Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tinere senioare cu greutate>50kg (71)

Recommended Posts

[ruga][ruga][ruga][ruga][ruga]O rugaciune intru indeplinirea visului nostruid="Century Gothic">:[ruga][ruga][ruga][ruga][ruga]
Rugaciune catre Nascatoarea de Dumnezeu:Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu,primitoarea strainilor siajutatoarea saracilor,bucuria celor mahniti,acoperitoarea necajitilor,vezi-mi nevoia,vezi-mi necazul;ajuta-ma ca pe un neputincios,hraneste-ma ca pe un strain.Necazul meu il stii: dezleaga-l precum vrei,ca nu am alt ajutor in afara de tine,nici alta folositoare grabnica,nici alta mangaietoare buna in afara de tine.Maica lui Dumnezeu,ca sa ma pazesti si sa ma acoperi in vecii vecilor. Aminid="red">id="Georgia">Rugaciunea sotilor care nu au copii"Binecuvantat esti Tu, Dumnezeul parintilor nostri, si binecuvantat este numele Tau cel sfant si slavit intru toti vecii! Sa Te binecuvanteze pe Tine cerurile si toate fapturile Tale! Tu ai facut pe Adam si Tu ai facut pe Eva, femeia lui, pentru a-i fi ajutor si sprijin, si din ei s-a nascut neamul omenesc. Tu ai zis: "Nu este bine sa fie omul singur; sa-i facem un ajutor asemenea lui". Si acum, Doamne, nu placerea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Binevoieste de a avea mila de ea si de mine si a ne duce impreuna pana la batranete!", s-a rugat Tie Tobie, iar Tu i-ai umplut casa de binecuvantare si i-ai daruit copii ca raspuns la cererile sale.Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care nu au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor, care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta cea nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi intareste-ne ca sa ii crestem pe ei cu dragoste si intelepciune in dreapta credinta, spre slava Numelui Tau si a Sfintei Tale Biserici. Amin !id="Georgia">
[ruga][ruga][ruga][ruga][ruga][ruga][ruga][ruga][ruga]
Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara MariaPreasfinta Stapina de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gindul,inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:Pina cind Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamint?Pina cind vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atit de puternice bietilor oameni?Pina cind vor pingari si vor necinsti trupurile,sufletele si vietile lor?Inselindu-i ca sa nu cunoasca adevarul,sa nu indeplineacsa poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat:Tatal,Fiul si Duhul Sfint?Ridica-te Stapina Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Isus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie indreptindu-ne pe cararile mintuirii,ca sa dam mereu marire lui Dumnezue.Roaga-te Fecioara pentru Sfinta Biserica pentru propavaduirea evangheliei pe intreg pamintul,pentru poporul acesta,conducatorii lui,rudele mele,pentru vaduve,pentru orfani,bogati,saraci, necajiti, bolnavi,pentru cei prigoniti,pentru credinta,pentru salvarea celor care au ratacit la secte,pentru cei raposati.Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre,sa iubim Biserica,sa ne spovedim adesea,sa renuntam la pacate,vicii si necredinta.Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blindului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele ite ranite atit de mult de vrajmas.Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele(rostesti necazurile care le ai dorintele pe care sa ti le implineasca Maica Domnului)Slava Tatului si Fiului si Sfintului Duh in vecii vecilor.Amin.id="Georgia">
[ruga][ruga][ruga][ruga][ruga][ruga][ruga][ruga][ruga]
[flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo]
Pt a pregati anumiteid="red">id="size2"> [cina2],[yum],[papica], trageti cu ochiul aiciid="size2">id="red">http://www.culinar.ro/retete/imagini/0http://reclama mascata/,http://adihadean.ro/id="red">http://reteteculinarepentruincepatori-vio.blogspot.com/2009/12/carti-de-bucate-in-format-electronic.html#commentsAniversari si evenimente ale lunii februarieid="limegreen">
BB Daniel,bun venit Acasa!id="size5">id="blue">
id="Georgia">
Iti felicitam parintii pt asa o comoara ca tine!!!id="Georgia">
id="blue">id="size5">
id="size3">
blueflowerid="red"> - nasterea [bb] DANIEL- 2 febr.id="purple">,dar,s-a produs in 1 febr,mai devreme decat se astepta toata lumea!!![flo][flo]
Menicsid="red">zi nastereid="limegreen">-1 febrid="size3"> id="red">
lylymarid="red"> - interventie asupra fibromului- 5 febr.id="purple">[ruga][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]lylyid="purple">id="size4">[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]Amy2007id="red"> - casatoria civila - 12 febrid="purple">Amy2007id="red"> - casatoria religioasa - 14 febrid="purple">
si ne dorim cat mai repede
id="size4">
[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi]
cu [fetita][fetita][fetita][fetita]-e si [baietel][baietel][baietel][baietel]-i

id="size2">id="limegreen">

Doamnelorid="red">, va invit in gradina cu pitici,am intins deja covorul rosu, eu va astept!!va invit sa scrieti ce va pofteste inima, va invit la discutiile zilnice, daca doriti;temeri, nelamuriri, si tot ce vrea sufletelul vostru!!!id="brown">Scopul, este acelasi!!!!!

cap.1, cap.2, cap.3, cap.4, cap.5, cap.6, cap.7, cap.8 , cap.9 ,cap.10 , cap.11, cap.12, cap.13, cap.14, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ada29- Z15 CM, stimulare cu VitexAdria42- Z? CMAmy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09Ancamac- Z? CMAniG- Z24 CMBabyblue- Z5 CM, HSG pe 12.11.09, se pregateste pt IA-norocoasa[pk] in februarie Beatrix69-[gravi]+20[bibe]Bebenov- Z32 CM BlueFlower- BINE ATI VENIT ACASA, BEBE DANIEL si MAMICA LUI!id="red">Brunadria- Z15 CMCinezee- Z2? CMDanny1- Z? CM, stimulare cu VitexEllyshor- Z15 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martieGalliciana- Z19 CMGuzelnico- Z10 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos[pk] nefinalizatLibra-[gravi]+12[bibe]Libru- S12 A [:D]Lumy_Clt-[gravi]+21[bibe][bibe]Luminita42-[gravi]+7 (confirmat[flo])Lyly_mar- Z22 CM Mami_vreau- Z32 CMMayanMistica- Z30 CMMenics- Z27 CM Micomic- Z7 CMMona40- (confirmare Bhcg[flo])-mai asteptam!SabinaR- Z15 CMSamira33- FIV2- cel norocos[pk] in derulareSimonia- Z17 CMSorinake- Z11 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.[flo]Soricica- z.3 cm,nu se da batuta[pup]Violab- se pregateste de FIV2- cel norocos[pk] in aprilieid="green">*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!id="red">IVFid="teal"> (postat de Mona[flo])IVF Herbal Supportid="green"> (postat de Mona[flo])GONAL, CETROTIDE, LUVERISid="navy"> (postat de Mona[flo])VITEX FRUITid="red"> (incercat de Ada si Ellyshor[flo])BILEid="orange"> (recom. de Sorinake, postat de AniG[flo])astept inca o minune in viata mea!!!Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, sã mãsurãm pe altii cu mãsura cu care ne mãsurãm pe noi, sã pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouã si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri..id="size1"> Confucius id="size1">id="Comic Sans MS">id="limegreen">

bun venit la capitol nou!!!id="size4">id="Georgia">id="green">[flo][flo][flo][pup][pup][pup]

astept inca o minune in viata mea!!!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, sã mãsurãm pe altii cu mãsura cu care ne mãsurãm pe noi, sã pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouã si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri..id="size1"> Confucius id="size1">id="Comic Sans MS">id="limegreen">

si pe mine ma cam doare capu...da nu-l bag in seama deocamdata

ieri am fost la ziua unei prietene...si in periplul meu prin oras dupa cadou...mi-am luat si eu o bluzita alba...din bumbac...de fapt camasa...cu un decolteu adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanc de la House of Art...si 3 perechi de sosete-ca mi-au placut culorile....si am mai vazut un magazin cu chestii tare dragutze...da nu a mai avut rabdare barbatu sa ma probez si eu....da ma duc eu singura zilele urmatoare ca am vazut neste chestii frumoase pe acolo.

iar am intrat intr-o perioada din aia de cumpar haine in prostie...si as vrea sa ma opresc...da nu pot.[bang]

sami,gandeste-te ca iti vor ramane mici[pup]

si pe mine ma doare capul.....[q]

astept inca o minune in viata mea!!!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, sã mãsurãm pe altii cu mãsura cu care ne mãsurãm pe noi, sã pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouã si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri..id="size1"> Confucius id="size1">id="Comic Sans MS">id="limegreen">

Citat:
citat din mesajul lui samira33
viola,ce ai papat bun???noi avem la cina pulpe la cuptor,piure de cartofi,salata verde si placinta cu mere
align="right" id="quote2">Am mancat paste, carita de porc invirtita in jurul unei cepe verzi(fiecare felie de carne cu ceapa ei), ciuperci la gratar si pane. Yummy!! Pt diseara musaca facuta de subsemnata. Mor italienii dupa ea.[pofta][pofta]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...