marygaby Postat Iulie 5, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 5, 2011 fetelor eu am o problema....am fost toata ziua ok si acum cand m_am intors acasa am observat ca sangerez...ce sa fac???sant singura momentan si sant deja panicata ..........nu vreau sa pateasca ceva puiul meu....va multumesc mult Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leditia Publicat Iulie 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2011 In cate saptamani/luni esti? La inceputul sarcinii este posibil sa mai sangerezi,uneori nu-i nimic grav,alteori da.Sfatul meu e sa stai linistita in pat(sa nu faci efort fizic) si sa mergi la un dr cat mai curand posibil daca sangerarile continua,daca ai dureri si simti tu ca ceva nu-i ok. Sanatate multa.[flo] POZE CU NOI de David Christian[copil] Speranta si incredere pentru David id="red"> Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marygaby Publicat Iulie 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2011 Citat:citat din mesajul lui marygabyfetelor eu am o problema....am fost toata ziua ok si acum cand m_am intors acasa am observat ca sangerez...ce sa fac???sant singura momentan si sant deja panicata..........nu vreau sa pateasca ceva puiul meu....va multumesc multalign="right" id="quote2">.......multumesc pt raspuns dar am 24 saptamani...nu stiu ce sa zic.maine la ora 8 am programare la dr.sa astept pana maine???pooop Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Publicat Iulie 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2011 nu,nu astepta pana maine!!! fugi la urgente in seara asta!la 24s nu e ok sa sangerezi Doamne ajuta!!! Mami si 2 printi iubiti: [cavaler]DAVID(24 sept 2008) si [bebic]STEFAN(24 sept 2010)id="blue">id="Comic Sans MS"> SHOPPINGid="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
polux Publicat Iulie 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2011 Cum sunt sangerarile? daca sunt doar pete rozalii de sange nu cred ca este foarte grav. Eu am avut la 17 saptamani, am sangerat slab, 2 zile. Am fost la urgenta si nu mi-au facut nimic, doar o ecografie ca sa verifice cauza si m-au trimis acasa. Noroc ca s-au oprit. Bafta si tie. Pentru linistea ta du-te imediat la urgenta. E posibil sa nu fie nimic important, dar mai bine sa fi precauta acum decat sa-ti reprosezi mai tarziu. Pupam bebele si mamica si tinem pumnii sa fie bine. Liliana Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monalac Publicat Iulie 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2011 mergi acum la urgenta.eu la 18 saptamani am avut dezlipire de placenta. Mami de Cris si Codrin Poze Cris Bebe Codrin Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leditia Publicat Iulie 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2011 Nu stiam,de aia am si intrebat.La 24 de sapt nu e ok sa sangerezi.Mie cam pe atunci mi s-a deschis colul si am facut cerclaj,ce-i drept cam la limita..Mergi acum la dr,la urgente si vezi ce se intampla.Sanatate multa si Doamne ajuta sa fie bine cu bb mic.[flo] POZE CU NOI de David Christian[copil] Speranta si incredere pentru David id="red"> Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liana1234 Publicat Iulie 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2011 incearca sa te linistesti,mergi la dr.in seara asta pentru o consultatie,nu cred sa fie ceva grav.Oricum iti doresc sa fie totul OK si sa fiti bine ata tu cat si[bebic] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marygaby Publicat Iulie 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 5, 2011 Citat:citat din mesajul lui liana1234incearca sa te linistesti,mergi la dr.in seara asta pentru o consultatie,nu cred sa fie ceva grav.Oricum iti doresc sa fie totul OK si sa fiti bine ata tu cat si[bebic]align="right" id="quote2">va multumesc mult...va pupam dulce atat pe mamici cat si pe burtici...poooop[baietel][flo][flo][flo][flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deya Publicat Iulie 6, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 6, 2011 mary ai fost la urgente?cum te simti? deya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.