Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

hop, io-s prima [:D]

si ca sa nu ard gazul de pomana, vin cu noutati :) dragoana scoate chile din usi si apoi le baga inapoi pe gaura (sint chei de mobile, nu de yala). Si daca tot v-am vazut pe voi ca vb de animoale, etc, am decis sa o fac si io pe dragoana savanta si i-am luat literele alfabetului (stickers) cu animoale pe ele. Acu mai ramine sa le invete [bibe][:-@][:D]

Famille Dragoon cu [zana] Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

[roker]

Postat
Citat:
si de la birou nu pot intra pe forumuri (ce pacat [:D])
align="right" id="quote2">
iti poti achizitiona modem usb cu Internet Unlimited de oriunde si rezolvi si problema asta. eu la serv asa aveam

Simona mamica dragastoasa de [caru] Dragos (28.02.2009)

Postat

gata, strumful doarme,k nu a dormit decat putin azi,juma de ora, de la 13 la 13:30...nu stiu ce a fost cu el,dar...ma rog...si dimineataa fost cam ciudat cu somnul...s-a trezit la 9 si nu a mai fost chip sa doara...asta in conditiile in care de obicei,doarme dus pana pe la 11...iar de ceva vreme incoace..nu mai depasim ora 22:30...k doar asa ati scris k nu e bine mai tarziu

si ca tot vb de somn,stiu k cerea cineva o parere despre cum adormim bbii,pt k nu mai vroia sa il adoarma la tzitzi...EU il culc pe picioare,am vazut ca nimeni,din ce imi amintesc,nu procedeaza asa,nu stiu daca e bine sau rau modul acesta,insa EU asa fac,ii cant si il legan pe picioare,caci in brate mi-ar fi foarte greu...asa l-am invatat...si cu siguranta ca se va dezobisnui...la momentul potrivit...

mi-ar fi placut sa adoarma singurel in patutul lui cu lapticul in gura si cu un ursulet in brate...dar sincer acum imi place la nebunie cand adoarme la mine pe picioare,il pun in pat langa mine si i loc de ursuletz ma tine pe mine in bratze.........numai cand ma gandesc ...ma topesc toata....

ps:data viitoare cand faceti cap nou,bateti si la mamarea in geam,sa nu mai posteze la cel vechi[:D]

eu acum m-am pus pe cautat seriile PRISON BREAK,k am vazut in we ,la socrii seria 1 ,si m-a fascinat...nu stiu inca daca filmul sau actorul[8**]...cert e ca vreau sa vad si continuarea...k deh...nu schimbat actorul principal....[:I]

[copil]MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU[copil]

Postat

Olishkaid="red">[pup]! Si Calin tuseste dar nu chiar asa rau cum spui ca tuseste David. Sa scrii te rog ce tratament ti-au recomandat tie[flo].

Aparat cu aerosoli am cumparat unul nou, cu ultrasunete ca celalat facea cam mult zgomot. Asta este.

Am o nelamurire[:-@]: pe site-ul producatorului sinupret-ului - Bionorica (Germania)- scrie ca produsul se da doar copilasilor peste 2 ani. Pe prospectul de la noi scrie ca se da si sugarilor[alcool]! Acelasi produs, acelasi producator, dar indicatii diferite[bang]. Acum sa nu fac totusi mare caz caci produsul e din plante dar nu mi se pare in regula sa nu respecte indicatiile producatorului.

Keaid="red">, daca o sa ai un moment liber te poti uita te rog un pic pe site-ul bionorica.de. Poate m-am pierdut eu in traducere ( adica nu eu ci google translate[:D]). Multumesc![pup][flo]

mihaela, mama de[copil] nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009id="size1">id="teal">

Postat
Hmmm... iar postam de zor la capitolul trecut
Citat:
citat din mesajul lui novus
Maine in sfarsit ma intalnesc cu Brazelton [:D][pk] !!
align="right" id="quote2">Am uitat sa zic ca a sosit si al meu saptamana trecuta, m-am pus pe studiat, dar... merge greu. [:I]
Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.Georgiaaaaanaaaa, exact astaam vrut sa povestesc si eu, ce distractie e tusea!! Acum vreo saptamana, eu ma uitam la DR. House[:D] si ea se juca linistita si concentrata langa mine si am tusit brusc. S-a speriat, a tresarit si a facut ochii mari. Si atunci ca sa-i arat ca nu-i nimic m-am tot prefacut ca tusesc in continuare; bai, frate, a ras in hohote juma de ora, deja nu mai puteam eu sa ma prefac ca tusesc ca dadeam in tuse adevarata:))) De-atunci e una din distractii, ma prefac ca tusesc si rade de sare pampersul de pe ea[:D]Am uitat sa zic ca jucam si cucu-bau cu variante. Una e ca eu fac cucu de dupa un perete, dar cel mai tare e cand face ea: sta pe spate cu o perna usurica peste ea (ea si-o trage peste cap) si eu ma prefac ingrijorata:"uneee eeesti?" si atunci ea da perna jos si rade de numa si tot asa.
align="right" id="quote2">La noi tusea nu prezinta interes... in afara ca o invatase ma-sa-mare sa tuseasca si s-a apucat sa exerseze cand am fost la analize, de nu s-a lasat pedi pana nu a ascultat-o la plamani, degeaba ii explicam eu ca e "akizitie". [bang]In skimb cu cucu-bau e distractie curata! Isi trage pe mutritza prosopel, hainutza, orice prinde, apoi o lasa repede in jos si radeeee!!! [olala] (nu-sh daca se intelege exact, dar e super-haioasa) Cand mi-a facut prima data kestia asta nici nu intelegeam ce vrea. [:I] Acum e prilej de mare distractie! [:-)))] [:-)))] [:-)))]
Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20si ca tot vb de somn,stiu k cerea cineva o parere despre cum adormim bbii,pt k nu mai vroia sa il adoarma la tzitzi...EU il culc pe picioare,am vazut ca nimeni,din ce imi amintesc,nu procedeaza asa,nu stiu daca e bine sau rau modul acesta,insa EU asa fac,ii cant si il legan pe picioare,caci in brate mi-ar fi foarte greu...asa l-am invatat...si cu siguranta ca se va dezobisnui...la momentul potrivit...mi-ar fi placut sa adoarma singurel in patutul lui cu lapticul in gura si cu un ursulet in brate...dar sincer acum imi place la nebunie cand adoarme la mine pe picioare,il pun in pat langa mine si i loc de ursuletz ma tine pe mine in bratze......[olala][olala][olala]...numai cand ma gandesc ...ma topesc toata....
align="right" id="quote2">Adelake kiar asa adoarme seara. Dupa baitza, papam un bibe de cereale, isi ia pe Eyore (magarusul) si Sneezy (piticul) in brate si ne culcam. Seara kiar adoarme bine... ce-i drept, destul de tarziu si ne trezim si dimineata... Cu o pauza-doua de laptic peste noapte, dar nu se trezeste de tot, doar plange, eu ma prezint cu lapticul (eh, ce bine era cand binevoia sa suga si nu faceam decat sa o mufez), bea un pic si se culca la loc. Cred ca e de sete, ca face kestia asta de cand cu caldura la calorifer, desi umidificatorul ala merge in continuu... Pana adoarme, il trage pe pitic de barba sau ii molfaie coada magarusului. [olala]Va multumesc pentru raspunsurile cu detergentul. Numai eu mai ramasesem cu detergent special de bebe? De necaz, nu am mai pus azi masina, dar maine asa fac: cu detergentul nostru (ariel) si clatire dubla, ca nu ma vad eu iesind maine la shopping cu copilul de gat. [alcool]Wow, cat am scris! [:I] Ma duc ca s-a trezit printzesa si s-a pus pe cantat.Denisa-Madalina [mamica] fericita de [zana] Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Postat

Bianca, Sophiphi a dansat, clar[:D]. Abia astept sa ies cu ea prin cluburi! Io cand am implinit 29 de ani am dansat pe bar intr-un club si apoi m-am vazut pe site-ul lor...maica-mea a fost fosrte mandra de mine[:D].

Denisamada, noi n-am folosit detergent special niciodata. Acum daca va mai zic ceva, ziceti ca-s handicapata. Si nu sunteti departe de adevar. Io nu stiu sa folosesc masina de spalat[:I]. Nici n-am incercat vreodata. Ca maica-mea asta face toata ziua, cred ca baga 3 masini pe zi. Pe-ale Sophiei le baga totdeauna separat, cu Ariel, apoi balsam, apoi cu ceva sapun lichid...atata le limpezeste de numa.

Pana a implinit Sophiphi 2 luni eram obsedata, numa io le spalam, de mana. Si le-am calcat pana a avut 3 luni, apoi m-a parasit entuziasmu', ca am citit ca nu mai e hapt asa de important[:D]

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)

9luni

Postat

Ai de capu' meu, mor de ras!!! Tocmai i-am mai pus o data gummy bear-ul ala si ce credeti ca face: s-o pus in 4 labe si batzaie curul exact pe ritm, e super caraghioasa, zici ca-i la aerobic, n-am mai vazut-o cu schema asta[:-)))]

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)

9luni

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...