Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

imprimanta Canon MX 310

Recommended Posts

imprimanta a functiont bine merci pana acum cateva zile cand au apucat-o pandaliile si a inceput sa dea un mesaj de genu "Pape Jamed" daca la hartie jos pe unde iese foaia nu este nimic, sau cel putin nimic visibil.Stiu ca solutia este sa o duc la "doctor" da e cam greu fara masina si peste mana, asta in ultima instanta, dar poate stie cineva sa ma ajute cum as putea sa desfac capacul sau ceva de genu asta sa pot vedea mai bine daca e ceva vreun intrus acolo sau nu,de da acest mesaj.Imprimanta e multifunctionala, are sus sacaner si jos imprimanta, dar din cauza acestui mesaj nu mai functioneaza nici scanerul.Am schimbat cartusul de cerneala , poate se razgandeste si merge macar scaneru da ti-ai gasit.

Scriu acest mesaj in speranta ca macar cineva stie cum e facuta aceasta imprimanta si ma sfatuieste cum sa incerc sa-i dau de cap problemei .Multumesc.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

[i]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Daca mai e in garantie, triomite-o de unde ai luat-o. Daca umbli tu in ea, e posibil sa-tzi pierzi garantie. I-ai pus patron original Canon?

Si eu am una, tot Canon, dar nu all in one si imi da mesaj de eroare la capul de imprimanta. La fel ca si tine, am luat patronul albastru nou (celelalt 4 erau plina) si.......tot nu merge. Deja am renuntat la ideea de a mai "investi" in reparatia ei, pt ca e mai scumpa decat una noua. A mea tocmai ce iesise din garantie[bang]

Andreia

Citat:
citat din mesajul lui roxy
imprimanta a functiont bine merci pana acum cateva zile cand au apucat-o pandaliile si a inceput sa dea un mesaj de genu "Pape Jamed" daca la hartie jos pe unde iese foaia nu este nimic, sau cel putin nimic visibil.Stiu ca solutia este sa o duc la "doctor" da e cam greu fara masina si peste mana, asta in ultima instanta, dar poate stie cineva sa ma ajute cum as putea sa desfac capacul sau ceva de genu asta sa pot vedea mai bine daca e ceva vreun intrus acolo sau nu,de da acest mesaj.Imprimanta e multifunctionala, are sus sacaner si jos imprimanta, dar din cauza acestui mesaj nu mai functioneaza nici scanerul.Am schimbat cartusul de cerneala , poate se razgandeste si merge macar scaneru da ti-ai gasit.Scriu acest mesaj in speranta ca macar cineva stie cum e facuta aceasta imprimanta si ma sfatuieste cum sa incerc sa-i dau de cap problemei .Multumesc.roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)[i]
align="right" id="quote2">buna,nu stiu cum arata aceasta imprimanta (m-am uitat putin pe imagini pe goolge), dar de obicei mesajele afisate chiar asta inseamna [:D]; nu mai ai manualul de utilizare ? acolo ar trebui sa existe si lista mesajelor (de eroare sau de intretinere) afisate, precum si instructiuni privind pasii ce pot fi urmati pentru remedierea problemelor.asadar, este posibil ca imprimanta sa aiba si alte capace ce se pot deschide, la tavita de alimentare cu hartie, in spate/lateral, sau sus, pe unde introduci hartia ptr scanare. din experienta, am observat ca situatiile de paper jammed, indiferent de echipament, apar mai des in momentul in care este trasa coala de hartie din tavita, pentru copiere sau imprimare. sau a ramas un coltisor de hartie/o agrafa/o capsa intepenit intre role, ori la partea de imprimanta, ori pe sus, unde introduci hartia ca sa fie scanata, acolo ar trebui sa existe un capac ce se poate deschide daca ramane hartia originala intepenita...Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

multumesc pentru raspunsuri, este intradevar in garantie dar numa trambaleala asta pana la service si inapoi cu ea , imi ia o gramada de timp plus ca trebuie sa stea si acolo ca nu ti-o face pe loc, de aceea ma gandeam ca poate pot vedea eu daca e ceva inauntru ramas fara sa o mai duc la service.I-am pus cerneala de la mama ei [:D], altceva nu mai stiu ce sa ii fac ca mesajul e la locul lui...incerc sa mai vad dar poate cineva are vreo idee cum pot sa vad mai bine inauntru fara sa o stric binenteles [:D].Multumesc ca v-ati oprit putin din ceea ce faceati si ati raspuns la subiectul meu [flo]

revin cu o intrebare pentru helbi...esti sigura ca e iesita imprimanta ta din garantie , spun asta pentru ca pe hartie si la imprimanta mea scrie ca are un an garantie si la service au spus ca de fapt sunt 2 ani .Intreaba si tu poate cine stie ai o surpriza placuta...

[i]

• 2 weeks later...

Roxy,

am luat legatura cu un service autorizat, ma lasat imprimanta acolo lunis i azi am primit mail ca nu mai poate fi reparata si.mi vor trimite modelul urmator de imprinamta, absolut nou. Ma bucur ca s-a rezolvat favorabil, pt ca imprimanta mea iesea intr.adevar din garantie la sf lui martie (m-am uitat din nou pe bon, dupa ce miai atras tu atentia).

Tu ce ai reusit sa faci?

Succes!

Andreia

helbi ma bucur ca ai reusit sa-ti rezolvi problema cu imprimanta si inca asa bine, ai imprimanta noua, felicitari .Dai de baut [alcool][:D].

Eu nu am mai facut nimic, pentru ca nu am avut timp sa duc imprimanta la service , si am lasat-o pe mai incolo, da trebuie sa o rezolv cumva ca parca imi lipseste de cate ori am nevoie de o hartie din calculator si dau sa o tiparesc , imi aduc aminte ca imprimanta nu functioneaza.

Ar fi fost bine daca veneau acasa sa ti-o repare, asa cum vin sa zicem la masina de spalat sau din astea, da nu stiu daca se poate , nu am intrebat.

Trebuie sa rezolv si eu zilele astea.

Oricum ma bucur ca ai reusit .Bravo tie.[flo]

[i]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...