helen75 Publicat Iulie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 15, 2011 Astazi verisoara sotului meu si-a condus pe ultimul drum sotul, care la 45 de ani, intr-o dimineata a parasit lumea aceasta . Durere mare, fara cuvinte....Lacrimi-multe, rauri de lacrimi. In urma au rams trei copii de 15, 10 si 4 ani. Mama- casnica, tatal- era in cautarea unui loc de munca. Pot acesti copii beneficia de pensie de urmas, pe baza vechimii din cartea de munca, anterioara datei decesului ? Va rog daca aveti timp si bunavointa sa-mi dati sfaturi, poate putem ajuta . Va multumesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Publicat Iulie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 15, 2011 Da beneficiaza - trebuie sa se adreseze casei de pensii in acest scop. Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
helen75 Publicat Iulie 16, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 16, 2011 Multumesc mult . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.