tin pumnii sa fie bune analizele![flo] Nebunica-zapacica multumim pentru retete![flo] Abiaa stept s-o incerc si eu pe cea de biscuiti si pe prima, cea cu spanac. Anca cum se mai simte papusica ta?[flo] Noi facem pasi inainte cu intarcarea[:)]. De miercuri la pranz am inceput cu suptul de la somnul de pranz. S-a obisnuit deja sa nu mai ceara la el, dar inca lucram la culcatul la loc in mijlocul somnului...nu mai stie cum sa adoarma la loc, daca se trezeste dupa vreo ora(inainte il puneam la san inca 2 minute si adormea instant)..si nici nu vrea sa se trezeasca de tot, pentru ca nu i-a ajuns somnul. Asa ca...mai bazaie 2-3 minute, isi cauta alta pozitie, mai stam de vorba, il mangai...se linisteste si se culca la loc[olala]. Vineri seara, ne-am dus sa-l punem in pat intai pe David...ca de obicei..si m-am intins cu Luca langa David. L-am tot pus sa puna capul jos, sa facem nani, se aseza cuminte...vedeam ca-l lua somnul. Am plecat cu el la noi in camera, l-am intins pe patul mare si am continuat. Si-a cautat un loc si a adormit langa mine[olala]...fara sa suga. S-a trezit sa-si ceara drepturile abia dupa vreo 2 ore! Drept urmare, aseara am incercat acelasi lucru, practic sa-l culc ca la pranz...cu diferenta ca dupa ce adoarme, il pun in patutul lui. A mers si aseara...ceva mai greu penreu ca dormise 3 ore jumate la pranz[:D] si era inca vioi.. Pentru supturile de peste noapte voi mai astepta putin cu scosul de tot, si-n limita gradului de oboseala la care sunt in noaptea respectiva, am sa mai sar peste cate unul, incercand sa-l calmez[asia]..sa vedem cum, ca e tare greu daca e adormit. N-am avut succes cu laptele praf nici acum. Nu-l vrea de niciunde. Ieri dimineata, am reusit sa-i dau 100 ml cu lingurita, punand in ele cereale cheerios de-ale lui David. Eu stau bine la capitolul sani! Dupa 2 zile in care nu mai sugea la san, deja seara nu mai aveam sanii ca o bomba cu ceas. Deci nedand de dimineata de la 7-8 pana la 22-23, a fost ok, fara nici o interventie, compresa, muls, etc. Incepe sa se retraga treptat! Deci se poate, chiar si la productie mare...[flo] Revin...sunt cu 3 chestii pe aragaz..[alcool] poze aniversare 1 an Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) "Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amalia Publicat Februarie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2010 Stiti ca va povesteam ca de miercuri-joi..adica de cand am inceput intarcarea treptat...mi-a facut si ceva febra. Vorbeam zilele trecute cu Mari (Mariana28) si am ajuns la concluzia ca s-a datorat intarcarii[alcool]. Alte simptome n-a avut si deja de alalteieri seara n-a mai avut nimic... Asa mi-am adus aminte de David, care in primele 2-3 zile de cresa, de la atata plans si agitatie, ajunsese la temperatura 39-40 (fara nici o exagerare!) si mi s-a spus clar ca datorita separarii si al plansului excesiv a facut asta. Se alesese cu ocazia asta si cu un rosu in gat de la urlat. (l-a vazut si directoarea cresei, care e doctora si pediatra lui) Nu va povestesc asta ca sa va sperii..nu toti reactioneaza asa urat la intrarea in colectivitate, iar el s-a obisnuit repede..2-3 saptamani[8D]. poze aniversare 1 an Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) "Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca_27 Publicat Februarie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2010 Amalia, wow, ce bine merge! Se impun niste ca-mi era dor de ele.[8D] Doamne da sa mearga si-n continuare la fel de usor. Multzu fetele, a mai inceput sa ia paine cu unt, preferata ei, banana ieri, insa aseara a eliminat-o aproape intreaga... sa nu va zic ca vazand bucati mari, ciudate, in scaun, ma gandeam la ceva paraziti scarbosi, deja vedeam capete si picioruse... [alcool], dupa aia m-am dumirit ca era banana. Ieri am dat o fuga rapida pana la ai mei, jup-jup 200km, si-acolo a mai gustat dintr-un piure, incet-incet ne revenim. Manumanu, ai amestecat cu ceva branzica? Ca am ceva prin fridge, sa fac si eu ceva clatite. Gynie, Hidrasec. Eu i-am dat ceva Smecta cu gust de portocala, pt copii, dar la spital mi-au zis ca H e mai bun. Malinas, cu seringa de la Panadol/Nurofen, bagata in coltul gurii, succes garantat. Daca as lasa-o de buna voie si-acu era cu 15 kk pe zi..., desi urasc sa-i dau cu forta. Mami de Saraid="Comic Sans MS">id="size1">id="maroon"> (8 dec 2008)id="Comic Sans MS">id="size1">id="maroon"> ============ Poarta-ma, mami! id="Comic Sans MS">id="size1">id="green"> Licurici id="size1">id="red">id="Script MT Bold">id="right"> =================== "We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manumanu Publicat Februarie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2010 ANCA, in branzica am pus 1 ou si zahar dupa gust (adica nu prea mult)... acuma nu stiu daca Zibe are voie ou asa, la regimul de acum... poti incerca sa pui doar branzica usor indulcita, daca nu mai bine papa clatita goala sau cu un gem acrisor. Citat:citat din mesajul lui anca_27Amalia, wow, ce bine merge! Se impun niste ca-mi era dor de ele.[8D] Doamne da sa mearga si-n continuare la fel de usor. Multzu fetele, a mai inceput sa ia paine cu unt, preferata ei, banana ieri, insa aseara a eliminat-o aproape intreaga... sa nu va zic ca vazand bucati mari, ciudate, in scaun, ma gandeam la ceva paraziti scarbosi, deja vedeam capete si picioruse... [alcool], dupa aia m-am dumirit ca era banana. Ieri am dat o fuga rapida pana la ai mei, jup-jup 200km, si-acolo a mai gustat dintr-un piure, incet-incet ne revenim. Manumanu, ai amestecat cu ceva branzica? Ca am ceva prin fridge, sa fac si eu ceva clatite.Gynie, Hidrasec. Eu i-am dat ceva Smecta cu gust de portocala, pt copii, dar la spital mi-au zis ca H e mai bun.Malinas, cu seringa de la Panadol/Nurofen, bagata in coltul gurii, succes garantat. Daca as lasa-o de buna voie si-acu era cu 15 kk pe zi..., desi urasc sa-i dau cu forta.Mami de Saraid="Comic Sans MS">id="size1">id="maroon"> (8 dec 2008)id="Comic Sans MS">id="size1">id="maroon">============ Poarta-ma, mami! id="Comic Sans MS">id="size1">id="green"> Licurici id="size1">id="red">id="Script MT Bold">id="right">==================="We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin id="red">id="size1">align="right" id="quote2">manu mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca_27 Publicat Februarie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2010 Si eu vreau reteta de pate de casa, testata. Adica stiu sa fac, stiam, de ala de la tara, de la taiatul porcului, insa vreau ceva mai light.[pofta] He he, vazut Raducu iubitor de Nobel, Leyre, Sagetele bucalate cu nasucuri rosii, si cum sa uit Albastrelul de Manumanu, si sfioasa Anastasia - mai, voi i-ati facut ca la carte, baiatu` cu mama, fetita cu tata. Si-as mai vrea sa vad un carliont/necarliont? de la Mariana, mi-a scapat... Loryd, linkul dat de tine nu merje... Cherie, cre ca astora doi le e jena sa-si refuze bunicii, sa nu dea rau in fata lor. Mami de Saraid="Comic Sans MS">id="size1">id="maroon"> (8 dec 2008)id="Comic Sans MS">id="size1">id="maroon"> ============ Poarta-ma, mami! id="Comic Sans MS">id="size1">id="green"> Licurici id="size1">id="red">id="Script MT Bold">id="right"> =================== "We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca_27 Publicat Februarie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2010 Citat:citat din mesajul lui manumanuANCA, in branzica am pus 1 ou si zahar dupa gust (adica nu prea mult)... acuma nu stiu daca Zibe are voie ou asa, la regimul de acum... poti incerca sa pui doar branzica usor indulcita, daca nu mai bine papa clatita goala sau cu un gem acrisor. align="right" id="quote2">Mami de Saraid="Comic Sans MS">id="size1">id="maroon"> (8 dec 2008)id="Comic Sans MS">id="size1">id="maroon">============ Poarta-ma, mami! id="Comic Sans MS">id="size1">id="green"> Licurici id="size1">id="red">id="Script MT Bold">id="right">==================="We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts