Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna fetelor, am si eu un printisor de 2,5 luni si am 2 probleme cu el care dateaza de vreo 2 luni: ii curge nasucul des si e constipat dar face moale.

Am fost cu el la 2 dr si mi-au zis acelasi lucru: e normal :(

poate sunt eu paranoica da rnu mi se pare normal sa ii scot cu aspiratorul mucisorii de 2-3 ori pe zi ca sa nu mai haraie sau sa faca kk la 2-3 zile cu ajutor dar moale fiiindca il vad cum se screme si se agita si mi se rupe sufletul

el e un copil f cuminteel si nu plange aproape deloc voi ce ma sfatuiti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

oana, eu te sfatuiesc asa:

pt muci ai putea cumpara un aparat de aerosoli si sa ii faci aerosoli cu 2 ml de ser (dureaza cam 5-7 min). piticul meu a racit prima data la 2 luni jumatate si asa am facut pt muci. si a mers f bine! un aparat costa cam 200 de lei, si e super investitie, noi am scapat de f multe ori de antibiotic datorita lui. iar ser gasesti la flacon de 500ml si e f ieftin.

pt constipatie/diaree: cred ca e normal sa varieze la varsta asta, cel putin asa am patit si noi. eu i-am dat debridat (care e reglator deci merge in ambele cazuri) vreo luna si de atunci nu am mai avut probleme.

ii mai poti da si ceai de musetel care ajuta (mai ales daca bebe papa lapte praf care chiar constipa. daca alaptezi, mananca tu fructe si chestii purgative.

mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009

Eu spun ca e normal. Lasa copilul in pace. Am patit-o si eu cu baietelul meu si s-a reglat de la sine pe la vreo 3-4 luni.

Stiu ca ti-e greu sa accepti, ca orice mama nu vrei sa vezi ca ar avea copilul ceva, dar pana se regleaza toate dureaza putin, apoi scapa.

Sanatate multa la puiut.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Nu cred ca este constipat ci mai degraba ca asimileaza foarte bine laptele. Eu as renunta sa stimulez copilul sa faca kk (nu ne-ai spus ce metoda folosesti) si l-as lasa sa se regleze singur. La 2,5 luni si 5 zile fara kk se considera ok.

In legatura cu mucii...nu exagera cu aspiratorul intrucat am inteles ca folosirea prea intensa a acestuia poate stimula productia de muci si intrii intr-un cerc vicios.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...