Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Baietelul meu are un an si o luna si nici la aceasta virsta nu vrea sa bea nici apa nici suc doar citeva inghitituri vreo trei sau patru la citeva ore daca mai insist se enerveaza simi arunca sticluta, sau canutata depinde in cei dau sa bea, sau incepe sa plinga ca e tareeeee plingacios[bang] Mai sunt mame pe acest forum care au astfel de copii???? Poate imi mai dati o ideie cum sa pot sa-l fac sa bea apa???
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu si acum la 8 ani stau cu apa dupa el. la varsta aia cred ca ii lasam mereu canutza cu apa proaspata la dispozitie sa bea cand vroia el. o puneam incat sa ajunga la ea. uneori aveam cate 2 canuzte, una in dormitor si una in living. ai grija doar sa nu o verse. cand stateam la masa ne puneam apa si ii puneam si lui canutza si ne vedea pe noi ca bem, bea si el. cand plecam undeva, mereu eram cu apa dupa noi. michelle

si fetita mea era la fel...mai ales vara, stateam pe capul ei sa ia cate o gurita, mai apoi introdusesem regula: cinci gurite, la un anumit interval, cand imi mai aduceam eu aminte (era ceva mai mare, si intelegea cat de cat, dar nu simtea nevoia sa bea lichide) insa si-a revenit pe la 4 ani [bang] am incercat diverse variante de canite, sticlute, chiar pahar - pe care se pare ca l-a acceptat ceva mai bine...dar a fost greu... mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...