Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

buna,le-am facut analizele copiilor asa preventiv si cand colo i-au gasit stafilococ auriu,in gat...sunt totusi nelamurita ,acest stafilococ e pana la urma ceva grav?am citit despre el insa unii spun ca nu , altii ca da...copii sunt sensibili la toate antibiotice le de pe antibiograma cu exceptia sumetrolimului,trece cu acesta oare?am citit ca e destul de rezistent...daca v-ati confruntat cu asa ceva va rog sa-mi dati mai multe detalii.. se trateaza de tot?preventiv sau cum?de unde poate sa i-a?David a mai avut o data cand era la gradi ,l-am tratat,i-am repetat analizele si se facuse bine,,acum de unde putea lua iar daca la gradi nu merge,in colectiv nu prea iesim..decat prin curte ce mai stau ..multumesc parerile voastre conteaza pentru noi...[pup] multumim ca ne sunteti alaturi [flo] David [:-@] (25.10.2006) ...Paul [biz](15.05.2009) ..Anastasia [bb] [q]..(25.02.2011)
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

ma intereseaza daca e periculos pentru ei ca il au dar si pentru cei din jur?!si daca se poate trata de tot ,se face vaccin pt asta? parerile voastre conteaza pentru noi...[pup] multumim ca ne sunteti alaturi [flo] David [:-@] (25.10.2006) ...Paul [biz](15.05.2009) ..Anastasia [bb] [q]..(25.02.2011)

buna oana si baietelul meu a avut stafilococ auriu de mai multe ori da i trece cu sumetrolim dupa care se mai repeda analiza odata mi-a mi-a luat si de la gradi cat si de pe manute (asa ne-a zis medicul)pt ca le baga mai mereu in gura pe la 2-3 anisori sunt diferiti microbi,din cate stiu eu vaccin nu este pt asa ceva ANDREI-CATALIN (2.09.2006)

multumesc ilona,deci nu se trateaza "de tot"ca sa zic asa?daca a facut o data va face mereu din "anumite motive"? !daca sta bine cu imunitatea,i-as da pt imunitate ar mai face ?..pt ca am citit ca cei mai multi fac din cauza ca au imunitatea slaba,proasta...medicul tau a spus ceva ce ai putea sa-i dai pt rezistenta organismului ,sa nu fie expus asa de mult la tot felul de microbi? parerile voastre conteaza pentru noi...[pup] multumim ca ne sunteti alaturi [flo] David [:-@] (25.10.2006) ...Paul [biz](15.05.2009) ..Anastasia [bb] [q]..(25.02.2011)

Citat:
citat din mesajul lui oanap85
buna,le-am facut analizele copiilor asa preventiv si cand colo i-au gasit stafilococ auriu,in gat...sunt totusi nelamurita ,acest stafilococ e pana la urma ceva grav?am citit despre el insa unii spun ca nu , altii ca da...copii sunt sensibili la toate antibiotice le de pe antibiograma cu exceptia sumetrolimului,trece cu acesta oare?am citit ca e destul de rezistent...daca v-ati confruntat cu asa ceva va rog sa-mi dati mai multe detalii.. se trateaza de tot?preventiv sau cum?de unde poate sa i-a?David a mai avut o data cand era la gradi ,l-am tratat,i-am repetat analizele si se facuse bine,,acum de unde putea lua iar daca la gradi nu merge,in colectiv nu prea iesim..decat prin curte ce mai stau ..multumesc parerile voastre conteaza pentru noi...[pup] multumim ca ne sunteti alaturi [flo] David [:-@] (25.10.2006) ...Paul [biz](15.05.2009) ..Anastasia [bb] [q]..(25.02.2011)
Pe antibiograma "SENSIBIL" inseamna ca acel antibiotic este indicat, iar "REZISTENT" acel antibiotic e dat degeaba pentru ca stafilococul este rezistent, deci nu moare. Medicul vostru ce a zis? [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Obiective Realiste[/url] [url="http://androixbijoux.blogspot.com/"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)]

Buna Eu il am in corp de la 13-14 ani cand au debutat o serie de furuncule pe tot corpul si ulcioare la ochi...apoi la 22 de ani o infectie ganglionara puternica cu aceeasi cauza. Din cand in cands mai fac febra 37-38 fara nici o cauza precisa (dr. ziceau ca tot s. auriu ar fi cauza). Am incercat de-a lungul timpului tratamente cu antibiotice conform antibiogramei dar nu am scapat de el. Dar se poate trai cu el fara probleme (eu daca nu as sti ca-l am nu as banui nicicum). Totusi nu e indicat, caci exista riscul plasarii la organele interne si lucrurile s-ar putea agrava f tare. Acum cativa ani se facea vaccin la Institutul Cantacuzino in Bucuresti si stiu oameni care au scapat definitiv de el dupa acest vaccin (sunt mai multe doze care se fac la un interval de timp iar vaccinul se face personificat pt. fiecare caz in parte din cate am inteles). Din cate stiu inca se mai face si ma bate si pe mine gandul sa-l fgac si sa termin definitiv cu acest stafilocopc auriu. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

multumesc cristinuk,nu stiam ca e bun pt asta broncho vaxom,eu i-am dat o data pt imunitate,nu prea la ajutat la asta,dar i-am dat putin timp cei drept..dar daca ajuta la stafilococ le voi da,ms parerile voastre conteaza pentru noi...[pup] multumim ca ne sunteti alaturi [flo] David [:-@] (25.10.2006) ...Paul [biz](15.05.2009) ..Anastasia [bb] [q]..(25.02.2011)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...