Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetita noastra (un an si cinci luni) are febra 39,5, scaune moi, aproape de diaree. Are pe obraz o pata rosie, ca de ciupitura de tantar (chiar am zis ca e de la tantar), doua pete rosii pe umeri (am zis ca sunt de la caldura) si una pe laba piciorului, mai mare si care o mananca (am zis ca a piscat-o vreo insecta). Si mai are bubite mici de la caldura, in zona pampersului. Ce ziceti, o fi varicela? Nu sunt prea putine bubite?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Daca tot s-a deeschis subiectul vin si eu cu o nelamurire. Acum 2 saptamani la fiica-mea la gradi s-a anuntat un caz de varicela. Ieri, m-au chemat sa o iau acasa ca i-au aparut si ei 3 bubite pe gat si probabil are si ea varicela. Am mers la medic dar mi-a spus ca doar dupa acele 3 bubite nu se poate pronunta 100% dar, tinand cont ca bubitele i-au aparut dupa 10 zile este posibil sa fie (se incadreaza in perioada de incubatie). Am lasat-o acasa dar, pana astazi la pranz i-au mai aparut doar 3 bubite tot pe gat, una pe o manuta, una pe sold si cate una pe fiecare picior. Poate varicela sa se manifeste intr-o forma atat de usoara? Nu are febra, nu are stare proasta.

Da, sunt forme mai usoare, cu bubite putine (dar mai e timp sa ii apara altele), fara febra si alte simptome. Fiica-mea a avut anul trecut, la inceput 2 bubite (pe fata) si a doua zi era plina de bube, peste tot, in cele mai imposibile locuri. Nu a avut febra, nimic. ****** [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160059&whichpage=11"]Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.[/url] [ruga] Doamne-Doamne, ai grija de noi [gravi] 22s
Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
Da, sunt forme mai usoare, cu bubite putine (dar mai e timp sa ii apara altele), fara febra si alte simptome. Fiica-mea a avut anul trecut, la inceput 2 bubite (pe fata) si a doua zi era plina de bube, peste tot, in cele mai imposibile locuri. Nu a avut febra, nimic. ****** [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160059&whichpage=11"]Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.[/url] [ruga] Doamne-Doamne, ai grija de noi [gravi] 22s
Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Ai avut dreptate, au aparut si bubele. Nu a fost deloc o forma usoara, a avut destule doar ca nu a facut decat de 2 ori febra in jur de 38. Acum bubitele au facut coji si asteptam sa cada si mai asteptam ceva....sa vedem daca face si mami. A mea mama nu isi aminteste daca am facut varicela in copilarie asa ca sansele sunt destul de mari sa fac si eu. Sper doar sa fac in timp util (daca pot sa spun asa) deoarece pe 17 august avem bilete la mare si tare as vrea sa merg si eu.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...