alinatxxx Publicat Februarie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 9, 2010 buna! sunt noua pe acest site:) vreau sa ma primiti si pe mine:) sunt din constanta si trebuie sa nasc prin septembrie:) spun asa caci eu sunt in 8 sapt - chiar noua(caci la penultimul eco a zis ca sunt in 6 sapt si peste inca 2 sapt cand i am auzit inimioara lui bebe a zis ca sunt in 7 sapt acum nu mai stiu nici eu):) problema e asa pt ca eu aveam ciclul la 40 -50 de zile gereglat rau si ultimul ciclu a fost pe 14.11.2009, si doctorul a zis ca am ramas dupa cum vede el acolo pe 20 decembrrie....imoprtant e ca i bine bebele:) eu fac tratament cu dupahaston din a 3 saptamana de sarcina :) si am luat si nospa caci am avut dureri mari de butica la inceput(cate 2 pastile la 12 ore) acum iar doar la nevoie. m ai iau acid folic si atat. acum urmatorul eco e pe 22 feb si am facut si analizele care mi s au dat de doctorul de famile:) greturi tot am , de varsat nu prea am mai varsat:) v am pupat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nastasie Publicat Februarie 9, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 9, 2010 poti intra la mamici si gravidute de constanta sau la mamici de septembrie-octombrie2010.sarcina usoara. adriana&[aerob]razvan-mihai 01.11.2004 [url="http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamard20041101_-8_My+child+is.png"]varsta lui razvan[/url] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Februarie 9, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 9, 2010 buna si felicitari ! sarcina usoara, bb sanatos ! ce pot sa mai adaug : la urmatoarea vizita la medic intreaba-l daca iti recomanda suplimente cu vitamine si minerale, eu am luat Elevit pe toata perioada sarcinii si a alaptarii, in prospect scrie ca diminueaza senzatia de greata. neaparat, cand vei primi rezultatul analizelor, sa intrebi (daca nu stii) ce grupa de sange ai si ce RH. ar fi bine sa stii sau sa afli acelasi lucru pentru sotul tau, astfel incat sa nu existe incompatibilitate de grupa sau de RH intre voi doi. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) Printesa mea este in concursul Pampers, aici Multumim pentru orice vot primit ! "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts