Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

fetita mea are 3 ani si jumate si nu bea decat prima crescita de la parmalat, este super bun laptele dar este pana la 3 ani. am incercat sa-i dau si alte marci dar refuza si imi spune ca nu este lapte bun si nu bea ce sa fac? am incercat sa combim cu zuzu a mers o perioada pana sa prins ea ca nu este laptele ei -------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

MACARIE, eu tin minte ca am vazut un lapte in supermarket, tot de la parmalat, de la 4 ani. io una le dau lapte nefiert de la Naturalia, dar daca fata ta s-a obisnuit cu gustul respectiv, poate sa pui cate putin lapte obissnuit si in timp sa cresti cantitatea pana se obisnuieste cu astalaltul Perlutele mele: K (10.06.2007) si M (14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

In ultima perioada apar informatii conform carora dupa varsta de intarcare (care se pare ca ar fi undeva dupa 3 ani), copii nu mai au nevoie de lapte de vaca. Eventual de capra sau din migdale, nuci, caju, orez, etc, facute in casa. Eu i-am dat fetei mele cele mari lapte de vaca normal, pasteurizat. Celei mici o sa-i dau laptele vegetal, pe care il fac eu. Si la fel si cu mezinul familiei. Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si [bebic] Tudor Andrei (16.02.2011)

Laptele prima crescita de la parmalat parca este vanilat, nu? Poti incerca urmatoarea reteta: pui la inmuiat o cana cu migdale, de seara pana dimineata. Si vreo 8 curmale. Dimineata, cureti migdalele de coaja si le bagi in blender impreuna cu 2 cani de apa si curmalele inmuiate vreo 30 de minute. Si niste pudra de vanilie. Si dai drumul la blender pana se maruntesc migdalele. Apoi strecori cu un tifon impaturit in mai multe bucati. Din pulpa ramasa poti face biscuiti, de exemplu, iar laptele il poti da fetei, vezi daca ii place. Eu il folosesc la cereale. Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si [bebic] Tudor Andrei (16.02.2011)

Laptele acela este ffff dulce de aceea nu-i place laptele simplu. Doar treptat o poti invata sa bea alt lapte. http://www.parmalat.ro/index.php?include=content&page=Marci%20si%20produse&category_id=1&module_name=Produse&subcategory_id=1 uite ce contine aceasta bautura pe baza de lapte, ca doar 55% e lapte restul ... "apa, lactoza, fructoza, fibre alimentare solubile (fructo-oligozaharuri), ulei de soia, ulei de peste, emulgator: lecitina de soia, saruri minerale: (calciu, fier, zinc, potasiu, iod), vitamine (C, E, PP, B1, B2, B6, A, Acid Folic, D3), taurina, arome. " mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Beca, in intelepciunea chineza se recomanda consumul de lapte crud verificat si de iaurt facut din lapte crud, separat de alte alimente, la orice varsta. laptele crud contine lactaza si lipaza necesare digerarii lui. laptele UHT/fiert intr-adevar (e doar parerea mea!) e o porcarie si eu il evit pe cat pot, dar laptele nefiert e benefic (repet, consumat separat). la Naturalia laptele este verificat, eu le dau de vreun an cred si nu au fost probleme. Perlutele mele: K (10.06.2007) si M (14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Nemora[flo], exista o varietate de informatii, care masi de care... Noi incercam sa trecem pe dieta cruda vegana, am redus consumul de lactate, am eradicat carnea... O idee buna cu laptele acestacrud, poate il luam si noi pana reusim sa il sciatem de tot (beam cam 8 l de lapte pe dsaptamana inainte, acum suntem la 4). Online sa gaseste ? Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si [bebic] Tudor Andrei (16.02.2011)

Beca [pup] nu stiu daca au on line, da au site cu nr contact si poate pui intrebarea. unei vecine de-a mele ii aduceau unii de la o ferma lapte crud de capra. iarta-mi "indiscretia", dar crezi ca e ok sa scoti oul, pestele, iaurtul din alimentatia copiilor? carne inteleg, dar astea mi se par vitale (mie). Perlutele mele: K (10.06.2007) si M (14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...