Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Porci vietnamezi

Recommended Posts

Buna, Deschid acest subiect in speranta ca mai sunt pe aici crescatori de porci vietnamezi, unde putem sa ne impartasim experienta. Povestea familiei mele in cresterea porcilor vietnamezi a inceput in aprilie 2010 dupa ce am achizitionat o pereche, Rika si Riky de la o ferma de langa Bucuresti. Tanara pereche s-a comportat excelent la transportul cu masina 400km si de atunci sunt niste rasfatati in curtea parintilor. Rika ne-a facut o surpriza si in iulie 2010 a 'nascut" 8 purceluri minunati (ea fiind insarcinata, cu un alt mascul de la ferma, cand am achizitionat-o). Mica ferma a crescut si acum cele 5 fetite sunt niste doamne cochete insarcinate cu Riky, care nu e tatal lor..evitam incestul:-) Rika ne-a facut o surpriza in iunie si a nascut 10 pui...2 s-au pierdut in primele 3 zile, fiind multi, Rika s-a asezat pe ei...[q] Despre cresterea lor ...pot sa spun ca e ff usor...mananca doar vegetale, iarba, trifoi, lucerna, fructe (mere)...si cereale macinate uscate si tot timpul sa aiba apa proaspata separat. nu sunt galagiosi deloc, sunt blanzi, stau la mangaiat, gadilat, sunt fff simpatici[:I] Dupa cum bine se stie e singurul porc a carui carne nu contine colesterol...nu am incercat-o, inca.[pofta] deocamdata atat...astept crescatorii, chiar si simpatizantii...sa povestim.. 25.09.2007 Maria Diana "Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

vin cu noutati din ograda...s-au inmultit locatarii de ieri cu inca 7 purcelusi frumosi..4 fetite si 3 baieti...[olala] nu este nimeni pe DC care creste, cunoaste aceasta rasa de porci?[q] in curand o sa pun si poze...trebuie sa le incarc undeva... o zi buna 25.09.2007 Maria Diana "Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...