Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sotul nu vrea al II lea copil

Recommended Posts

Buna tuturor! Sunt insarcinata si nu stiu cum sa-i dau vestea avand in vedere ca nu isi doreste al doilea copil si la sfarsilul acestei luni se inchide si firma unde lucreaza. Imi dores mult de tot acest ingeras si cred ca este ultima sansa a mea de a putea sa imi indeplinesc acest vis, deoarece el are 43 de ani si eu 34 de ani. Chiar nu stiu cum sa procedez. anar
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

pai doar tu il cunosti cel mai bine pe sotul tau ca sa stii cum sa-l iei; probabil ca daca ii spui ca iti doresti foarte mult si ca fratele/surioara ar avea cu cine sa se joace.... cine stie... poate se mai gandeste... pana la urma unde mananca 3 incape si al 4-lea... o cale mai neortodoxa e sa tii secret pana treci de 4 luni si nu se mai poate face nimic, si apoi sa-i spui ca n-ai stiut nici tu, ca ai avut ciclu peste sarcina.... bla, bla... stiu, suna a minciuna, dar uneori si minciuna-i vorba... iar cand or creste copiii va fi mandru nevoie mare de ei! bafta si sarcina usoara!

Eu zic sa-i spui pur si simplu. Nici sotul meu nu fost de acord cu ideea de a mai avea inca un copil, dar din momentul in care nu am mai folosit nici o metoda de protectie, practic si-a dat acordul tacit. Si acum abia asteapta sa isi cunoasca si al doilea fecior. Tu zici ca esti insarcinata? Pai si atunci, ce crede sotul tau? Din moment ce nu v-ati protejat, era clar si pentru el (ma gandesc) ca la un moment dat se poate intampla si acest lucru, nu? Asa ca spune-i. Cat despre posibilitatea de a nu pastr copilul, din punctul meu nici nu s-ar pune problema, mai ales ca ti-l doresti. Si daca nu ti-l doreai te protejai. diana [gravired]17+ [baietel] si mami de [tren]IANIS STEFAN 14 mai 2007 [url]http://www.lumeadianei.blogspot.com[/url] [url="http://tickers.baby-gaga.com/p/dev353pr___.png"]Buburuzul[/url] [url="https://picasaweb.google.com/dianalaura.musat"]Poze[/url]

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura Si daca nu ti-l doreai te protejai.
Oarecum pe langa topic: tu n-ai auzit pana acum de sarcini aparute cu toata protectia posibila ? On-topic: ultima sansa nu cred ca este, eu am 37 de ani si ma pregatesc sa nasc ... Eu cred ca trebuie sa-i spui totusi, acuma tu alegi momentul ... poti sa-i spui acum sau poti sa-i spui dupa ce se linisteste un pic cu inchiderea firmei unde lucreaza si poate-si gaseste altceva de lucru; presupun ca timp mai este.

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy
[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35700"]Mai stiu cazuri[/url] [:D].
felicitari.cam asa fu si la noi...[:(]
*Blackmoon Lady [gravired]11+si lipistocul meu iubit[zana]
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Ana alege un moment linistit si spune-i pur si simplu. Cat mai repede, cu atat mai bine. Ai premeditat sarcina sau este o intamplare? Cum se face ca nu ati lamurit conflictul asta de dorinte inainte sa ramai insarcinata? Si el are acelasi drept, ca si tine, sa-si doreasca sau nu un copil, sa-si asume sau nu responsabilitatea unui al doilea copil. Discuta cu el, spune-i ce simti, fii sincera, asculta-l, arata-i ca si parerea lui conteaza, si incearcati sa ajungeti la un punct comun. Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Si eu cred ca trebuie sa ii spui altfel nu faci decat sa te consumi si sa te intrebi cum va reactiona.Asa te vei simti eliberata de un stres si o sa vezi si ce parere are.Spune-i ca iti doresti mult sa aduci acest copil pe lume.Dumnezeu stie de ce vi l-a trimis acum, chiar daca nu e momentul din cauza problemelor de serviciu ale sotului tau. alexia_07 Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...