Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici a doua oara (2)

Recommended Posts

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc remaliss [flo], o sa fie bine pana la urma. Astazi am luat rez. de la beta hcg care e de 302.6 mIU/ml. Sambata, la 48 de ore trebuie sa-l repet. Stiti cumva ce rezultat ar trebui sa fie daca am avut avort spontan? si dupa cat timp ar trebui sa iasa negativ?? ieri a fost si prima zi fara utrogestan, poate influenta progesteronul valoarea beta hcg? nu vreau sa intru imediat la chiuretaj , pana nu stiu sigur in cat timp iese negativ rezultatul. mentionez ca la eco. vag. nu s-a vazut absolut nimic. iar extrauterina nu cred sa fie pt. ca primul rez. a fost de 82.4 mIu acum 10 zile.
Distribuie pe alte site-uri

Trimis la: - 12/02/2010 : 12:53:05 -------------------------------------------------------------------------------- Matildasep - imi pare rau pentru pierderea ta , te-am urmarit inca de cand ai anuntat ca esti insarcinata dar nu am vrut sa intervin cu pareri negative. Sangerarile acelea nu erau normale , este normala o patare la nidare , dar nu si mai tarziu .Mai tarziu daca sangerezi este semn ca sarcina nu este prinsa bine si deci este o sarcina cu risc . Mai bine mai tarziu sa ramai gravida ,dar sa fie prins bebe bine decat toata sarcina sa stai prin spitale cu spaime ( cum am intalnit atatea femei ) si nici macar sa nu ai garantia ca vei avea un copil sanatos.Sunt sigura ca vei avea succes in curand , nu dispera . Iti urez tot binele din lume si multa , multa sanatate . Aceleasi urari de bine si pentru ingeras si pentru toate celelalte fete care incearca si nu au reusit inca . Mamac[flo] Asa am zis si eu, au fost prea multe sangerari anormale. Acum sper sa-mi iasa negativ testul sa pot incheia si perioada asta dificila.

eu stiu ca ar trebui sa fie oricum in scadere vizibila b-hcg-ul si parca dupa vreo 10-14 zile sa devina negativ. dar posibil sa ma insel. la ecografie doctorul ar trebui sa poata decide daca mai are rost un chiuretaj sau nu. si eu as fi foarte atenta in cazul tau. doctorii mai fac chiuretaje in situatii din astea doar asa "ca sa fie siguri" si ca sa le mai intre un ban in plus in buzunar (nu toti). sper ca este totul ok si sa nu mai fie nevoie si de "placerea" asta deosebita. chiar si un chiuretaj foarte usor si fara probleme cum am facut eu la prima sarcina pierduta (la mine chiar nu se elimina), este traumatizant... Mami de [avion] (28.10.2008)

Citat:
citat din mesajul lui alinushca
eu stiu ca ar trebui sa fie oricum in scadere vizibila b-hcg-ul si parca dupa vreo 10-14 zile sa devina negativ. dar posibil sa ma insel. la ecografie doctorul ar trebui sa poata decide daca mai are rost un chiuretaj sau nu. si eu as fi foarte atenta in cazul tau. doctorii mai fac chiuretaje in situatii din astea doar asa "ca sa fie siguri" si ca sa le mai intre un ban in plus in buzunar (nu toti). sper ca este totul ok si sa nu mai fie nevoie si de "placerea" asta deosebita. chiar si un chiuretaj foarte usor si fara probleme cum am facut eu la prima sarcina pierduta (la mine chiar nu se elimina), este traumatizant... Mami de [avion] (28.10.2008)
Acum dr. mi-a spus sa mai astept sa se termine CM( care e de 2 zile si pare normal) si apoi sa repet testul, ar fi cam la 9 zile dupa pierdere. Sper din tot sufletul sa iasa negativ.

Matilda, eu am pierdut 3 sarcini - 2 eliminate natural, una cu chiuretaj, dar cu sangerari inainte. Eu am CM de obicei ff curat, dar cand am eliminat sarcinile a fost cu multe cheaguri, era evident foarte, foarte diferit de cum il am in mod normal. Si m-am simtit foarte bine fizic dupa aceea, dar tot am luat antibiotic si antiinflamator... Beta iti scade cam la jumatate in 24 de ore (aprox), deci in cateva zile ar trebui sa fie negativ daca se elimina natural sau iti face chiuretaj. Eu la una dintre sarcinile pierdute aveam beta 8700, insa aveam sarcina gemelara, una intrauterina si alta extrauterina si mi-a scazut destul de repede... Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Multumesc ,ingeras, pt. lamuriri. [pup] Mie dr. nu mi-a dat nimic de luat, antiimflamator, sau antibiotic, doar m-a chemat peste o sapt. sa repet testul. initial crezuse ca e SEU, si sa revin dupa 48 de ore, dar apoi mi-a zis prin tel., ca nu e necesar, ca nu pare a fi dupa rezultat, si sa astept. Acum sunt in a 3a zi de sangerari cu cheaguri mari, fasii. Prima zi am avut dureri incredibile de burta si de spate, spatele parca-mi lua foc, astazi durerile au fost mai putin, si nu incontinuu. Vineri voi repeta testul.

Citat:
citat din mesajul lui matildasep
Multumesc ,ingeras, pt. lamuriri. [pup] Mie dr. nu mi-a dat nimic de luat, antiimflamator, sau antibiotic, doar m-a chemat peste o sapt. sa repet testul. initial crezuse ca e SEU, si sa revin dupa 48 de ore, dar apoi mi-a zis prin tel., ca nu e necesar, ca nu pare a fi dupa rezultat, si sa astept. Acum sunt in a 3a zi de sangerari cu cheaguri mari, fasii. Prima zi am avut dureri incredibile de burta si de spate, spatele parca-mi lua foc, astazi durerile au fost mai putin, si nu incontinuu. Vineri voi repeta testul.
da, si pe mine tot spatele m-a terminat. Eu nu am niciun fel de durere la ciclu, insa acum m-a durut spatele fff rau incepand cu 2 zile inainte sa pierd sarcina. Inca ma mai doare, dar mult mai putin pe zi ce trece... Imi pare sincer rau, stii cat de rau... Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...