Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)

Recommended Posts

Cine-l vede pe copil cum creste?

Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun:

"Vai, ce-a mai crescut!"

Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste.

El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.id="size4">

id="Script MT Bold">id="purple">

de Antoine de Saint-Exuperyid="purple">
id="right">id="Script MT Bold">id="size2">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul"

binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in

pantecele mamei sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si

infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil

care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai

si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si

binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.

id="purple">
id="Script MT Bold">id="size3">

Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Povestea mea... Povestea noastra...
id="Script MT Bold">id="size5">id="red">

Candva, in 2010 vom fi mamici fericite un grup de 122 [gravi]id="red">id="size4">id="Script MT Bold">

Va fi o zi inid="purple"> lunaid="orange"> Aprilieid="red">, anul Domnului 2010id="size3">id="teal">

- unid="green"> [grup] deid="blue"> 4id="red"> [gravi] cuid="green"> 5 [fetita]id="size5">

id="Script MT Bold">

[gravi]Ioana5255id="red"> UM 19.07.2009id="purple">id="size1"> DPN 21.04.2010id="blue">, cu [fetita]Ekaterinaid="pink">[fetita]Iustinaid="pink"> + [8**]Alexandra (27.06.2006)id="red">, dr. Elemel Nuraltay, Euroclinicid="black">

[gravi]Reallauraid="red"> (10.01.1978)id="size1"> DPN 27.04.2010id="blue">cu [fetita]Ilinca Sabinaid="pink"> +[copil]Mircea Ioan (15.05.2008)id="blue">

[gravi]R.Cataid="red"> (13.10.1978) UM 24.07.2009id="purple">id="size1"> DPN 30.04.2010id="blue"> cu [fetita]Mirunaid="pink">

[gravi]Ronasid="red"> UM 24.07.2009id="purple">id="size1"> DPN 30.04.2010id="blue"> cu [fetita]Maria Antoniaid="pink">

Va fi o zi inid="purple"> lunaid="orange"> Maiid="red">, anul Domnului 2010id="size3">id="teal">

- unid="green"> [grup] d

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

neata fetelor...desi nu e chiar devreme

mikalyna se pare ca avem acelasi DPN si baietel...sa fie coincidenta? sau in 17 mai va ploua cu baietei

noi suntem bine...Matei cand este activ cand nu...e clar cu toane ca tata-su.... ma distreaza cand ia cate o pozitie ciudata cu capul in burta si o deformeaza cu totul...s-a speriat sotul de ce burta ciudata aveam la un moment dat

nu l-am mai vazut din 23.02 si am programare abia in 02.03...ufff ce greu trece timpul

fetelor care gatiti..pai cum sa nu papati cu asa bunatati...eu gatesc mai rar asa ca trebuie sa ma multumesc cu fructe pe seara, aseara cu un orez cu lapte(dar f putin ca se cam terminase laptele)

am primit fasolica de la socrela si desi parca un strop ma baloneaza pana nu am terminat-o m-am invartit pe langa ea..la 9 dimineata mancam fasole scazuta asa ca e mai safe sa nu am mancare in casa

cris_09 eu imi pup porcii in bot...iar sotul nu s-ar baga sa le faca curat asa ca nu-mi interzice nimic

oricum daca vrei mai multe informatii putem vb pe privat dar, in mare, ei sunt f sensibili la boli asa ca nu prea au ce sa ne transmita...daca cauti pe net gasesti bazaconii precum toxoplasmoza si chiar salmonella insa daca adancesti cautarile vei vedea ca se recomanda, ca porcul sa nu aiba salmonella, sa nu ii dai ou stricat care e clar o aberatie pt ca porcii sunt strict vegetarieni

in locul tau le-as duce niste bobite la coprocultura sa vezi daca e vb de ceva paraziti interni ca altceva nu au, mititeii, ce sa transmita

am prietene care au nascut 2 copilasi(la interval scurt) cu porci, pisici, iepuri, catei(nu toate animalele la o persoana :P )copilasi sanatosi si frumosi

ale eu cred ca ti-a fost rau de la emotia cu care l-ai asteptat pe sotior...poate nu ai reusit sa te odihnesti prea bine inainte...eu intotdeauna vomam cand se aduna oboseala

madamar , sper ca nu am gresit,lucrez n cadrul Universitatii Babes Bolyai dar ca si personal administrativ ..doar profesorii au scapat de marea reducere

olivia_popa nu ne-ai spus cum ti-ai potolit socrela...ai mei socrii au venit duminica in vizita si au vazut patutul si hainele si mi-au dat dreptate ca trebuie cumparate in avans ca altfel nu prea iti permiti...deci doar socrela ta are aceste superstitii

sa aveti o zi senina fara contractii si un capitol plin ochi doar de vesti bune

[gravi] 27+[baietel] Matei ...

Salutare burtici

Hai fetelor ca vine primavara[olala] http://vremea.rol.ro/

Aveti prognoza pe 2 saptamani. Eu am verificat in ultimul timp si s-a potrivit.

Nana tu ce mai mananci, ca eu nu stiu ce sa mai fac. Am arsuri dupa fiecare masa, fructe si salate de legume doar in gand. Dar cand mi-e pofta tare de cate un mar, ma risc si apoi iau un Zantac (ranitidina). Oricum doctorita mi-a recomandat sa reincep tratamentul cu Zantac, 1-2/zi neaparat, altfel risc sa raman cu esofagita cronica pe viata [V] Oricum, partea buna e ca cedeaza sucurile si arsurile si mai ales nu mai sufar de constipatia data de fier.

Am semnat si noi contractul pentru celule stem, maine ne vine chitul si am dat sange pentru analizele de luna a saptea. In rest nimic deosebit. Sa fiti sanatoase si voi si bebeii, sa avem doar vesti bune in acest nou capitol.

Mai vorbim

[gravi]Murica 29+ si [fetita] Evelyne-Mariaid="Times New Roman">id="size2">id="black">

bine ai vent Alina!

sarcina usoara si bebelin sanatos si la termen[pup]

veronicah, posibil sa fie si din cauza emotiilor si stresului de a lungul celor 2 sapt[:-@]

acum imi este bine[pk]

asa creste bebicu

aleid="navy">[gravired] cu printesa Karina Florentina in 24 sapt id="navy">

ma[ruga]Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminteid="red">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...