Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ati dat QUINOA la bebelusi?

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Din cate imi amintesc( o singura data am cumparat o punguta) sunt niste bobite albe cumva?Daca da... eu le foloseam pe post de faina/ amidon...adica fierte ele devin un liant asa pt. sos, piureuturi.Retete nu am dar eu ii puneam putine bobite si apoi mai fierbeam acolo cu legumele... la gust nu se simte nimic deosebit!Sau cel putin asta am simtit eu![8D] Dany [mamica][copil]Stefan-Ioan
Distribuie pe alte site-uri

da, eu ii dau lui Carol quinoa. i-am dat si cand avea pana intr-un an. arata ca niste seminte de ardei, ca sa zic asa, si i le servesc ca si baza la mancare (cu legume diverse sau numai cu un anumit fel, de exemplu cu ciuperci)
[url="http://pentru-raisa.blogspot.com/"] Sa o ajutam pe Raisa[/url]
****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac [cool][url="http://stangulaopinie.blogspot.com/"]Trazbâtii[/url] [cool]

Daca ii dai piureuri, ai putea sa dai Quinoa la rasnita de cafea si sa o fierbi 5-10 minute. Apoi o amesteci cu fructele. Eu folosesc o mixtura de cereale pentru terciul de fructe. Am intr-un borcanel o combinatie de orez brun + quinoa + mei + cus-cus + ovaz + tarate grau. Majoritatea sunt facute pudra la rasnita de cafea. Quinoa folosesc si in alte combinatii, la supe, la salate. Acum vara am lasat deoparte cerealele si ne axam mai mult pe legume si fructe. Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Eu il folosesc in retete in locul orezului (alternez, ca sa nu se constipe). Merge si in supite de legume, si fiert si pasat cu legume piure. Nu am incercat cu lapte, sa vad ce iese, dar daca incerc iti dau de veste. Fierbe foarte usor! Ioana, mami de Patricia Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...