Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)

Recommended Posts

Suntem un id="size4">id="blue">[si-eu]de mamici si licurici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">capitolele clubului nostru de scutecele:1,2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,24, 25, 26,27, 28, 29, 30,31, 32, 33,34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43,44 , 45, 46, 47, 48, 49, 50,51, 52, 53, 54, 55, 56,57,58, 59, 60, 61,62, 63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73, 74, 75,76,77, 78,79,80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87Povestea noastra...Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si povestea cu mandrie de bebelusul care crestea in burtica saptamana de saptamana…apoi luna de luna. Am creat prietenii pe care poate nu le poti crea intr-o viata, am impartasit pareri, opinii asemanatoare si uneori diferite....am incercat sa ne ajutam cu

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 221
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

ai de mine...m-am uitat la Hatchi the dog story...mamma ce am mai bocit[q][q][q],m-a impresionat de numa' filmul.

Arriel,fiica ta e o dulce tare[olala]

Daiopri,ce fain de tine,2 ani acasa cu motanul..te-ai scos

IrinaC,am inteles sa traiti...cu pampers atunci[flo]

Iulia,cum se simte carla?

Anca,[flo]bine ca mai ai timp si de noi. ceva poze noi???

Cris30,[flo]

mai fetelor,copiii vostri tarspira noaptea?? am fost sa o verific pe Ana de febra(n-are[:D]) si era uda la spate si la par

yashy,multumim de cap nou...mie mi-a fost lene[:D]

[flo][flo]la toate!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

un vot va rog!

Lisa, Carla nu a mai facut febra azi, tot cu muci si nasul rosu[:D] uite niste poze din seara asta de dupa baita http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Februarie2010#5436466211193648946

Pe mine ma doare rau gatul si capul (ca mi-au venit si rusii), mi-a facut Cipri un masaj, sper sa ma trezesc dimineata mai bine, asta daca ma culc si nu mai stau la calculator...la somn si cu tine

[nani]

Poze...

...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

[s] La multi ani Iulia scumpa!!!id="red"> Sa ai o viata plina numai de lucruri bune. [pup]

La multi ani si celorlalti licurici care s-au sarbatorit.[s]

Eu reusesc cumva sa va citesc dar nicicum sa scriu.

Sanatate multa celor bolnaviori. Brrr ma ingrozesc cand citesc reactiile la vaccin.

Celor ce incearca sa intarce multa rabdare le doresc. Cel mai bine e sa incepeti scoaterea pe rand a suptului, cate o masa la distanta de cateva zile. Stiu ca e greu si obositor dar sper sa reusiti si sa fie bine si pentru voi si pentru licurici.

Si astept sa vad burticuteeee [:D]

[pup][pup] ca tre sa ne pregatim de scoala

jasmi pentru iulia, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea

[pahar][papica][trombon]va invita la masaaaaa

azi, fetita mea devine domnisoara (asa zice ea[:D]), implineste 3 ani

a vazut dimineata pe minimax desenele cu familia gigant unde mami elefant a facut greva pentru ca cei mici erau dezordonati si nu o ascultau, asa ca Daria s-a apucat sa stranga jucariile, sa aseze haine....[olala]ca acum e fata mare, e domnisoara[:)]

sa ne traiasca puiutii si sa ne faca doar bucurii, ca de boacane......

...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)

JAMIIIIIIIIIII

LA MULTI ANI DRAGA MEA SURIOARA PENTRU IULIAAAAAAAA

SA FIE SANATOASA SI TOT CE VA DORITI VOI PT EA

SUNT CU OCHII IN LACRIMI DE FERICIRE CAND IMI ADUC AMINTE CE ERA PE NOI ANUL TRECUT PE VREMEA ASTA

VA PUP MULTTTTTTTid="size5">id="red">

DAIOPRI ce faine sa fie flacara olimpica la voi ... nu mai te gandi la lucruri urate .... fa viata cat mai frumoasa alaturi de cei dragi[pup]

ARIEL ai fata mareeeeeeeeeeee ... bravo pt progrese ... super

lisa mie imi transpira antonia in fiecare noapte si la cap si la spate .... asta de cand s-a nascut ... de multe ori o si schimb de hainute ... si imi transpira si ziua ... eu cand plec cu ea merg cu geanata de schimburi dupa mine[pup]

aalina[pup]

dark ce sa zic ... felicitari pt reusita sotului ... si eu ma bag la bere cu alcool ... acu cat se mai poate ... cat despre mister mii de pupici de la noi

va pup pe toate si pe tine cuscraaaaaaaaaa irinac ... imi vei lipsi din net mult

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca

DOAMNE AJUTA!

DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU

povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.comid="red">

[s]La multi ani, Iulia! Sa fii sanatoasa si sa-ti ofere viata numai bucurii!id="red">[s]

Tony, la multi ani, domnisoarei Daria! [pup]

Iulia, am vazut pozicile si filmuletele cu Carluta, ea si cand mananca e vesela [olala]

Arriel, felicitari pt Thea, ce mai vorbeste scumpica, super [pup]

Ledi, ma bucur ca te simti mai bine, dar incearca sa ajungi sa-ti faci niste analize [pup]

[bonjovi] Am implinit 1 anisor!id="red"> [bis][bis][bis]

Tony la multi ani domnisorei tale. Gata de acum ai scapat la ajutor [:)]

Cami nu stiu daca e ok sa transpire atat de mult. Ai spus medicului?

Daiopri spor la bucatareala si lasa gandurile alea deoparte.

Dark felicitari sotului tau pentru noul job.

Irina.C cum mai stati cu mutatul orei de culcare? Cred ca tare esti ocupata perioada asta asa ca spor la scris. E bine sa fii ocupata mult in prima faza ca sa nu ai timp sa te gandesti ca esti departe de Papacel.

Anna scump foc Vladut. Poze nu am vazut decat de cei doi Vladuti care m-au topit si de Alice [olala]. Sper sa recuperez si la restul.

buna dimineata

[s]la multi ani Iulia!! sa fii sanatoasa, fericita, iubita, norocoasa!! Jasmi sa iti traiasca mandra si sa iti aduca numai bucurii!! [pup]

sanatate multa bolnaviorilor!

Ioana cum l-ai gasit pe Lucas? sper ca a trecut febra.

Criss, eu zau ca sunt pentru dusul la cresa. ca imi dau seama ce e in sufletelul tau sa stai 5 zile intregi fara maimutica. si o sa aveti muci si guturaiuri.. dar o sa scape. si avantajul e ca la gradi e deja calit [:D]

Andra felicitari lui Niall pentru jobul nou!!! sa fie intr-un ceas bun. (tu cand faci testu ala? [:p])id="size1">

Andre_ea, cum a trecut noaptea, mai bine? [pup]

am ceva urgent de terminat, dar revin.

sa aveti o zi excelenta!

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...