Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)

Recommended Posts

A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA...A[pool] DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 [pool] id="Trebuchet MS">id="red">
id="size4">http://[/url]
Dragi viitoare mamici fie ca protectia Domnului sa fie peste noi,peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre,sa-i binecuvanteze cu sanatate si dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termen
id="Georgia">id="size3">
********************************************************************id="green">id="size1">
[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">
[ruga]Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Amin.[ruga]id="Script MT Bold">id="size4">id="teal">
********************************************************************id="green">id="size1">
Asa a inceput frumoasa noastra odisee:
id="navy">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28
[batetoba]Apel pt toate gravidutzele[batetoba]id="size4">
Aruncati un ochi pe lista de mai jos, vedeti ce date lipsesc in dreptul vostru si postati-le pe forum in vederea actualizarii listei:- data nasterii (sa facem si noi o urare cu ocazia evenimentului)- ultima menstruatie- data probabila a nasterii- culoarea caruciorului (daca il stiti)- daca mai aveti copii - numele si data nasterii- doctorul si spitalul la care veti naste (este util de stiut pt fetele care merg la acelasi medic: pot schimba impresii)id="Times New Roman">id="orange">id="size2">
[bis]Si o noua poveste incepe astfelid="Script MT Bold">id="size4">id="purple">[bis][surf] Suntem un [grup] de id="Impact">83id="red">id="size5">id="Script MT Bold">[gravi]id="size4"> [surf]Burtici ce vor deveni mamici in IUNIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 1id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 1id="red">id="size5"> cu [baietel], 1id="red">id="size5"> cu [fetita] id="Script MT Bold">id="left">Burtici ce vor deveni mamici in IULIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 43id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 12id="red">id="size5"> cu [baietel], 3id="red">id="size5"> cu [fetita] si ? id="red">id="size5">cu [am]id="Script MT Bold">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumim pt noul capitol!Sa fie unul plin de vesti bune!

In cinstea intrarii in trim II am dat gata o cutie cu inghetata.[:D]Sa nu faceti ca mine.Ma simt bine,asta e.

Va pup.

Oare ce fac fetele noastre Elena(beluistef),Carla, Carmenid="green"> si celelalte care nu au mai dat nici un semn.Sper ca sunteti bine.

Ma duc sa "clocesc" si eu.[pk]

Catalinaid="Comic Sans MS">id="green"> [gravired]12+

buna seara burtici

mie imi e o foame si un somn :) nu stiu care e mai mare [:D]

am fost la doctorita de familie sa vedem de ce nu imi trece de tot raceala...a zis multa rabdare....nu am nimic la plamani, sunt ok..doar ca sa beau mult suc de fructe (vitamina C), apa de mare pentru nas.....si sirop de tuse...

ma mai duc maine la ORL, dar in principiu rabdare imi trebuie [:D]

m-a luat tusea la consult, asa ca a vazut cu ce ne confruntam :))

tensiunea buna...Doamne ajuta!

mi-a zis doar ca e posibil sa il agit pe bebe cand tusesc si sa fie agitat si dupa [:D]

cand ma gandesc ca saptamana viitoare merg la morfologica de 21 saptamani pentru racusorul meu, ma apuca frica [:I] o sa ma rog la Doamne Doamne sa fie bine...

fetele,am o intrebare...a inceput postul..voi postiti vreun pic, daca vreti sa mergeti sa va spovediti / impartasiti? mie mi-a zis parintele duhovnic sa incerc sa postesc 1 zi doua, dar nu stiu daca reusesc...inainte puteam sa tin tot postul, fara sa imi fie pofta de nimic...dar acum altele sunt nevoile noastre....

[pup]

Bulina [gravi] 19 +

Racusor, eu tineam inainte post, acum cred ca miercurea si vinerea n-o sa consum carne. Nu m-am mai spovedit de cand eram in liceu, (nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, am niste convingeri propii si nu usor de inteoles de toata lumea), dar poate postul asta o sa schimbam ceva.

Alina [gravi]15+ cu [baietel]

gargarita

Buna seara, fetelor!

Paula si Ioana sper sa veniti cat de curand cu vesti bune.

Si eu mi-am propus sa tin post prima si ultima saptamana. Azi am mancat salata de vinete, ardei copt, nuci, prune uscate si lapte de soia. Mie imi plac mult legumele pregatite in orice fel, deci n-o sa-mi lipseasca carnea o saptamana. In plus iau si vitamine.

Si nu in ultimul rand, am reusit sa pun si eu pozici cu brtica din dotare. Mi se pare destul de proeminenta[8D]. Nu stiu ce o sa ma fac mai incolo, ca eu acum de-abea respir daca mananc ceva in plus[:D]

Ce-o fi cu Beluistef, ca azi parca n-a fost pe forum. Sper sa fie bine[flo]

Cris [gravi] 18+ cu [fetita]

Acum ne-am intors de la dr ginecolog, care mi-a zis ca suntem bine amandoi, ca placenta e acolo unde tb sa fie la varsta asta a sarcinii si ceea ce e mai important e ca e baietel. Taticul e in al noualea cer...Si eu sunt f fericita, desi am ochit demult prin magazine niste rochite atat de dragute, dar nu-i nimic ca si hainutele de baietei sunt la fel de dragalase. Urmatorul bebe sigur va fi fetita.[:D]

In seara asta , delfinasul mea cred ca vrea sa manace cartofi la cuptor cu unt, deci asta o sa mancam...

Cat despre a tine sau nu post, eu nu tin post, de fapt nu am tinut niciodata, la mine partea religioasa se rezuma la rugaciuni si mers de 10 ori pe an la biserica...

Noapte buna si vise cat mai placute[pup]

Paula, [gravi] 17+ [baietel]

Buna seara fetele, am intrat pe fuga sa va spun ca suntem roz, ca stateam picior peste picior si cu mainile sub cap ca si ganditorii, si poate avem ochii albastri ca mami! In rest suntem foarte fericiti cu toti !

Avem musafiri toata saptamana si voi intra destul de rar, va doresc o saptamana fara incidente![flo][pup]

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr___.png

Doamne Ajuta-ne!!!

[gravi]16+

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...