ade_b Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 Buna ziua.nu am mai scris de mult pe forum dar va urmaresc site-ul zilnic.am vrut sa raman in concediu prenatal de la 29saptamani(stiu ca sunt 126de zile de concediu din care 42obligatorii dupa nastere).dpn este 03.06.2010 deci puteam ramane linistita acasa de la 29sapt asta insemnand 80 de zile inainte de nastere.medicul ginecolog o tine mortis ca la 34 de saptamani pot intra in prenatal cel mai devreme 32de sapt.spuneti-mi va rog la cate saptamani pot intra cel mai devreme in prenatal ca medicul meu zic eu nu stie legea sau nu vrea sa o aplice.va multumesc anticipat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unombun Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 mai,nu vrea .vrea..money,mai exact. adu tu de la ginecolog un document prin care scrie medicul recomandare de a intra in prenatal din sapt.28 si vei fi de atunci acasa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unombun Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 stai ca nu am inteles.am recitit .adica ginecologul nu te lasa mai devreme??eu am crezut ca med.de fam,ca el iti da prenatalul.duci de la gineco pentru mai devreme si intri din sapt.28. cred ca e bine sa-i platesti pe amindoi.ca sa faci treaba. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.