Danutz@ Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 Buna, Pt efetele din BUZAU dar nu numai: Imi puteti recomanda un restaurant pt o cina de Ziua indragostitilor? Intentionez sa merg sambata pt ca pe 14 n-o sa avem timp. De 10 ani nu mai ajung prin oras decat in Week-end (in vizita la parinti si socri), asa ca nu mai sunt la curent cu noutatile. De aceea va rog sa ma sfatuiti. Pe net am citit de restaurant Steffi, sau de Moonlight, Casa Ispas, Pizza Marina, Magura, etc. Dar nu stiu care s-ar potrivi pt o seara de ziua indragostitilor. Problema ar fi si faptul ca sambata la majoritatea sunt organizate nunti. Asa ca....Ce imi recomandati? Multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikkibaciu Publicat Februarie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 12, 2010 Eu iti recomand Casa Ispas&Piknic, amandoua pe langa liceul Hasedeu. Have fun! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.