Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Recommended Posts

[majoreta][majoreta][majoreta]
HAI EVYME!!! HAI ANNNAISS!!!!
[majoreta][majoreta][majoreta]id="red">id="size4">
[ruga] Bebe Yannis Andrei de amami AL3CSA! [ruga]id="green">id="size3">
[ruga][ruga][ruga] ADINA_BULINA!!! LALITICA2000!!!id="red">id="size3">[ruga][ruga][ruga]

[bis][bis][bis] BUN VENIT PE LUME! [bis][bis][bis]id="red">id="size4">
Mihai[bibe]id="blue"> de mami malina_mircu
id="size2">
Maria Dalia[bb]id="red"> de mami Adina_bulina
id="size2">
Simon[bibe]id="blue"> de mami Amiss_zip
id="size2">
Lucas[bibe]id="blue"> de mami Oani_2002
id="size2">
Dionisios-Ionas[bibe]id="blue"> de mami Vivi
id="size2">
Daniel[bibe]id="blue"> de mami Blue_flower
id="size2">
BB[bibe]id="blue"> de mami Bubu_bu
id="size2">
David Gabriel[bibe]id="blue"> de mami Alicredo
id="size2">
Alexandra Elena[bb]id="red"> de mami Cris.Mario
id="size2">
Matei[bibe]id="blue"> de mami Linioara
id="size2">
Irina[bb]id="red"> de mami Nikole
id="size2">
Adrian Gabriel[bibe]id="blue"> de mami Baly
id="size2">
[bis][bis][bis][bis][bis][bis][bis][bis][bis][bis][bis]

Asa a inceput odiseea noastra id="teal">Si am tot continuat...id="teal">
1id="teal">; 2id="teal">; 3id="teal">; 4id="teal">; 5id="teal">; 6id="teal">; 7id="teal">; 8id="teal">; 9id="teal">; 10id="teal">; 11id="teal">; 12id="teal">; 13id="teal">; 14id="teal">; 15id="teal">; 16id="teal">; 17id="teal">; 18id="teal">; 19id="teal">; 20id="teal">; 21id="teal">; 22id="teal">; 23id="teal">; 24id="teal">; 25id="teal">; 26id="teal">; 27id="teal">; 28id="teal">; 29id="teal">; 30id="teal">; 31id="teal">; 32id="teal">; 33id="teal">; 34id="teal">; 35id="teal">; 36id="teal">; 37id="teal">; 38id="teal">; 39id="teal">; 40id="teal">; 41id="teal">; 42id="teal">; 43id="teal">; 44id="teal">; 45id="tea
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 221
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am editat ca nu sunt prima [:D] si sa schimb semnatura, ca merge greu rau DC-ul si nu pot sa umblu la profil [bang].

Deci am ajuns si noi la 39 sapt (maine facem 39), dar inca nu ma stresez. Ca oricum bb nu da semne ca vrea sa iasa (nici macar contractii nedureroase). Asa ca mitumac si annalessya va tin isonul. aaa, noi inca ne bucuram de [sex], nu terapeutic [:D].

Alte vesti nu am, am pus si noi patutul intr-un final...

Catalutza [gravi] 39+ [fetita] Irina

AMR 2 saptamani

Citat:
citat din mesajul lui danasor
mamicutelor, voi dati ceai la copilasi? eu stiu de la un pediatru ca daca e alimentat exclusiv la san, nu mai e necesar ceai, mai ales daca nu e cald afara, dar unele persoane ma bat la cap sa-i dau ceai.[flo][flo][flo]
align="right" id="quote2">eu o alimentez pe Maia exclusiv la san si nu-i dau ceai si asa am si citit si asa mi s-a spus. FARA CEAImamica de [pis] Maia -Teodora

Citat:
citat din mesajul lui analessya13
Baitza la copilasi le faceti dupa sau inainte de a-i oune la san?[gravi] 40 [baietel] Edoardo si mami de [pk] Alessandro 3.01.2007 In prelungiri de 3 zileDoamne ajuta!http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
align="right" id="quote2">Eu ii fac baie inainte sa o alaptez ca cica varsa dk e cu stomacul plin, dar si dk vrei sa-i faci neparat baie exact in momentul in care e super foamete si nu ai toate cele pregatite poti sa-i dai un pic de papa cac altfel nu te mai intelegi...mamica de [pis] Maia -Teodora

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i
noi asa repejor am pus niste pozici aici poate de maine voi incerca sa intru in ritm si sa pot scrie si pe aici,poate si povestea nasterii!!!!!!va pup[flo][flo][flo][flo][gravi] 37+ [baietel] Dionisios-Ionnasbaby in burticahainute bebeAMR: maine e ZIUA cea mareid="purple">id="size3">[olala][olala][panic]
align="right" id="quote2">exact ingeras...Sa fie sanatos si paapcios, sa va bucurati de el!mamica de [pis] Maia -Teodora

Va salutam si noi mai pe seara asa.

Am fost azi la scos fire. Parca ma simt mai OK acum dupa 9 zile de la operatie. M-am obisnuit si in noua formula si maine avem si noi marea incercare ca raman singura cu copilasii vreo 2-3 ore. Merge sotul dupa negatie la sect 4. Cristi e foarte cumintel, manaca si doarme in general. Noaptea doarme la mine pe burta si dorm foarte bine si eu cu ocazia asta. De aseara dau drumul la feon noaptea cand il schimb sa nu deranjez pe sot si pe Andreea, si nu mai plange deloc [pk]. Il alaptez exclusiv sper sa nu avem probleme cu asta.

Intreba cineva despre regimul pentru cezariana. Cu o zi inainte de ceza mananci mai light, in ziua cu ceza nimic, dupa ceza pana la primul scaun branzica de vaci, iaurt, ou fiert, supa clara, dupa scaun mananci normal.

Sper sa reusesc sa scriu si eu povestea nasterii candva. Orcum de citit va citesc mereu.

Xela, mamica de Andreea(11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) poze

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...