Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)

Recommended Posts

[bis]Dupa o minunata Odisee in 161 de capitoleid="red">, randunicile harnicute au ajuns la Scutece! [bis]id="Script MT Bold">
id="size4">
[foto]Au crescut puiutiii!!!id="size5">id="green">[foto]id="Script MT Bold">

Suntem un stol vesel de 103id="green"> mamici-randunici, iar in cuibulete avem (deocamdata): 47 de randuneleid="pink"> si 57 de randuneiid="blue"> + 7id="orange"> mamici [gravi]!!id="size4">
id="red">id="Comic Sans MS">
Puiuti nascuti in Ianuarie 2008: 3id="red"> [copil] (2 [zana] si 1 [cavaler])
id="green">id="Script MT Bold">id="size4">13 Ianuarieid="green">id="size1">Dacianaid="red">-pui de daciana.tid="purple"> (22.02.1979)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">
30 Ianuarieid="green">id="size1">Iulia Elenaid="red">-pui de natynicid="purple"> (25.01.1975)id="size1">-povestea nasteriiid="green">id="size1">
30 Ianuarieid="size1">id="green">Sebastianid="blue">-pui de tuchitaid="purple"> (28.01.1978)id="size1"> + Ilincaid="red">(5.07.2005)id="size1">
Puiuti nascuti in Februarie 2008:19id="red"> [copil](14 [cavaler] si 5 [zana])
id="green">id="size4">id="Script MT Bold">13 Februarieid="green">id="size1">Yannis Cristianid="blue">-pui de simonetteid="purple"> (07.05.1974)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Luca Anthonyid="blue">(02.02.2006)id="size1"> + Nicholas Ellanid="blue">(14.12.2009)id="size1">
14 Februarieid="green">id="size1">Mihnea Adrianid="blue">-pui de Teo2rinaid="purple"> (08.10.1981)id="size1">
15 Februarieid="green">id="size1">Andreiid="blue">-pui de gbutucicaid="purple"> (28.06.1978)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">
15 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de Monica9id="purple"> (21.04.1978)id="size1"> + Sophiaid="red">(18.11.2009)id="size1">
18 Februarieid="green">id="size1">Vlad Alexandruid="blue">-pui de mimonixid="purple"> (09.08.1967)-povestea nasteriiid="size1"> + Teodoraid="red">(11.09.1993)id="size1">
18 Februarieid="green">id="size1">Robertid="blue">-pui de Roxana Claudiaid="purple"> (27.07.1980)id="size1"> + Catalinid="blue">(05.06.2006)id="size1">
19 februarieid="size1">id="green">Alexiaid="red">-pui de LyMariaid="purple">
21 Februarieid="green">id="size1">Andrew-Johnid="blue">-pui de Honey79id="purple"> (27.06.1979)id="size1">
24 Februarieid="green">id="size1">+id="black">id="size4"> Bogdan-Matteoid="blue">-pui de diana gid="purple"> (31.12.1981)id="size1">[flo]
24 Februarieid="green">id="size1">Stefan Dacianid="blue">-pui de annya74id="purple"> (12.10.1974)id="size1">
25 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de clauclauid="purple"> (26.05.1977)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Razvanid="blue">(11.01.2002)id="size1">
25 Februarieid="green">id="size1">Ioana Sofiaid="red">-pui de Olgutzikaid="purple"> (28.04.1978)id="size1">
26 Februarieid="green">id="size1">Tudor-Stefanid="blue">-pui de underqueenid="purple">(15.03.1980)id="size1">
26 Februarie(ora 13.00)id="green">id="size1">Mihaiid="blue">-pui de zozelaid="purple"> (18.08.1981
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[s]LA MULTI ANI, MIRA!! SA SE REZOLVE TOATE ASA CUM ITI DORESTI TU!id="size3">[pup]

Aseara a fost destul de ok pana la urma, cel putin ptr Mufarin care era in extaz cu atata audietna la showurile lui[:D] am papat pizza, am baut beri, ne-am uitat la ceva salsa si se duse seara numaidecat![alcool]..

sovi superbi copilasii la baita, ce o mai pupa Sashul!![olala]...bai, tipa de la Vania, Gloria, a pierdut sarcina acum cateva zile[q]..sper sa fie ok, am vorbit cu ea ieri si asa parea, desi sufera tare..ah, ce tare cu interviul de la cipandey[:D]

ramo da mah, el mi l-a facut, cu mare entuziasm de ziua mea[^]eu cica l-am decorat:))mai fara chef, asa...cica nu a fost f multumit de blat ca trebuia mai pufos, o fi pus mai multa fainaid="size1">[:-@]insa a fost de maaareee succes, s-a dat si la pachet[:D]clau ti-am pastrat o bucatica!bubu mai am cateva poze, de ce?..nu am de la 'facere', doar asa, gata[:D]a, uitasem de baietii tai la zapada, super, mi-a placut tavaleala voastra in nameti[pk]

[fuga] sa fac o ciorba de gasca si inca o pizza[pofta]..si de next week, oficial, la cura de slabire ca nu mai tine[bang][q]

Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">[hot]

id="green">

Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS">

Ha-haa[:D]!! Am picat la fix!!

La multi ani,Mira!! [s]

Si..zile senine,sanatate si-o picatura de noroc![s]

id="red">

Ce sa fac,Nicoid="green">?!-Aspir,gatesc,distrez copilul,spal,intind rufe,calc,spal podele si sterg mobila,descacatzesc copilu',il hranesc,tzatzez si..culc[8D][pk] Intr-un cuvant-sunt supergigamama[alcool] Te pup!

N-am apucat sa citesc din urma,doar linkurile noi,le-am deschis! Asadar - am chishat ochii la filmuletul sovicaiid="purple">, la bulanele Anei, albe ca laptele,la fel ca ale Mihaiului meu si la cat de dragalas e Sashu', cum o bibileste si-o verifica la bucu'[q][il][pup]

Apoi,i-am admirat pe bubuliniid="blue"> la zapada[pk], apoi m-am minunat de frumusetea martisoarelor Nicoleteiid="teal">..si-am luat o felie din tortul Ancaiid="red">[pofta][pup]

Cred ca de ursuletiid="green"> am mai zis,dar nu strica :[il] si [pup]!

Valen,Giani,Simoid="purple">-va astept la ciripit!![flo]

[pup]Alicelu'id="blue"> si pe Mihaid="teal">(era sa te dau disparuta)[:D]

Si..hai s-o [pup] si pe Mimoid="red">,ca vad e la greu si sa-i dau si-un sut in fund,s-o catapultez direct pe partie-poate asa nu-ti mai vin idei de-astea[:D][flo]

Aaa,stati ca mi-am amintit de Kyaid="purple">[:-)))] Abia astept sa ne povestesti pataniile omului! Probabil ca o sa stea mai mult pe jos,sa miroase florile de gheata[:-)))]Asa a facut si Dan la prima experienta pe schiuri[:-)))]Ba!! A doborat si vreo 2 stalpi de la sosire,care sustineau reclama la voda.fone[alcool][:D] Ii tin pumnii!!

Fug![flo]

Ela,[mamica]sufletelului blond!!id="red">

Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!id="green">id="size1">

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
id="purple">

Luny, nu ma, poze cu voi!! ce ma intereaza pe mine tortu'??[q] am in fata o salata si o cutie de branzica de casa, lasa-ma cu torturile [q]

Vreau sa vad cum v-ati distrat voi [:)]

Eu balesc la greu, frate, cu toate ca nu mananc, dar efectiv in ploua in gura cand le fac la astia mici de mancare si mai ales ca le dau si-n gura [bang] mai beau un pahar cu apa si-mi trece...saptamana asta am doar salate si branzica de casa, lapte batut, mere, iar dimineata am voie si ou fiert si un pahar cu lapte. Din toate pot manca nelimitat, nu mor de foame, am o gramada...dar am niste baleeee [pofta] Imi dau demisia de pe bucataras pana termin regimu'[:D]

Oana, mami fericita de [bonjovi] Eric-Stefan (18 aprilie 2008)

si [roker] Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic

Bubu mare

Bucatarasid="limegreen">

Am uitat s-o laud pe sorela mea [olala] care a slabit 10 kg intr-o luna cu regimul meu [olala], dupa a doua nastere, mai are 2 saptamani si termina dieta, dar apoi vrea sa mai tina o data, sa redevina manechina [olala]. Super se vede diferenta de kg, arata belea [:)]

Iar prietena mea, mamica Alexiei, a slabit 6 kg [pk]

Oana, mami fericita de [bonjovi] Eric-Stefan (18 aprilie 2008)

si [roker] Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic

Bubu mare

Bucatarasid="limegreen">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...