Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna,

Trebuie sa ajungem la un control la oftalmolog si nu stiu unde sa ma indrept. Apelez la voi pentru informatii. Am cautat pe net si ce am gasit este un doctor la Medlife si am mai gasit 3 clinici specializate (Oftalmix ,Infosan, Oftapro). Poate mai sunt si altele. In momentul asta m-as duce la o clinica specializata dar as vrea ceva pareri despre doctori.

Multam,

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007

Pozicile noastre

Cum crestem noi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Daca vrei OFTAPRO ti-o recomand pe dr DANIELA CIOPLEAN, e foarte buna.

[mamica]Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [zana]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red">

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009

povestea nasterii Mirunei, filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX[foto]id="Comic Sans MS">

Si noi am fost la Dna Dr Cioplean la Oftapro si intr-adevar este o persoana exceptionala si ca om si ca medic.

Bertha, mami de frumuseti rare - [bonjovi] Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si [zana] Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)id="maroon">id="size1">

pozeid="red">id="size1">

Cum s-a nascut Ioanaid="size1">

Eu am avut o data o problema oftalmologica (minora) cu fetita (3 ani si 1 luna atunci) si am cautat tot pe net un medic oftalmolog care consulta copii. am dat de Dnul dr Burloiu, care era super-laudat pe toate forumurile. AM suntat la dumnealui si m-a primit chiar in ziua respectiva. Odata ajunsa acolo, mai erau inca vreo 3 pacienti care ma felicitau pt ca l-am ales pe dl dr, si care se mirau ca m-a primit in ziua aceea pt ca programarile se faceau si cu 2 luni inainte.

Dansul s-a purtat exceptional cu fetita, ne-a spus din prima ce are (o ciupise o insecta de pleoapa si i se umflase tot ochiul), ne-a recomandat "tratament" (fff usor, doar comprese cu lapte rece pe pleoapa), si ne-a dat cartea de vizita spunandu-ne sa il sunam la orice ora daca apar complicatii. Pt mine a fost extraordinar sa aud asta. Chiar am plecat linistita de acolo.

Fetitei i-a trecut ochisorul pana a doua zi.

Asa ca eu il recomand din tot sufletul.

http://www.dr-burloiu.ro/

*******************************************************id="pink">

[8**]raluca[8**]id="pink"> mami fericita de [il]alexia[il]id="pink"> (07.09.2006)id="red">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...