Crisnemes Postat Februarie 9, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 9, 2010 Buna tuturor! Eu am o mare problema , stau la casa , iar spatiul e destul de mare (fata de un apartament) si as dori sa-mi cumpar mopul cu aburi pentru a face mai usor si mai rapid curatenie. Voi ce ma sfatuiti? Am vazut ca sunt niste aspiratoare care aspira si spala in acelasi timp .Are cineva ? Vreau sa va spun ca am putine covoare , in mare parte este parchet iar in bai si bucatarie - gresie. Acum folosesc vermop cu laveta din microfibra si din bumbac - depinde de suprafata. Cristina si Dragos (31.01.2004)+[copil]Victor(19.09.2006) Poze Album Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.nica Publicat Februarie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 9, 2010 Citat:citat din mesajul lui CrisnemesBuna tuturor! Eu am o mare problema , stau la casa , iar spatiul e destul de mare (fata de un apartament) si as dori sa-mi cumpar mopul cu aburi pentru a face mai usor si mai rapid curatenie. Voi ce ma sfatuiti? Am vazut ca sunt niste aspiratoare care aspira si spala in acelasi timp .Are cineva ? Vreau sa va spun ca am putine covoare , in mare parte este parchet iar in bai si bucatarie - gresie. Acum folosesc vermop cu laveta din microfibra si din bumbac - depinde de suprafata.align="right" id="quote2">Intr-o casa mare conteaza f. mult circuitul.Adica,daca se vine de afara trebuie sa fie descaltata persoana.Da,este urat dar sanatos in conditiile murdariei care este pe strazi.In cazul in care se taie murdaria de afara nu sunt necesare masuri extreme pt. curatenie.Practic numai praful trebuie inlaturat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.