Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Timisoara, Impreuna! (167)

Recommended Posts

Bun venit tuturor in mica noastra Timisoara virtuala ![hia]

Asteptam cu drag toti timisorenii de pretutindeni, dar nu numai!

Toti cei care iubesc Timisoara si spiritul ei, veniti cu noi, "Impreuna, Timisoara"!id="red">id="size3">

ZI DE DOLIU, azi, 10 aprilie 2009.

Pretioasa noastra EMMA a plecat printre ingeri...

Ramas bun, Licurici! NU TE VOM UITA NICIODATA!

id="black">id="size2">

[tube]

[/tube]

Arhiva [comoara]sau din vremuri de demult....

Geneza, 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,62, 63, 64, 65, 66-Party, 67 -pentru Emma, 68, 69, Editie de Craciun 1-(70),

Editie de Craciun 2-(71), Editie de Craciun 3-(72),de Revelion ( 73 ), 74, Sustinere Maria (75), (76), (77),(78),(79), Pentru Emma -(80), (81), [url="http://forum.desprecopii.com

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Deci ca sa incep serios subectu', ca avem timp sa-l ducem in campi...

La multi ani! Ziana...multe bucurii si impliniri.id="red"> [flo]

Vick haidi hai, ca poate stam, dupa cum o fi vantu' prabusirii...sa vedem cit dureaza schimbu 3. Asta ma duce cu gandu ca poate bagam vreo 4 piza hot pina vine si Danitina. Da nu-i bai, la asa adunare virgina, trebe musai o poza de grup.

[pup] ca plec spre cashi.

O U T S T A N D I N G Sid="size1"> & P I D U Kid="size1">

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."id="red">
id="size1">

danitin, tu cand mergi la teatru?! mie sambata mi-ar pica bine. tu ai luat bilete deja?!

deya [:D]

[flo] mamica de Alexandra Ioana [olala] nascuta din inima, crescuta in suflet [9cer] id="red"> id="size2">[flo]

_______________________________________________________________________________________

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
id="size1">

Emma este IUBIREid="red"> ******[copil] un copil a crescut in inima mea [:)] ****** am un inger pazitor [pic]

id="size1">

Io recunosc sincer, am ramas cu virgina in ceatza [alcool], dar promit sa studiez subiectul [:D][:D]

Mariuca, sambata vrem sa mergem, bilete n-am luat inca, incearca calin sa rostuiasca o invitatie, ca el merge sa filmeze .....

Mamica de spiridusid="red">

De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.id="navy">id="Georgia">

LICURICI – ETERNA LUMINA; id="black"> id="Arial Black">

NOIid="navy"> [grup]

Spiridusul meu drag id="red">id="Arial Black"> [i]

Citat:
citat din mesajul lui emag
Salutare,fete dragi!Multumim mult pentru urari, numai bine si voua - si la cei mici si la cei mari. [pup] tare.
align="right" id="quote2">exact la tine ma gandesc continuu de 2 saptamani [pup][pup][pup] fata draga si big huguri de la mine [s] si multa sanatate printesei Ziana [olala] ce nume frumos [olala] Pup gasca tzacanita , am ras sa lesin , dar acum fug si eu la dus ca imediat e ora si io inca nu's gata de [nani]si cine zice ca mananca pizza beeeey?[zz][nebu]____________________________________________Aida ... povestea nasteriiid="limegreen">Poze cu noi[flo]Licurici, te iubesc cu toata fiintaid="purple">id="Script MT Bold">"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine [:(]

pizza hot pizza hot....lalalalaaa

o cafa? un ceai? matraguna? ceva? [bibe]

mie mi foame de lesin, ma duc sa iau un soi de breakfast, in rest mega arhi liniare in zig zag.

[pup] mezozoicele

O U T S T A N D I N G Sid="size1"> & P I D U Kid="size1">

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."id="red">
id="size1">

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
exact la tine ma gandesc continuu de 2 saptamani [pup][pup][pup] fata draga si big huguri de la mine [s] si multa sanatate printesei Ziana [olala] ce nume frumos [olala]
align="right" id="quote2">`Neata! Nu pot sa cred ca nu se bea cafeaua inca. Dau eu [cafea][cafea][cafea], multa multa.Aida, saru` mana pentru urari, la fel si voua, sanatate multa si numai bine.[pup] Functioneaza telepatia, pentru ca si eu m-am tot gandit la tine in ultima vreme - chiar o intrebam pe Simo ce mai faci.N-am inteles exact ora la care e vineri intalneala - e drept ca am bagat ochiu ieri, in timp ce era casa plina de tipete - se chefuia fica-mea - si eram capiata de tot...Daca ma primiti si daca va mai gasesc cand ajunge navetista de mine in TM (pe la 6), vin si eu.[pup]fetele toate.
Licurici, stralucesti si in inima mea!id="size2">id="blue">[ruga]
Ziana - povestea nasterii

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...