Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ciclu la 2 luni de la nastere?

Recommended Posts

Maine se implinesc 8 saptamani de la nastere, iar azi, dup ce de vreo 10 zile imi incetasera complet lohiile, am o sangerare exact ca la menstruatie, destul de abundenta. Este posibil sa imi vina ciclul asa de repede? Alaptez exclusiv si la intervale destul de mici, rar ajung sa nu alaptez 3 ore, si stiam ca pauzele mai mari pot face sa vina ciclul mai repede, de asta sunt surprinsa. A mai patit cineva asa ceva?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Da,dupa ce am nascut cel de-al 3lea copil,ciudat ca la primii doi nu am experimentat asta,desi toti au fost alaptati exclusiv pana pe la vreo 7 luni. Cica se numeste 'mica menstruatie' si nu are nicio legatura cu menstruatia lunara,regulata,care se reinstaleaza mult mai tarziu(dupa 7-8 luni la mine) in cazul mamelor care alapteaza. Nu cred ca are rost sa te ingrijorezi,eventual poti urmari cat dureaza si daca se va repeta luna viitoare. Felicitari pentru bebelus si multa sanatate! [flo]

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM
Da,dupa ce am nascut cel de-al 3lea copil,ciudat ca la primii doi nu am experimentat asta,desi toti au fost alaptati exclusiv pana pe la vreo 7 luni. Cica se numeste 'mica menstruatie' si nu are nicio legatura cu menstruatia lunara,regulata,care se reinstaleaza mult mai tarziu(dupa 7-8 luni la mine) in cazul mamelor care alapteaza. Nu cred ca are rost sa te ingrijorezi,eventual poti urmari cat dureaza si daca se va repeta luna viitoare. Felicitari pentru bebelus si multa sanatate! [flo]
Multumesc frumos! Si sunt la al treilea bebe si nici eu n-am mai patit asa, tot alaptati exclusiv au fost si ei. o sa vad cat dureaza si daca se repeta.

• 2 weeks later...
Si eu tot la al 3-lea bebe[olala].Eu am avut de fiecare data ciclu, intii acea mica menstruatie, apoi la 3-4 luni ciclu normal si tot cu alaptat exclusiv. Si eu am tot 8 sapt de la nastere si azi as avea controlul la ginecolog, insa cred ca-mi va veni ciclul, as vrea sa va-ntreb daca mai e posibil un examen in aceste conditii,dat fiind ca va fi si testul pap si ce-o mai fi.Nu mi s-a mai intimplat si nu stiu daca sa amin sau nu.

• 2 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...