Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

*LMA!!*Puiuti de randunici 2008!! (370)

Recommended Posts

[bis]Dupa o minunata Odisee in 161 de capitoleid="red">, randunicile harnicute au ajuns la Scutece! [bis]id="Script MT Bold">
id="size4">
[foto]Au crescut puiutiii!!!id="size5">id="green">[foto]id="Script MT Bold">

Suntem un stol vesel de 103id="green"> mamici-randunici, iar in cuibulete avem (deocamdata): 47 de randuneleid="pink"> si 57 de randuneiid="blue"> + 7id="orange"> mamici [gravi]!!id="size4">
id="red">id="Comic Sans MS">
Puiuti nascuti in Ianuarie 2008: 3id="red"> [copil] (2 [zana] si 1 [cavaler])
id="green">id="Script MT Bold">id="size4">13 Ianuarieid="green">id="size1">Dacianaid="red">-pui de daciana.tid="purple"> (22.02.1979)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">
30 Ianuarieid="green">id="size1">Iulia Elenaid="red">-pui de natynicid="purple"> (25.01.1975)id="size1">-povestea nasteriiid="green">id="size1">
30 Ianuarieid="size1">id="green">Sebastianid="blue">-pui de tuchitaid="purple"> (28.01.1978)id="size1"> + Ilincaid="red">(5.07.2005)id="size1">
Puiuti nascuti in Februarie 2008:19id="red"> [copil](14 [cavaler] si 5 [zana])
id="green">id="size4">id="Script MT Bold">13 Februarieid="green">id="size1">Yannis Cristianid="blue">-pui de simonetteid="purple"> (07.05.1974)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Luca Anthonyid="blue">(02.02.2006)id="size1"> + Nicholas Ellanid="blue">(14.12.2009)id="size1">
14 Februarieid="green">id="size1">Mihnea Adrianid="blue">-pui de Teo2rinaid="purple"> (08.10.1981)id="size1">
15 Februarieid="green">id="size1">Andreiid="blue">-pui de gbutucicaid="purple"> (28.06.1978)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">
15 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de Monica9id="purple"> (21.04.1978)id="size1"> + Sophiaid="red">(18.11.2009)id="size1">
18 Februarieid="green">id="size1">Vlad Alexandruid="blue">-pui de mimonixid="purple"> (09.08.1967)-povestea nasteriiid="size1"> + Teodoraid="red">(11.09.1993)id="size1">
18 Februarieid="green">id="size1">Robertid="blue">-pui de Roxana Claudiaid="purple"> (27.07.1980)id="size1"> + Catalinid="blue">(05.06.2006)id="size1">
19 februarieid="size1">id="green">Alexiaid="red">-pui de LyMariaid="purple">
21 Februarieid="green">id="size1">Andrew-Johnid="blue">-pui de Honey79id="purple"> (27.06.1979)id="size1">
24 Februarieid="green">id="size1">+id="black">id="size4"> Bogdan-Matteoid="blue">-pui de diana gid="purple"> (31.12.1981)id="size1">[flo]
24 Februarieid="green">id="size1">Stefan Dacianid="blue">-pui de annya74id="purple"> (12.10.1974)id="size1">
25 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de clauclauid="purple"> (26.05.1977)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Razvanid="blue">(11.01.2002)id="size1">
25 Februarieid="green">id="size1">Ioana Sofiaid="red">-pui de Olgutzikaid="purple"> (28.04.1978)id="size1">
26 Februarieid="green">id="size1">Tudor-Stefanid="blue">-pui de underqueenid="purple">(15.03.1980)id="size1">
26 Februarie(ora 13.00)id="green">id="size1">Mihaiid="blue">-pui de zozelaid="purple"> (18.08.1981
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ce emotii am avut azi! Simo a nascut ultima data odata cu mine si azi naste odata cu prietena mea. Apropo, am vb acum cu prietena mea...Are o fetita frumoasa si sanatoasa de 3100g. Abia astept s-o vad!

Si acum...legat de epidurala... Eu credeam ca la mine nu si-a mai facut efectul inainte sa nasc din cauza medicamentelor care au grabit nasterea...dar mi-a zis ca si ea a patit la fel... Cele care ati nascut cu epidurala...ati simtit dureri crunte inainte de expulzie? E doar o curiozitate de-a mea.[alcool] Ca am inceput sa cred ca epidurala asta e f. buna la nastere, dar doar sa te linisteasca cateva ore inainte de nasterea propriu-zisa, sa te odihnesti...ca apoi sa vii cu forte proaspete... Am dreptate au ba?[:D]

Ioanaid="red"> si id="Script MT Bold">id="size4">Davidid="blue">id="Script MT Bold">id="size4">, cel mai scump martisor id="Script MT Bold">id="size4">

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.id="blue">

Liana ti-am citit gandurile cu lacrimi in ochi mai de dimineata, imaginadu-mi-o pe Teo cum intinde ea manuta spre tine si striga "mami,mami" [q], iar acum am citit cu cata mandrie ai pove tu de frumoasa ta care a cucerit pe toata lumea, de la doamne pana la participantii la trafic[flo]Sa-ti traiasca frumoasa, am vazut pozicile, ce serioasa era ea cu ghiozdanelul in spate...

Ioana nastere usoara prietenei tale, daca nu a nascut deja pana acum [majoreta]

Am uitat sa va zic ca-mi pare tare rau ca nu am mai putut ajunge la intalnire, ma oftic si mai rau dupa ce am vazut pozele [olala], sper ca data viitoare sa nu mai ratez..

Mami de Antoniaid="red">(23apr2008) si Alexia(24aug2005)id="red">

ioana sa-ti traiasca fetita prietenei, sa fie sanatoasa! cu epidurala, eu am facut doar o doza, la dilatatie 4, alta n-am mai apucat, asa ca am cam simtit...stiu ca a fost dureros, dar nu-mi amintesc exact[:D], poate de frica![alcool]..si poate ptr ca la mine a fost parca mai urata recuperarea de dupa, decat nasterea in sine, care a durat putin..m-a terminat epiziotomia aia, 10 zile n-am fost om..[bang]

Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">[hot]

id="green">

Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS">

Si eu la fel, Luny, am uitat partea aia...dar 6 saptamani m-am chinuit ca n-am putut sta in fund[bang]. Bine, si asta a trecut... trebuie sa ma incurajez pt bebe 2 deci[:D]

Ioanaid="red"> si id="Script MT Bold">id="size4">Davidid="blue">id="Script MT Bold">id="size4">, cel mai scump martisor id="Script MT Bold">id="size4">

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.id="blue">

Nicol, si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut [pup]. Sa stii ca am admirat impreuna cu Bitza si Sovi unghiile lui Bubu...si vorba ceea, daca era vorba de mainile vreunei cucoane sclifosite care nu pune mana pe nimic in casa mai ziceam, dar e vorba de Bubu!!! si uite ca unghiile rezista cu brio...Insa tot mi-e frica si nu-s convinsa deloc ca m-as putea obisnui, dupa ce de o viata le port ff scurte...

Ce mai facem noi...Pai te pui cu copiii? M-am apucat sa numar cu Iulia; de 2 ori la rand am numarat pana la 10 (adica eu ziceam 1, ea 2 si tot asa; foarte corect![pk]); apoi cand o pun sa numere ea singura zice nerabdatoare "unu, cinci, gata!!"[alcool]

Natyid="purple">

mamica [copil] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple">

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

Citat:
citat din mesajul lui numeioana
Si eu la fel, Luny, am uitat partea aia...dar 6 saptamani m-am chinuit ca n-am putut sta in fund[bang]. Bine, si asta a trecut... trebuie sa ma incurajez pt bebe 2 deci[:D]
align="right" id="quote2">Ei, s-o fi vazut sambata pe Ursuleata, la intalneala in Unirii, la 6 zile de la a doua cezariana (si aia cu probleme)[pk]! Cand eu zic ca recuperarea dupa ceza e mai usoara...[:D][:D][:D]Natyid="purple"> mamica [copil] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...