Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nefericire in unu, sau in doi?

Recommended Posts

M-a pus pe ganduri o discutie avuta recent cu o persoana apropiata. Mi-a recunoscut ca nu este fericita in casatorie, si ca nici sotul ei nu este. Mai tot timpul se cearta si nu par a avea nimic cu care sa fie amandoi de acord. Nici nu mai sunt siguri de ce s-au casatorit. Au ajuns la concluzia ca sunt incompatibili, abia suportand sa se vada prin casa (au fost si la consilier, au incercat din nou si totusi nu merge). Nu stiu nici ei de ce nu se despart, ea zice ca ii e frica de singuratate. Dar oare singuratatea nu e de preferat unei situatii in care iti mananci nervii unul celuilalt? Voi ce credeti? E de preferat sa iti pastrezi un statut (cel de persoana casatorita) cu riscul de a duce o viata nefericita, sau de a te elibera si a incerca sa o iei de la capat, cu riscul de a ramane singur? Nefericirea e mai usor de suportat in unu sau in doi? Tisina
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

pey din cate inteleg eu, ei doi sunt nefericiti TOCMAI pen' ca sunt in 2, si nu se mai suporta...luati separati, ar putea fi doi oameni fericiti...teoretic, le-ar fi mai bine despartiti...practic, depinde de la om la om. unii nu renunta pt ca ar trebui sa imparta averi, copii, pt ca varianta singuratatii e mai urata decat nefericirea cu cel de langa, pentru ca obisnuinta e mai mare...si motive sunt multe. depinde de cum vede fiecare viata.

Citat:
citat din mesajul lui Tisina
M-a pus pe ganduri o discutie avuta recent cu o persoana apropiata. Mi-a recunoscut ca nu este fericita in casatorie, si ca nici sotul ei nu este. Mai tot timpul se cearta si nu par a avea nimic cu care sa fie amandoi de acord. Nici nu mai sunt siguri de ce s-au casatorit. Au ajuns la concluzia ca sunt incompatibili, abia suportand sa se vada prin casa (au fost si la consilier, au incercat din nou si totusi nu merge). Nu stiu nici ei de ce nu se despart, ea zice ca ii e frica de singuratate. Dar oare singuratatea nu e de preferat unei situatii in care iti mananci nervii unul celuilalt? Voi ce credeti? E de preferat sa iti pastrezi un statut (cel de persoana casatorita) cu riscul de a duce o viata nefericita, sau de a te elibera si a incerca sa o iei de la capat, cu riscul de a ramane singur? Nefericirea e mai usor de suportat in unu sau in doi? Tisina
100% NU! Eu una nu ma vad stand intr-o casnicie in care sa nu fim amandoi fericiti... dar asta-s eu... _____________________________________________ Mami de Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008 [url="http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02"]Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta![/url]

Subiectul e general, adica se aplica in orice domeniu. Tisina, cunostiinta ta are oroare de lucruri necunoscute. Sunt multi ca ea. Unii nu pleaca in concediu pentru ca n-au mai fost, altii nu schimba stilul vestimentar, serviciul si...iata, nici casnicia. Citeam undeva, dar nu mai stiu unde, este o problema de psihologie, se numeste cumva chestia asta. Romanii, care gasesc explicatii la toate, au o vorba: Rau cu rau, dar mai rau fara rau. O prostie, in cazul unei casnicii ratate, dar nu o prostie suficient de mare ca aceea cand unul din soti e abuzat si tot nu pleaca. Nefericirea nu-i usor de suportat in nici o situatie. [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[/url][foto][url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email "] Surpriza 2008[/url][foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Citat:
citat din mesajul lui Tisina
Nu este un caz chiar singular , am mai auzit ...chiar cunosc un cuplu identic dar au si un copil(o fata)ajungeau la discutii la care ea incheia : cum indrazneste sa-mi zica mie asa ceva , eu am studii!!!!!...cu ani in urma asa erau dar pentru ca s-a ivit ocazia ca el sa plece sa lucreze in strainatate ...el vine mai rar acasa de cateva ori pe an...iar ea de fiecare data face ca totul sa fie perfect in apartament , se duce la coafor, gateste cele mai grozave mancaruri pt el...etc.... O solutie cred ca ar fi ca acest cuplu sa ia o pauza sa vada ce se intampla ....cearta nu va mai exista ...(unul dintre ei ar fi trebuit sa fie mai tolerant) , este greu sa dai sfaturi ...depinde si de ce anume se cearta...sa se desparta... nu prea sunt de acord... Zicala ,,mai bine singur intr-unul decat singur in doi " este valabila decat daca el/ea se simte singur/singura...dar in cazul acesta ...adevarat decat sa te certi tot timpul mai bine ...Trebuie unul din ei sa lase de la el totusi, mai ales daca s-au casatorit din dragoste!!!!!!

Cei despre care va povestesc nu au copii, si nici nu vor sa faca pentru ca nu sunt de acord sa fie si mai mult legati unul de celalalt (citez din ea). Eu una nu reusesc sa ii inteleg. Daca fiind singur exista riscul sa fii nefericit, eu cred ca in acelasi timp exista posibilitatea sa iti gasesti fericirea. Pe cand daca esti "legat", procentajul inclina balanta simtitor in favoarea nefericirii. Sa te vezi zi de zi cu cineva cu care nu vrei sa ai prea multe in comun, nu cred ca lasa prea multa speranta spre mai bine. In locul lor eu as divorta si as lua-o de la capat, singura sau nu. Mai ales ca nu sunt copii care sa sufere din aceasta cauza. Mi se pare o pierdere de timp ceea ce fac ei. Tisina

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...