Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)

Recommended Posts

A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA...A[pool] DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 [pool] id="Trebuchet MS">id="red">
id="size4">http://[/url]
Dragi viitoare mamici fie ca protectia Domnului sa fie peste noi,peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre,sa-i binecuvanteze cu sanatate si dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termen
id="Georgia">id="size3">
********************************************************************id="green">id="size1">
[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">
[ruga]Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Amin.[ruga]id="Script MT Bold">id="size4">id="teal">
********************************************************************id="green">id="size1">
Asa a inceput frumoasa noastra odisee:
id="navy">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25
[batetoba]Apel pt toate gravidutzele[batetoba]id="size4">
Aruncati un ochi pe lista de mai jos, vedeti ce date lipsesc in dreptul vostru si postati-le pe forum in vederea actualizarii listei:- data nasterii (sa facem si noi o urare cu ocazia evenimentului)- ultima menstruatie- data probabila a nasterii- culoarea caruciorului (daca il stiti)- daca mai aveti copii - numele si data nasterii- doctorul si spitalul la care veti naste (este util de stiut pt fetele care merg la acelasi medic: pot schimba impresii)id="Times New Roman">id="orange">id="size2">
[bis]Si o noua poveste incepe astfelid="Script MT Bold">id="size4">id="purple">[bis][surf] Suntem un [grup] de id="Impact">80id="red">id="size5">id="Script MT Bold">[gravi]id="size4"> [surf]Burtici ce vor deveni mamici in IUNIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 1id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 1id="red">id="size5"> cu [baietel], ?id="red">id="size5"> cu [fetita] si 1id="red">id="size5">cu [am]id="Script MT Bold">id="left">Burtici ce vor deveni mamici in IULIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 43id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 10id="red">id="size5"> cu [baietel], 3id="red">id="size5"> cu [fetita] si ? id="red">id="size5">cu [am]id="Script MT Bold">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

elena, dau un copy in noul capitol, am raspuns la intrebarea ta in celalalt :

'stai linsitita...eu zic ca e mult prea devreme la 13 sapt sa-l simti...chiar daca ai fi la a 5-a sarcina... el e prea mic si nu are atata putere ca sa loveasca asa incat tu sa il simti...abia dupa 16-17 sapt cel devreme(daca simti constant acele gadilituri/falfaituri sau cum sa le zic)...poti zice ca e bebe...'

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si [gravi] 19+ cu [baietel]

ERIC, POZE RECENTE id="green">id="size4">

ERIC IN 2009id="size3">id="green">

ERIC , PRIMUL ANISORid="green"> id="size2">

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!id="limegreen">

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...id="red">

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue">

Acelasi lucru ca eladea voiam si eu sa zic. Chiar m-a facut curioasa si am verificat. La 3 luni jumate ar avea 14 s, bb e cat o piersica si are 60 g. Cica de la 14 daca mangaiem burtica bb cauta sfarcul [alap]

carla, imi pare rau de accident. Cum se simte sotul tau? A fost grav? Ai grija de tine, stii doar ca acum bb sunt pe primul loc, lor sa le fie bine ca noi nu mai contam[flo]

Cristina [gravi]11 s [*]& [zana] Elise-Stefania

Eladea si Crissy, va multumesc pentru raspuns..si eu zic ca aveti dreptate, bebe e inca foarte mic si nu cred ca poate da semnale suficient de puternice ca sa-l simt. Maine abia incep a 14-a saptamana.. poate reusesc sa-mi mut programarea la eco de pe 17 febr pe 13 febr, pt. morfologie fetala de trim. I...nu de alta dar pe 17 febr deja o sa fiu la incep. trim. II...

si mi-e si dor de bebe sa-l vad, desi am 2 filmulete cu el de la celelalte ecografii, dar parca vreau sa-l vad miscandu-se in timp real..

Va [pup] dulce!

Elena [gravi]12+

Buna seara!

La multi ani Isa Cris! Sa fi sanatoasa, iubita si fericita!

Azi, am avut o zi mai putin buna:(...m-am speriat groaznic!....am iesit si eu prin oras, cu sotul, cu diferite treburi...Cind mergeam spre casa, la o trecere de pietoni, cind dadeam prioritate la un pieton.... masina din spatele nostru a derapat si a intrat in noi...dar din plin!....dintr-odata m-a luat cu calduri pt ca nu stiam de unde vine zgomotul.

Acum m-am linistit si sunt bine!

Am citit ca inca mai sunteti racite....va doresc multa sanatate si feriti-va de frig!

Bine ai venit Paula! Sarcina usora si la termen!

Carla! Multa sanatate atat tie cat si sotului!

Fetelor! Buna idee cu Belly Belt. Chiar ma gandeam ce voi face cand voi pleca la munte ca nu prea mai imi vin pantalonii de fas[:D]

Va doresc somn usor si vise placute![pup]

tina [gravi] 16+

Tina, imi pare rau de sperietura ce ai indurat-o! Ai simtit ceva la burtica? Mi se mai intampla si mie sa ma sperii in trafic (si conduce sotul, nu eu) si parca mi se strange toata burta... Saracul bebe ce-o fi simtind in acele momente?

Bine ca nu ati patit nimic grav, cel putin asa sper!

[pup] si o seara linistita!

Elena [gravi]12+

linkul de la sfarsitul capitolului trecut nu duce aici,duce la pagina generala de forum,daca puteti sa modificati acolo,ca sa avem continuitate cand cautam ceva.

acum vad ca e subiect inchis,daca vrea cineva sa ceara moderatorilor sa modifice.

sau e doar la mine ?la voi merge linkul aici?

azi am fost la eco,am 13 saptamni+1 ,si a zis ca e prea devreme sa se vada sexul[:-@]

as fi vrut sa stiu,ca sunt nerabdatoare..dar asta e.eu zic ca e fata.

urmatoarea eco e tocmai in mai,adica la 6 luni[:(!]

mi-a spus ca analizele de sange de data trecuta sunt bune,ca riscul de defecte cromozomiale e scazut, 1/10.000 ,si ca nu ar fi nevoie de amniocenteza dar a specificat ca bineinteles ca importanta e decizia mea.

ca nu am facut toxoplasmoza pana acum si ca sa fiu in continuare precauta cu ce mananc,carnea si legumele bine facute.

[gravi] 12+id="red">

[zana]Sofía (2ian2007) ,[copil]Andrés(22mai2008)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...