Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

In cate saptamani/luni esti?

La inceputul sarcinii este posibil sa mai sangerezi,uneori nu-i nimic grav,alteori da.Sfatul meu e sa stai linistita in pat(sa nu faci efort fizic) si sa mergi la un dr cat mai curand posibil daca sangerarile continua,daca ai dureri si simti tu ca ceva nu-i ok.

Sanatate multa.[flo]

POZE CU NOI

[mamica] de David Christian[copil]

Speranta si incredere pentru David id="red">

Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.id="red">

Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui marygaby
fetelor eu am o problema....am fost toata ziua ok si acum cand m_am intors acasa am observat ca sangerez...ce sa fac???sant singura momentan si sant deja panicata..........nu vreau sa pateasca ceva puiul meu....va multumesc mult
align="right" id="quote2">.......multumesc pt raspuns dar am 24 saptamani...nu stiu ce sa zic.maine la ora 8 am programare la dr.sa astept pana maine???pooop

Cum sunt sangerarile? daca sunt doar pete rozalii de sange nu cred ca este foarte grav. Eu am avut la 17 saptamani, am sangerat slab, 2 zile. Am fost la urgenta si nu mi-au facut nimic, doar o ecografie ca sa verifice cauza si m-au trimis acasa. Noroc ca s-au oprit.

Bafta si tie. Pentru linistea ta du-te imediat la urgenta. E posibil sa nu fie nimic important, dar mai bine sa fi precauta acum decat sa-ti reprosezi mai tarziu.

Pupam bebele si mamica si tinem pumnii sa fie bine.

Liliana

Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Nu stiam,de aia am si intrebat.La 24 de sapt nu e ok sa sangerezi.Mie cam pe atunci mi s-a deschis colul si am facut cerclaj,ce-i drept cam la limita..Mergi acum la dr,la urgente si vezi ce se intampla.Sanatate multa si Doamne ajuta sa fie bine cu bb mic.[flo]

POZE CU NOI

[mamica] de David Christian[copil]

Speranta si incredere pentru David id="red">

Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.id="red">

Citat:
citat din mesajul lui liana1234
incearca sa te linistesti,mergi la dr.in seara asta pentru o consultatie,nu cred sa fie ceva grav.Oricum iti doresc sa fie totul OK si sa fiti bine ata tu cat si[bebic]
align="right" id="quote2">va multumesc mult...va pupam dulce atat pe mamici cat si pe burtici...poooop[baietel][flo][flo][flo][flo]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...