Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pasta de branza

Recommended Posts

Caut si eu o reteta simpla de pasta de branza [:)] Stiu ca se pot umple ardei sau rosii cu pasta de branza, insa eu am mancat la cineva sub forma de bomboane, adica rotunde, ca niste bilute [:)] Ce pot pune in ea ca sa ramana cat de cat tare, ptr ca ar trebui s-o tin pe masa cam 2 ore max, sa zicem. Stiu ca unt, insa cam cat? Ca banuiesc ca la temperatura camerei bomboanele mele din pasta de branza o sa se topeasca [:)] Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul) Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

cea mai simpla este branza de vaci cu unt si sare dupa gust.Eu pun la un kil de branza de vaci cam 1 pachet de unt si le amestec in mixerul vertical; apoi pun sare si marar tocat. Mai poti pune telemea rasa, cascaval, ementaler, parmezan etc Bilutele le poti da prin amestec de boia sau de verdeturi proaspete, tocate sau un mix de verdeturi uscate (menta, patrunjel, oregano,, busuioc,maghiran), sau le poti rostogoli in fulgi simpli de porumb . Dup=aia ca sa nu se lipeasca le poti pune in hartiute din alea ca de mufins, dar mici, ca de bomboane. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica
Acum vad ca esti in Canada, deci telemea si cas afumat e cam greu de gasit.[:D] Din brinza de vaci cumparata de la tarani,care la noi e usor cremoasa, iese mai usor. dulcetica
viseee [pofta] Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul) Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Spune-mi si mie care e echivalentul branzei de vaci in Canada ? sau banuiesc ca iti faci branza de vaci acasa ??? Intreb pentru ca eu nu am gasit nimic in magazin care sa fie asemanatoare branzei noastra de vaci si m-am chinuit efectiv sa fac branza de vaci acasa cu lapte si iaurt. Dupa o ora de fiert si stors mi-a iesit o cantitate mica de branza...

In Canada nu gasiti branza gen branza de vaci la pachet, gen pachet de unt?Ca de examplu eu daca nu gasesc branza de vaci la kilogram, care e mai untoasa, iau de-aia gen calup de unt,mai grasa, combinata cu mai light si o amestec cu branza Fagaras (pentru cele care sunt in strainatate, asta e tot un fel de branza de vaci combinata cu smantana) Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...