mart.apr09 Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 ODISEEA NOASTRAid="size3">id="red"> 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35, 36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68, 69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82,83,84,85,86,87,88,89,90,91,92,93,94,95,96,97,98,99,100, 101,[url="h Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monnvas Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 Primaaaaa! Kea, nu am folosit noi asa. E cenzura DC-ului, care inlocuieste cuvintele urate cu altceva. De ex, daca vreau sa scriu m_uiere (fara _) iese ia o pauzare, pt ca inlocuieste presupusa injuratura cu "ia o pauza". Acum ceva vreme se scosesera stelutele din popular si manipulare Monica mami de [copil] cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayla21 Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 Citat:citat din mesajul lui Kea Si acum iar cer lamuriri. Am vazut ca si Mona si Aris au folosit "pauzare". Asta ce mai e? Presupun ca e in jargon si vine de la ce? De la pauza? align="right" id="quote2"> Au folosit un cuvant cenzurat de forum si in locul cuvantului apare "ia o pauzare"[:-)))] Enervant stiu. Singura solutie e sa pui un punct sau o pauza. De ex cuvantul "po-pu-latie" daca il scrii legat, sau "mu-ie-re" si mai sunt cateva. Nu stiu ce au vrut sa scrie ele. ________________________________________________________ Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Videoid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayla21 Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 Citat:citat din mesajul lui MonnvasPrimaaaaa!Kea, nu am folosit noi asa. E cenzura DC-ului, care inlocuieste cuvintele urate cu altceva. De ex, daca vreau sa scriu m_uiere (fara _) iese ia o pauzare, pt ca inlocuieste presupusa injuratura cu "ia o pauza".Acum ceva vreme se scosesera stelutele din popular si manipulare Monica mami de [copil] cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)id="blue">align="right" id="quote2">Aham exact. Dar totusi tu ce-ai vrut sa scrii de ti-a iesit pauzarea?[:-)))]________________________________________________________Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Videoid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenada Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 Rezumat scurt: avem 8 dinti si inca 2 sau 4 pe vine - nu-mi dau seama pentru ca are toata gingia cauciuc, se trezeste din 3 in 3 ore noaptea, uneori mai suge alteori doar o tin in brate si adoarme. Peste zi este tare ocupata si preocupata ca refuza sanul, asa ca tzitzi papam decat noaptea 2-3 mese.. cat oi mai avea lapte.., Se ridica singurica in picioare, exploreaza casa in 4 labe, merge sustinuta, zice mama... si multe silabe.... papa bine dar consuma tot in alergaturile ei asa ca se cam afla la minimul curbei ponderale cu 8 kg la 11 luni. E o smechera cand vrea sa ajunga undeva unde i s-a spus ca nu este voie, intai pleaca in directia cealalta la deruta apoi in ultima secunda schimba ruta Este tare vioaie vesela si de vreo luna vrea si sta mai mult la mami in brate... am facut niste muchi la maini de nu imi mai trebuie sala. Eu ma simt cam.... turmentata [alcool][alcool][alcool] de programul asta.... de ziua mea imi doream sa dorm si eu macar 5 ore legate: ca de 1 an jumate: ba problemem cu sarcina si stat in spital unde iti fac altii programul, apoi mastitele -vreo 5 la numar -ba colicii pana la 4 luni apoi primul dinte la 4 luni jumate urmat de "urmatorii" apoi exersatul ridicatului in picioare in miezul noptii si mai spre dimineata .... dar cand imi zambeste,ridica manute sa o iau in brate si se lipeste strans strans de mine imi dau seama ca as face asta inca 100 de ani de acum incolo. E o minune de copil. O sa incerc sa mai citesc din urma si sa mai vad si niste poze cu ghioceii vostri, dar acum cred ca o sa merg sa fac un pic de nani [pup] Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayla21 Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 Citat:citat din mesajul lui FloricMonica, de aseara asta fac. Decalotez si spal cu simt de raspundere.Poze RaruPoze noiRares Rarisel cel mai frumusel [aerob]align="right" id="quote2">Adica l-ai spalat aseara, azi inainte de nani? Spalat bine, fara ceai? Si, mai mirosea? Ca eu asta tot intreb.________________________________________________________Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Videoid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olishka Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 Multumim Ayla pt noul capitol [flo] Eu postam la cel vechi Olga, mamica lui David iepurasul [iepu][9cer] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_monique Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 ayla multumim pt capitolul nou [flo]. rodica2008 poti sa-i dai linistita gris, ca e in limitele normale. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayla21 Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 Citat:citat din mesajul lui carmenadaRezumat scurt: avem 8 dinti si inca 2 sau 4 pe vine - nu-mi dau seama pentru ca are toata gingia cauciuc, se trezeste din 3 in 3 ore noaptea, uneori mai suge alteori doar o tin in brate si adoarme. Peste zi este tare ocupata si preocupata ca refuza sanul, asa ca tzitzi papam decat noaptea 2-3 mese.. cat oi mai avea lapte..,Se ridica singurica in picioare, exploreaza casa in 4 labe, merge sustinuta, zice mama... si multe silabe.... papa bine dar consuma tot in alergaturile ei asa ca se cam afla la minimul curbei ponderale cu 8 kg la 11 luni. E o smechera cand vrea sa ajunga undeva unde i s-a spus ca nu este voie, intai pleaca in directia cealalta la deruta apoi in ultima secunda schimba ruta [:D]Este tare vioaie vesela si de vreo luna vrea si sta mai mult la mami in brate... am facut niste muchi la maini de nu imi mai trebuie sala. Eu ma simt cam.... turmentata [alcool][alcool][alcool] de programul asta.... de ziua mea imi doream sa dorm si eu macar 5 ore legate: ca de 1 an jumate: ba problemem cu sarcina si stat in spital unde iti fac altii programul, apoi mastitele -vreo 5 la numar -ba colicii pana la 4 luni apoi primul dinte la 4 luni jumate urmat de "urmatorii" apoi exersatul ridicatului in picioare in miezul noptii si mai spre dimineata .... dar cand imi zambeste,ridica manute sa o iau in brate si se lipeste strans strans de mine imi dau seama ca as face asta inca 100 de ani de acum incolo. E o minune de copil. O sa incerc sa mai citesc din urma si sa mai vad si niste poze cu ghioceii vostri, dar acum cred ca o sa merg sa fac un pic de nani [pup][pup]Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)align="right" id="quote2">Poze! Poze! Pozeeeeeeeeeeeeeee!!![bis]Pupici si te asteptam sa revi curand...sper!________________________________________________________Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Videoid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floric Publicat Februarie 11, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2010 Anamaria, cum avea tibia Eva? Sau ce anume ti-a trezit "interesul"? Of...nu e zi sa nu avem probleme...ba o febra, ba o raceala, ba o varicela... Multa putere si bine ca ai mers pe instinct. Stiu cum este cand tu simti ca ceva nu e in regula si cei din jur zic ca TU nu esti in regula. Ce exercitii faci? Intreb toate astea pt ca stiti ca si Rares s-a nascut cu picior talus valgus...Si desi am fost la 2 medici ortoped am eu ceva in suflet. Si...ce sa fac daca astia sunt medicii in zona. Eu ma uimesc cand va aud ca am vb cu dr nu stiu ce, mi-a recomandat sa nu ii dau asta si asta sa manace, sau mai stiu si eu ce discutii aveti voi cu medicii...Eu raman muta...Pai, la asa medici poti sa le spui sa miroasa putza copilului (revin la ale mele) dar la medicii din Braila (chiar si Galati) ar fi ceva de "ziar". Noi sa fim sanatosi si dinc e in ce mai mult se adanceste ideea mea ca ...in urmatorii ani ne vom trata singuri cu frunze si leacuri din padure decat sa ajungem pe mana doctorilor. V-am mai spus ca eu am un ghimpe impotriva lor. Si, pana acum, nu am gasit nici unul care sa mi-l scoata... Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel [aerob] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts