mel_g Publicat Iulie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 10, 2011 Va rog ajutati-ma ! Sambata sunt nasa si inca nu stiu cu ce sa-mi imbrac baietii in varssta de 7 respectiv 12 ani. Astept sugestii si adrese de magazine. HELP ! Pupici Mel Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinzianaaa Publicat Iulie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 10, 2011 Buna Mel![pup] Dupa parerea mei ar trebui sa ii imbraci in costumul clasic (pantaloni,jacheta,papion),pentru ca sunt destul de marisori si dau o eleganta extraordinara. sau poti sa incerci combinatia alb-bej inchis,adica camasuta alba si pantalonasi bej,clasici sau nu. Daca nu vrei sa cumperi aceste haine eventual le poti inchiria special pentru nunta. Cu privire la magazine,nu stiu sa dau nume,dar de regula la fiecare magazin de copil gasesti asa ceva.[:)] Mult succes in cautare si petrecere frumoasa [pup][pup][pup]! “A da nastere unui copil este un miracol, a-l tine in viata si a-l creste este o profesie”. Mami deabia asteapta sa-si stranga in brate puiul [bb] [bebic] Sinziana [gravired] si [mamica] in al [9cer] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theo_2004 Postat Iulie 10, 2011 Raport Distribuie Postat Iulie 10, 2011 Nu stiu din ce oras esti pt adrese de magazine. Dar stiu sigur ca nu i-as imbraca la costum sau pantaloni la dunga +camasa+papion sau alte asemenea. Eu vad acesti pusti (ca varsta ma refer si gandindu-ma putin si la al meu cel mare) imbracati cool [:D] cel mic cu pantaloni 3/4 bleumarin + camasa de in alba, necalcata (ma strange de gat camasa de in calcata - am vazut la barbati in toata firea si arata horor) cu manecile suflecate si incaltat cu ... tenisi converse. Freza normal cu tzepi. Cel mare, asemenea, camasa de in alba, tenisi converse si jeansi albastru clasic, suflecati chiar nitel si ... un basc, gen comunist, cum se poarta acum. Si bretele merg. Pentru bucuresti magazine gasesti in mall-uri: HM, Zarra, Gap in Mall Baneasa si AFI Cotroceni. Aici, in AFI, exista si Benetton. PS Mie imi plac cum se imbraca Smiley si Marius Moga la evenimente. Vezi imagini cu ei de ex. mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mel_g Publicat Iulie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 10, 2011 Da Theo pt Bucuresti ma intereseaza si m-ai ghicit, nu ma intereseaza stilul clasic , pantaoni la dunga si camasa. Pupici Mel Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theo_2004 Publicat Iulie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 10, 2011 Ma bucur Mel ca am putut sa-ti dau o idee. Vezi poze cu cei doi si sigur pustii tai vor arata super la nunta. Si mai ales, desi s-ar putea sa-ti iei rosii despre cum sunt imbracati, ei se vor simti bine imbracati lejer. Mie chiar mi se par caraghiosi copii, baietii pana in 17-18 ani (chiar mai mari nitel [:D]), imbracati scortos; nu par naturali, nu par in largul lor. mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andries Publicat Iulie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 11, 2011 Imbraca-i lejer, eu am fost la nunta sambata si-mi era mila de un baietel imbracat in costum, saraculparca era la sauna nu altceva. Si eu am doi baieti si am obsevat ca daca ii imbrac la fel, chiar daca hainele sunt mai sport arata teribil de bine impreuna [:D] Si neaparat sa iei si haine de schimb la tine, macar 2 tricouri sa le pui dupa 12 noaptea, ca dupa dans vor fi ca dupa o ora de sport!! Andries Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Publicat Iulie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 11, 2011 Citat:citat din mesajul lui theo_2004 cel mic cu pantaloni 3/4 bleumarin + camasa de in alba, necalcata cu manecile suflecate si incaltat cu ... tenisi converse. Cam asa vroiam si eu sa zic.. stil lejer. Combinatii de alb/bej/bleu-marin/bleu. Sau vara imi plac mult pantalonii albi (de preferat 3/4 sau pana la jumatatea gambei) cu o camasa cu maneca scurta sau maneca lunga suflecata, purtata pe afara, in tonuri de bleu/alb/si putin rosu. Sau stil navy pur. Si neaparat un tricou de schimb. Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Publicat Iulie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 11, 2011 iar ca magazin recomand ZARA, mi se par cele mai frumoase pt baietei mai mari.. mai ales culorile, care la majoritatea celorlalte magazine sunt terne si mohorate; parca ar fi destinate barbatilor de 50 de ani in locul baieteilor de 10. Si calitatea e ok, sunt peste C&A, H&M, etc. Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Publicat Iulie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 11, 2011 pt cel mic te poti uita si la MOTHERCARE, au combinatii frumoase si pline de viata (mi-e lene sa editez) Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lala_D Publicat Iulie 11, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 11, 2011 Citat:citat din mesajul lui ruxandra_sb Sau stil navy pur. Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) Stilul navy vara, la o nunta, pentru baieti e super. Mai ales cand unul este mai micut si unul scolar, arata minunat impreuna si este si lejer [:)] O camasa alba cu pantaloni albi sau navy ( lungi la cel mare, trei sferturi la cel mic). Daca gasesti camasa cu epoleti ii poti face trese si snururi celui mic de la mercerie. Ambii cu sepcute navy si incataminte lejera. Celui mare ii poti pune la camasa o esarfa navy, pe post de cravata. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.