Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Recommended Posts

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

BOBOCEII
id="red">id="size3">

Avem 52 printeseid="red"> si 53 cavaleriid="blue">id="size2">

BOBOCEI DE IULIEid="navy">

18 iulie [copil]Luciaid="red"> [9cer]ClaudiaH

BOBOCEI DE AUGUSTid="navy">

13 august [copil]Carla Alexandraid="red"> [9cer]Anca8114 august [copil]Florin Razvanid="blue"> [9cer]Claudinna17 august [copil]Mihnea Cristianid="blue"> [9cer]Corinna17 august [copil]Eduard-Gabrielid="blue"> [9cer]_Giulianna_18 august [copil]Andreiid="blue"> [9cer]Andy_galro21 august [copil]Vladid="blue"> [9cer]Freshanana22 august [copil]Mark Theodorid="blue"> [9cer]Xor22 august [copil]Mihailid="blue"> [9cer]Didididi23 august [copil]Alexandruid="blue"> [9cer]Boo24 august [copil]Matei Gabrielid="blue"> [9cer]AlexaM26 august [copil]Andrey Danielid="blue"> [9cer]andrey200827 august [copil]Mariaid="red"> [9cer]Kid200327 august [copil]Maria Elenaid="red"> [9cer]Simodina28 august [copil]Maiaid="red"> [9cer]JulyMorning28 august [copil]Anna Sofiaid="red"> [9cer]Joy2128 august [copil]Ruxandra Mariaid="red"> [9cer]a-rose

BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="navy">

1 septembrie [copil]Lucasid="blue"> [9cer]Bitza20082 septembrie [copil]Sebastianid="blue"> [9cer]Aly_c202 septembrie [copil]Dimitriid="blue"> [9cer]Muuh fratior Alexei(13.07.2006)id="blue">3 septembrie [copil]Irina Alexandraid="red"> [9cer]Clau_geo4 septembrie [copil]Andrei Tudorid="blue"> [9cer]Dyanira5 septembrie [copil]Ellen Lauraid="red"> [9cer]Mmimi5 septembrie [copil]Karina Georgianaid="red"> [9cer]karina_u5 septembrie [copil]Mariaid="red"> [9cer]cocutica surioara Elena(04.06.2006)id="red">6 septembrie [copil]Bianca Nicoleid="red"> [9cer]Laureta6 septembrie [copil]Alexandru Gabrielid="blue"> [9cer]Nicoleta157 septembrie [copil]Mina Alexandraid="red"> [9cer]Andreea_and8 septembrie [copil]Miruna Anisiaid="red"> [9cer]MommyMagda8 septembrie [copil]Luca Noahid="blue"> [9cer]EvaF10 septembrie [copil]Andreea_Mariaid="red"> [9cer]_Irina10 septembrie [copil]Harri Alexandruid="blue"> [9cer]Cristineescu11 septembrie [copil]Luca Nicolaeid="blue"> [9cer]Musettepink12 septembrie [copil]Elsa Mariaid="red"> [9cer]Piolica12 septembrie [copil]Maya_Mihaelaid="red"> [9cer]CosmyB13 septembrie [copil]Tudor Gabrielid="blue"> [9cer]Simo_ef14 septembrie [copil]Alexia Mariaid="red"> [9cer]Andy.pfratior Andy (07.04.2002)id="blue">14 septembrie [copil]Alexandraid="red"> [9cer]symonne14 septembrie [copil]Karla-Luizaid="red"> [9cer]joklk15 septembrie [copil]Lucaid="blue"> [9cer]maria2004 surioara Maria(23.12.2004)id="red">15 septembrie [copil]Andreiid="blue"> [9cer]Iriss_0415 septembrie [copil]Ilinca Anastasiaid="red"> [9cer]tigresa15 septembrie [copil]Alexandruid="blue"> [9cer]bilitza200716 septembrie [copil]Mihai Edwinid="blue"> [9cer]Denisa.g16 septembrie [copil]Gruiaid="blue"> [9cer]Nerantula16 septembrie [copil]Amalia Stefaniaid="red"> [9cer]Sabinel16 septembrie [copil]Sasha Lucaid="blue"> [9cer]Ratonelu17 septembrie [copil]David Paulid="blue"> [9cer]tzitziri17 septembrie [copil]Davidid="blue"> [9cer]pisik4ever17 septembrie [copil]?id="blue"> [9cer]Beatrice00118 septembrie [copil]Erik Alexandruid="blue"> [9cer]Ramonzca7919 septembrie [copil]Robert Constantinid="blue"> [9cer]CD19 septembrie [copil][copil]Petru Alexandru si Pavel Cristianid="blue"> [9cer]Nally fratior Sebastian (14.04.2004)id="blue">20 septembrie [copil]Izabella Cleopatraid="red"> [9cer]mamidestefan fratior Stefan-Eduard (21.08.2006)id="blue">21 septembrie [copil]Vladut Alexandruid="blue"> [9cer]Ankussa21 septembrie [copil]Vladimir Andreiid="blue"> [9cer]amik21 septembrie [copil]Daria Mariaid="red"> [9cer]Lenyi7921 septembrie [copil]Eric Alexandruid="blue"> [9cer]Mambship22 septembrie [copil]Eva Paraskevaid="red"> [9cer]Monyca.C22 septembrie [copil]Alissaid="red"> [9cer]vdrag23 septembrie [copil]Maia Sofiaid="red"> [9cer]andreea_ada23 septembrie [copil]Vlad Constantinid="blue"> [9cer]Codruta2724 septembrie [copil]Davidid="blue"> [9cer]Nushulica24 septembrie [copil]Ioanaid="red"> [9cer]Julax fratior Alex(24.08.2006)id="blue">24 septembrie [copil]Daria Anastasiaid="red"> [9cer]Nocom fratior Matei(11.07.2004)id="blue">24 septembrie [copil]Ruxandra Elenaid="red"> [9cer]ralubv24 septembrie [copil]Anna Mayahid="red"> [9cer]Brigitte24 septembrie [copil]Elizaid="red"> [9cer]lavida25 septembrie [copil]Anaid="red"> [9cer]Teomaria fratior Teodor(11.08.1999)id="blue"> surioara Maria(01.03.2001)id="red">25 septembrie [copil]Eva Gabrielaid="red"> [9cer]rain_lover26 septembrie [copil]Eva Mariaid="red"> [9cer]andreutac26 septembrie [copil]Alessandraid="red"> [9cer]danucu26 septembrie [copil][copil]Eduard Mihai si Robert Gabrielid="blue"> [9cer]luminita200827 septembrie [copil]David Gabrielid="blue"> [9cer]babytza surioara Valentina (11.02.1999)id="red">30 septembrie [copil]Robert-Mateiid="blue"> [9cer]Aurorra

BOBOCEI DE OCTOM

Distribuie pe alte site-uri

Lala, merci frumos pt raspuns, asa ma gindeam si eu, o sa vedem, poate sint si alte pareri. Eu, una, o sa-i dau Elsei lapte noaptea daca-i e foame. Nu o sa o las sa plinga de foame...

Si ca vorbim de mincare, Elsa a mincat 'binisor' azi la cresa, ceea ce e un lucru tare, tare multumitor pt mine! Ma simt deja mai bine!

Azi e ziua mamei mele, face 70 de ani, cu toate ca nu e linga noi sa o sarbatorim asa cum se cuvine, tot o sa fac ceva deosebit si o sa ne gindim la ea. Asa ca ma duc la bucatareala sa fac ceva bun de mincare si o prajitura.

Iar cind vine la noi in martie o sa o sarabatorim si mai si! [:)]

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

tzitziri super idee cu blogul, multumim

andy_galro - La multi ani sa fii fericita!

dyanira - eu folosesc creme din gama Chanel Precision Beaute Initiale- sunt foarte multumita - la un moment dat am zis sa trec pe ceva bio, am luat Dr Hauschka dar am renuntat rapid din cauza ca mirosea prea puternic.

UGG-uri - Ada, mie nu imi plac sac :))) mi se pare ca trebuie sa fii super slim sa iti vina bine......

dar ciudat moment ti-ai gasit pentru a ti se pune pata pe asa ceva....de joi se fac 10 grade, unde mai umbli tu cu ditamai imblanitele?

i[:D]

si la subiect...si eu cred ca erau fake.....100% sigura

buna seara...sunt un pic supi..[:(]..am fost la dr. la gineco. ma durea putin in ;partea de jos...o durere cam tare, dar care nu a tinut decat 2 zile, am zis totusi sa vad ce este....ma controlat si a zis ca ar fi ceva linga peretele colului, dar nu isi da seama ce, ar fi,a presupus ca ar putea sa fie ori o sarcina, ori un chist sau fibrom [q][q]...nu, ca nu m-as bucura de o sarcina dar inca nu se poate,[q] maine o sa ma duc sa fac o ecografie intravaginala sa vad despre ce e vorba...[:(]....acum stau si ma gandesc la primele simtome ale sarcinii...

[s] ANDY, SA FI FERICITA MULTI, MULTI ANI ALATURI DE PUI SI DE CEI DRAGI id="size3">id="red"> [s]

BABYTZA mult succes in afacere....iti tin pumnii [pup][pup]

Cum sa nu ii dau lapte, noaptea, pai vre-ti sa ma stie tot cartierul, si nu bea decat maxim 500ml pe zi...cred [:D]...hai 600 ml, treaca de la mine.....altceva vroiam sa va intreb, care a fost intervalul cel mai mare care l-ati asteptat sa vina urmatorul dinte/canin/ masea???....vreau sa zic ca astept de cel putin trei luni(daca nu si mai bine) sa mai apara ceva.....stiu ca nu ar trebui sa ma ingrijorez dar totusi, mi se pare prea mult

[mamica] fericita de [comoara] AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

LUMI [pup] multumesc, dabea acum am vazut ca esti singura care mi-a raspuns la intrebare [pup]....nu mai avem pata aia, se pare ca a fost o iritatie de la petele care le-a avut pe corp, ia-m dar un pic cu Elocom si vreau sa zic ca dabea se mai cunoaste [pup]

[mamica] fericita de [comoara] AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Kllemi, eu sunt ultima persoana care ar putea sa-ti raspunda, pentru ca eu nu asteopt dintii. Stiu ca primul incisiv a venit pe 2 iunie, dar pe urma m-am trezit pur si simplu cu ei. Iar masele nu stiu nici cate mai are de "scos", am apucat sa vad ca are umflat la canini si isi duce mana la o ureche cand plange, ceea ce m-a facut sa cred ca cel putin 2 canini si o masea dau chef zilele astea la ea in gurita... Parca au trecut si la noi niste luni de pauza in jur de un an.

Piolica, la multi ani mamei tale!

A propos de 2 iunie, atunci s-a taiat sotul meu in blender. Oana, nu am apucat sa zic cand m-ai intrebat; nu i-au pus copci pentru ca taietura era cumva in spirala si un capacel de piele s-a taiat cu totul. Degetul era "prea stresat" si dr de la garda a avuit dreptate, s-a sudat foarte bine si asa. Fetelor scuzti amanuntele picante.

Ramona, [mamica] de Anda Teodora din 10.10.2008id="orange">id="size2">

b de la bebe, blog...id="Century Gothic">id="size1">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...