Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*

Recommended Posts

DOVLECEI DE SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2009id="size3">id="limegreen">
id="Comic Sans MS">

_____________________________________________________________________id="pink">

Dupa o odisee plina de emotii, dovleceii mult asteptati au iesit la iveala si acum ne mandrim cu

53[zana] si 68id="blue">[cavaler]

id="red">id="Comic Sans MS">

[bb]DOVLECEI IN SCUTECEid="blue">id="Comic Sans MS">[bb]

1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13;14;15;16;17;18;19;20;21;22;23;24;25;26;27;28;29;30;31;32;33;34;35;36;

37;38;39;40; 41;43;44;45; 46; 47;48; 49;50;51;52;53;54;55;56; 57; 58;59;60; 61; 62;63;64;65;66;67;68;69;

[ruga]Rugaciune pt.bebelusii nostri:
id="blue">

Tu,Cel ce ai zis oamenilor:" cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc ce sa afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui,Doamne ,crestere fireasca si putere.

Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare care a purtat in pantecele ei Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii Tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.

Iar mai apoi,luminandu-l cu sfantul Botez,sa il faci pe el madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.Amin."id="blue">id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 233
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

IULIEid="size3">id="limegreen">
id="Comic Sans MS">

23.07 ora 1.30 - Lisa Mariaid="red"> (2072g,44cm,Apgar 9) Japonia, nastere naturala la 33s0z [bibe] de Devyllaid="purple"> (DN 10.09.1984) + [zana] Erika (31.08.2007)id="red">

_______________________________________________________________________________________________id="pink">

28.07 ora xx.xx - Rita Ioanaid="red"> (1780g,40cm, Apgar X) Giulesti, cezariana la 33s5z [bibe] de Starchiid="purple"> (DN xx.xx.xx)

________________________________________________________________________________________________id="pink">

31.07 ora 14.18 si 14.19 -Mateiid="blue"> (2.120g,47cm,Apgar 8) si Lucaid="blue"> (2.240g,48cm,Apgar 8) Municipal, cezariana la 34s1z [bibe][bibe] de Mimikaid="purple"> (DN 14.08.1978)

_______________________________________________________________________________________________id="pink">

AUGUSTid="size3">id="limegreen">
id="Comic Sans MS">

13.08 [ruga] Mihailid="blue"> [ruga] plecat la ingerasi pe 30.08 [bibe] de MariaIid="purple">(DN xx.xx.xxxx) + [bonjovi] Alex (05.05.2004)id="blue">

14.08 ora 15.50 - Bruce Nicholasid="blue"> (3630g,49cm) Stockholm, nastere naturala la 37s6z [bibe] de Iulika29id="purple"> (DN 29.07.1981)

19.08 ora xx.xx - Vladid="blue"> (xxxxg,xxcm) [bibe] de marianebunaid="purple"> (DN xx.xx.xxxx)

20.08 ora 01.30 - Stefanid="blue"> (2830g,48cm, Apgar 9) Elias, nastere naturala la 36s0z [bibe] de Raluca_uid="purple">(DN 13.06.1981) + [zana] Adina Andreea (12.11.2006)id="red">

20.08 ora 6.00 - Andreeaid="red">(2850g,50cm) Bucuresti,nastere naturala? la 38s5z [bibe] de Monique02id="purple">(DN 17.07.1976)

21.08 ora 06.22 - Karolinaid="red"> (3800g,52cm,Apgar 9)Bucuresti-Sp.Filantropia -nastere naturala la 38s1z [bibe] de Cloduteid="purple">(DN 17.01.1974) + [bonjovi] Patrick (26.02.2008)id="blue">

21.08 ora 15:25 - Razvanid="blue"> (3500g,52cm, Apgar 9)Sp Sebes -cezariana la 38s1z [bibe] de Mary_07id="purple">(DN 15.07.1989) + [copil] Alex (02.11.2007)id="blue">

________________________________________________________________________________________________id="pink">

21.08 ora xx:xx - Nicolaid="red"> (3300g,xxcm, Apgar x), Italia, natural la 37s4z [bibe] de ramonagabriid="purple">(DN 26.05.1982)

21.08 ora xx:xx - Victor Cristianid="blue"> (x g, xx cm, Apgar x), sp. Polizu, Bucuresti, 36 s, [bibe] de greiereid="purple">(DN xx.xx.xxxx)

23.08 ora 9:00 - Calinid="blue"> (4400g,53cm,Apgar 10),Timisoara-dr. Cioata-cezariana la 38s5z [bibe] de Adela2006id="purple">(DN 07.03.1977) + [copil] Alexia Maria (13.01.2007)id="red">

_________________________________________________________________________________________________id="pink">

24.08 ora 11.40 - Andrei Alexandruid="blue">(2700g, 49cm, Apgar 10),Constanta -cezariana la 38s2z [bibe] de Santoriniid="purple">(DN 19.10.1976)

_________________________________________________________________________________________________id="pink">

24.08 ora xx.xx - Alessiaid="red">(3900g, 53cm, Apgar ?),Sp Bega,Dr Craina Marius-cezariana la 38s5z [bibe] de AngelaPanduruid="purple">(DN 29.02.1972)

24.08 ora oo.25 - Emanuel Marcuid="blue">(3700gr,56cm, Apgar 10), Baia Mare, Euromedica Hospital, Dr. Sasaran Mircea,cezariana la 38s6z [bibe] de Rodicamariesid="purple">(DN 02.06.1983) + [bonjovi] Darius Filip (19.09.2007)id="blue">

24.08 ora xx.xx - Ilinca Anamariaid="red">(xxxxgr),Bucuresti, la 35s5z [bibe] de Litlelightid="purple">(DN 12.09.1978) _________________________________________________________________________________________________id="pink">

25.08 ora xx.xx Andreiid="blue">(2750g) si Stefanid="blue">(3040g)Bucuresti-Euroclinic,cezariana la 37s3z [bibe][bibe] de Techilaid="purple">(DN 09.08.1982)

__________________________________________________________________________________________________id="pink">

26.08 ora 20:50 Dragos Alexandruid="blue">(3450g , 54cm, Apgar 7) Bucuresti-Sp.Polizu , cezariana la 37s [bibe] de monica_dicutid="purple">(DN:17.03.1981) + [ruga] ingeras Andrei Sebastian (24.08.2008)id="blue">

___________________________________________________________________________________________________id="pink">

27.08 ora 7:35 Sara Lucretiaid="red">(2750g) Bucuresti , naturala la 37s [bibe] de Doro76id="purp

hello dragelor,

alex multumim de capitol.

andrushko nu am asteptat degeaba. frumos, superb, nemaipomenit. nici n ustiu ce sa-ti mai zic. toate au fost zise. bebelina o draguta, mami o eleganta si sexoasa, tati un fericit si totul superb. nu mai zic de tort, care a aratat intr-un mare fel, vorba Luciei. cred ca acusi voi plati copyright pe vorba asta, ca tare-mi place.

sa va fie de bine increstinarea. ma bucur ca totul a fost ok si ca v-ati distrat. imi place poza la oglinda, poza in care dansezi cu Cristi ochi in ochi, poza lui Cristi la biserica uitandu-se, cred, in cristelnita cu duiosie. frumoase toate, oricum.

santorini pentru putin.

nela ma bucur nespus ca Ana creste. si? te-ai imbatat??? ceva dovezi compromitatoare? astept sa vad imbunatatirile la blog. partea nasoala e ca raman fara net macar o sp acusica. cred ca va fi nasol tare.

uve ce rau imi pare ca ati avut probleme. [pup]

eu cred ca-mi vand biletele la depeche mode din aceleasi motive ca ale Fragutei.

apropo de macnat noaptea, de 4 ori m-am trezit azi noapte. dar cred ca stiu si de ce. dormim pe salteaua asta gomflabila care scoate niste sunete oribile cand te miti. revin bulele la loc si te scoala din orice si te si scoate din minti. si scumpa si varza. noi am primit-o, dar cine si-a cumparat-o, proasta afacere a facut.

ce mai voima oare sa zic?

hepilica of mami, chiar nu stiu ce sa-ti spun de mancatul Maiei. inca nu m-am confruntat cu asa ceva. al meu zbiara efectiv ca la taiere dk ii e foame si nu-i dau. nu conteaza zi sau noapte. are un nou mod de a scula si din cea mai crunta betie.

Josh la multe lunite. sa cresti mare si cuminte. Mihaela s stii ca si Aidan tuseste mai mult acum. cred ca se inneaca cu saliva si-si produce voma la cat indeasa mainile pe gat. tot pumnul frate.

iuliko al meu are vreo 7kile si opreste deja leaganul de la fisher price. e drept ca ala e pana la 9kg, dar dk da de 2 ori din picioare mai tare, gata, nu mai leagana.

lali la multi ani sotului.

vik pe unde esti azi? diversifici?

clau super programul de diversificare. te superi dk te mai abordez si pe mess o data, cand avem timp amandoua. sunt sigura ca o sa am eu neste intrebari, cum s-ar zice. si bravo pentru sot. ce surpriza placuta.

luci am vb si nu te-am intrebat esentialul. cum fu tanti Sarah? e pe kile masajul? [:D]

laura e am inceput s-al mai pun intre perne pe Piski. cica asa zice si cartea. cate un pik intre perne ca de acum isi tin capul bine. al meu e super incantat cand il trag de maini si il ridic in fund. din punctul lui de vedere s-ar tot duce in picioare.

kemsy cum e cu scarlatina? sper ca totul e ok acolo.

cat despre ducerea dorului pe forum. zic si io ca fetele, dem ulte ori ma gandesc la unele dintre noi care intra mai rar, dar nu apuc mereu sa zic si lista e cam lunga. dk uit pe cineva? dar de gandit si intrebat in sinea mea o fac mereu. si cred ca mai mult ne intrebam ori de fetele care intrau f des si nu o mai fac cu lunile sau de cele care intra f des si dispar cate 2 zile. dar nu e rea vointa, cred ca cele care intra nici prea prea, nici foarte, foarte, ne mai scapa printre dejte.

cristinico sper ca te simti ok. dar pe bune, nu te tortura daca e nasol. nu cred ca merita chinul. corpul tau stie mai bine. [pup]

sunt sigura ca ma uitat pe cineva, dar nu mai retin ce am citit.

raluk sper ca aveti o zi frumoasa pe care s-o sarbatoriti un pikut. adik: fara plans, fara voma, cu ceva somnel si rasete.

ma duc la ciorba mea de afumatura sa vad ce face. azi sunt in priza. copilul a dormit 2 ore juma, s-a trezit, a mancat, mi-a zambit si a adormit la loc. asa ca gatesc, fac n-spe mii de cutii, ascult Verdi si admir ziua insorita. si bineinteles, va citesc.

selenico eram obosita, iritata, disperata si nemancata. mi-a trecut. mai ales ca azi e soare. ieri a fost ingrozitor.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 id="Script MT Bold">id="red"> [pk]

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 id="Script MT Bold">id="red"> [pk]

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Si, poate va era dor de noi : POZE PROASPETE [:D]

-------------------------------------------------------------------------

Alexandraid="red"> [mamica] super fericita de [copil] ALESSIA ZEINAid="red"> (26 septembrie 2009)id="green">id="Book Antiqua">[loveyou]

Da Doamne sa fim sanatoase![ruga]

SA FIE UN CAPITOL CU VESTI BUNE, DOVLECEI CUMINTI SI PAPACIOSI!

multam de capitol, alex [flo]!

uvegotmail eu vizez un graco lovin' hug (merge pana la 13 kg dupa cum scrie pe net) dupa ce-l marit pe fisher price ocean wonders. insa cand am vazut ce spune iulika (la 10 kg nu mai balanseaza) parca m-as orienta la un graco swing and bounce .. imi pare tare rau ca ati avut probleme .. sanatate multa! vezi ca si de la antitermice poate face kk urat. pup grasunica

fragutza eu ii spun sa te duci la petrecere! o sa fie bine pitix fara tine .. du-te si have fun! face bine la psihic o iesire din asta ..

ce praf sunt .. am vazut ca e capitol nou, am copiat mesajul dar l-am postat tot in capitolul trecut .. e clar, am nevoie de niste dulce .. [xdulci] am la cuptor o tarta cu visine si caise, jumate-jumate (aia care a facut furori asta vara pe aici). fructele le aveam puse la borcan special ptr tartaid="size1">

Elena, mami de [zana] Eva Maria (14.01.2008) si [bebic] Anna Sophia (04.10.2009)

[foto] Evaid="red">id="size2">

[foto] Annaid="red">id="size2">

[papica] papa bunid="red">id="size2">

Citat:
citat din mesajul lui alex25
Si, poate va era dor de noi : POZE PROASPETE [:D]-------------------------------------------------------------------------Alexandraid="red"> [mamica] super fericita de [copil] ALESSIA ZEINAid="red"> (26 septembrie 2009)id="green">id="Book Antiqua">[loveyou]Da Doamne sa fim sanatoase![ruga]
align="right" id="quote2">Cum så nu ne fie dor de asa o gogosica frumoaså?![olala][olala]..e adoabilå.multumim de capitol[flo][flo]POZEid="teal">Iuliana, Cea mai Fercitå [mamica] de Bruce Nicholas (14.08.2009)id="teal">Bruce, minunea noastråid="limegreen">

hai ca pana scriu eu...voi treceti la capitolul urmator. am dat un copy/paste.
Citat:
citat din mesajul lui monique02
Techiluta, Hepilica care e situtia la voi, cand vad cum ninge ma gandesc la voi.Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)
align="right" id="quote2">...multumesc monigue [pup].eu sunt cu capu' deasupra zapezii, ceea ce inseamna ca respir, ceea ce inseamna ca traiesc, ceea ce insemana ca ma dedic 100% copilului meu [:)].zapada e pana la coroana pomilor din livada (jur). ieri a facut sot aprovizionarea pentru fetele lui.techila, sper ca esti bine. si pe bune! daca vreodata ai nevoie de ceva si esti blocata acasa, da-mi un semn ca doar suntem vecini si daca putem, te ajutam negresit. uite, o sa-ti dau un pm cu mobilul meu. uneori e bine sa stii ca nu esti singura pe camp...dragelor, multumesc pentru suport. voi incerca sa ii schimb si bibe+tetine.., cum spunea alex. oricum le venise timpu'..le aveam pe astea de acum de vreo 2 luni. l-am sunat pe sot si i-am facut o lista cu ce sa cumpere de la farmacie.Maia a papat la masa de la 13 - laptic 150 ml din enspe incercari [bang] + 3 lingurite mar. dupa merisor s-a facut ca purcelul..., avea si pe gat si pe maini si pe haine si pe ceafa...era atat de scumpa... si in timp ce o schimbam d ehainute si ii spuneam ce purcelusi suntem, ea radea de numai putea [:D]. oricum, vad ca ii place sa stea in scaunelul de la masa de papa si sper asa sa ne obisnuim cand papam.se comporta de parca n-ar mai vrea biberon. sunt convinsa ca daca i-as da laptic cu lingurita l-ar papa. s-a indragostit de lingurita. scoate limbuta si linge merisorul, apoi deschide gurita inspre lingurita...e atat de scumpa.e clar ca a venit timpul diversificarii. sper sa o fac cat mai bine, astfel incat sa-i fie maiei bine. voi incerca sa-i dau maine dimineata cereale cu lingurita.aaa, i-as mai introduce un fruct peste 1-2 zile. voi ce ziceti sa fie? eu m-am gandit la mango. ce parere aveti?asa, sa va spun ca in preocuparea si amaraciunea mea vis-a-vis de apetitul micutei mele, am inceput sa o iau razna. de fapt mi se pare ca e ultima etapa [bang]. sa vedeti ce am facut. dupa ce a adormit maia, m-am dus sa-mi fac o baie. si pe cada am o gramada de sampoane, geluri de dus...d-astea de care are toata lumea la baie. dar, spre deosebire de toata lumea, eu am printre ele, mai nou, si o sticla de PUR de vase [:D]. cum dracu a ajuns acolo, inca nu stiu ca sot nu raspunde la telefon. presupun insa ca a folosit-o ieri cand a adus in casa niste fiare de afara (ma rog, nu sunt fiare, dar nici nu stiu ce sunt..in fine, le numim generic "fiare").ee, si in timp ce ma spalam si ma gandeam evident la diversificarea maiei si ce sa mai fac eu ca sa fie bine, am luat sticla de PUR si mi-am turnat in cap. si bineinteles ca m-am frecat bine pe par. nu mi-am dat seama decat cand am simti parut un miros necunoscut. doamne, doamne...cum am ajuns. m-am clatit bine si mi-am da cu sampon de alte 2 ori [bang]. ca sa vedeti si voi ce face diversificarea asta din om. nu mai ramane decat sa iau si o lingura de AXION in loc de inghetata. clar...snt in ultima faza.va pup fetelor. sper ca voi ati avut o zi mai buna decat a mea.aaa,andra, am vazut pozele. nu am cuvinte in vocabularul meu sarac pentru a-mi exprima admiratia. noroc cu emoticonurile astea care ma mai ajuta [pup][olala][olala][flo][8D][cool][disco][pk].h. [recevere][mamica] de [8**] minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.

Iulika, te sarut (ce imi place cum suna, distins).

Ce tare ai fost cu Brucu si leganusul, ca sta el in balansoar si asculta muzica!!! Prea tare!

Aici este blogul.

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mai, dar ce as mai sta, imi pica ochii in gura. Lasa ca mai bag o tura la noapte!

Maria, te pup!

[rulo]

Nela, mamica de [copil] Ana nazdravana (19.09.09)id="violet">

Don't take yourself so seriously, no one else does...id="violet">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...