Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sterilet Mirena

Recommended Posts

Buna dimineata, Mi-a recomandat dr. steriletul Mirena. Va rog frumos, imi puteti impartasi din experientele voastre? In special ma intereseaza: - daca da discomort - am auzit ca se micsoreaza considerabil menstra cantitativ si in timp, chiar dispare de tot uneori - te ingrasi/slabesti - da nervozitate - alte efecte adverse... SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza 3x[mamica]:Mariuca[zana](17 Mai 2004), Andreea [zana](21.11.2008) si Radu[baietel](31.03.2011) http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Din proprie experienta iti zic: -daca ai migrene NU ti-l pune! migrnele se vor dubla sau tripla ca frecventa! - discomfort ai in primele zile dupa aia nu-l mai simti -ciclul se reduce cantitativ pina la disparitie - nu te ingrasi nu slabesti in mod obisnuit, eu am slabit pt ca migrenele mele s-au triplat si imi erau rau non stop si nu puteam minca nimic -nu da nervozitate - NU este bun daca esti predispusa la infectii pelvine - NU este bun daca nu suporti nici un fel de tip de hormoni/AC Avantaj: menstra dispare si daca ai dureri mari la ciclu dspar si ele!

Nu am migrene si nici dureri la menstra. Insa dureaza 7 zile si m-as bucura sa se diminueze. Insa e sanatos faptul ca nu mai ai menstra? SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza 3x[mamica]:Mariuca[zana](17 Mai 2004), Andreea [zana](21.11.2008) si Radu[baietel](31.03.2011) http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Eu am de un an si jumatate. N-am nici un fel de efect secundar, sau, oricum, nimic ce pot eu sa sesizez. Ciclul s-a transformat intr-o pata pe zi vreo doua zile. E drept ca alaptez, dar si asta fac de aproape doi ani, iar pata de cxare vorbesc a aparut in ultimele citeva luni. Din punctul meu de vedere e o gaselnita formidabila. (Prietenele mele care au sint la fel de multumite). Simonna http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Nu am sterilet,nici nu intentionez sa-mi pun insa ma minunez si eu de o treaba.Cum poate sa fie sanatos sa nu ai ciclu menstrual? Asa ceva n-am mai auzit(mai ales venind de la un doctor) si din putinele cunostinte anatomice pe care le posed eu gindesc ca menstra are si ea un rol(chiar unul foarte important) si e chiar nesanatos sa nu o ai atit timp cit nu esti la menopauza. Dar zic si eu asa,nu ma contrazic cu doctorii.[:-@] ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern! ****************************************************

Atunci nu ne ramane decit sa cadem de acord ca a gresit rau de tot cine/ce ne-o fi creat asa,cu menstruatie.Daca doctorul zice ca-i mai sanatos fara...[^] ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern! ****************************************************

Citat:
citat din mesajul lui hannen
Atunci nu ne ramane decit sa cadem de acord ca a gresit rau de tot cine/ce ne-o fi creat asa,cu menstruatie.Daca doctorul zice ca-i mai sanatos fara...[^] ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern! ****************************************************
Dar cine ar putea sa dea un sfat competent daca e "sanatos" sau nu sa ti se reduca menstruatia daca nu medicii? Hai sa fim seriosi, de cand e lumea si pamantul unele femei au mai mult, altele mai putin, si cantitativ si ca numar de zile, dar nu s-au considerat bolnave vreunele din ele. Si acum ontopic: eu am avut alt gen de efecte adverse, (nu le mai descriu pentru ca nu sunt foarte frecvente), asa ca nu-l mai folosesc, si-mi pare rau...stiu cat confortabil poate fi.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...