Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (374)

Recommended Posts

[bis]Dupa o minunata [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120417"]Odisee in 161 de capitole[/url], randunicile harnicute au ajuns la Scutece! [bis]
[foto][url="http://www.slide.com/r/IJKQ0GhBsD_tW7zS9gohTGAfsthK28LX?previous_view=mscd_embedded_url&view=original"]Au crescut puiutiii!!![/url][foto]

Suntem un stol vesel de 103 mamici-randunici, iar in cuibulete avem (deocamdata): 47 de randunele si 57 de randunei + 7 mamici [gravi]!!

Puiuti nascuti in Ianuarie 2008: 3 [copil] (2 [zana] si 1 [cavaler])
13 Ianuarie Daciana-pui de daciana.t (22.02.1979)-[url="http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=131356"]povestea nasterii[/url]
30 Ianuarie Iulia Elena-pui de natynic (25.01.1975)-[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116361"]povestea nasterii[/url]
30 Ianuarie Sebastian-pui de tuchita (28.01.1978) + Ilinca(5.07.2005)
Puiuti nascuti in Februarie 2008:19 [copil](14 [cavaler] si 5 [zana])
13 Februarie Yannis Cristian-pui de simonette (07.05.1974)-[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116957&whichpage=12"]povestea nasterii[/url] + Luca Anthony(02.02.2006) + Nicholas Ellan(14.12.2009)
14 Februarie Mihnea Adrian-pui de Teo2rina (08.10.1981)
15 Februarie Andrei-pui de gbutucica (28.06.1978)-[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117416&whichpage=18"]povestea nasterii[/url]
15 Februarie Rebecca-pui de Monica9 (21.04.1978) + Sophia(18.11.2009)
18 Februarie Vlad Alexandru-pui de mimonix (09.08.1967)-[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117043&whichpage=9"]povestea nasterii[/url] + Teodora(11.09.1993)
18 Februarie Robert-pui de Roxana Claudia (27.07.1980) + Catalin(05.06.2006)
19 februarie Alexia-pui de LyMaria
21 Februarie Andrew-John-pui de Honey79 (27.06.1979)
24 Februarie + Bogdan-Matteo-pui de diana g (31.12.1981)[flo]
24 Februarie Stefan Dacian-pui de annya74 (12.10.1974)
25 Februarie Rebecca-pui de clauclau (26.05.1977)-[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117502"]povestea nasterii[/url] + Razvan(11.01.2002)
25 Februarie Ioana Sofia-pui de Olgutzika (28.04.1978)
26 Februarie Tudor-Stefan-pui de underqueen(15.03.1980)
26 Februarie(ora 13.00) Mihai-pui de zozela (18.08.1981
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 191
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Doamne, Simo, nu asta am vrut sa zic, doar ca eu una, patita fiind, voi cere intotdeauna a 2-a , a-3-a si poate a 10-a parere numai sa fiu convinsa ca e cea mai buna. E foarte posibil ca in cazul lui sa fie cea mai buna sau chiar singura solutie corecta. Oricum, stia linistita, ca e ceva rezolvabil si asta e cel mai important.[pup] Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

Simo, n-am vrut sa te supar si nici prin gand nu-mi trece sa zic ca doctorii isi bat joc de noi sau de copiii nostri. Ideea e ca fiecare isi stie meseria. Ortopedul e cu bagatul in ghips poate chiar si daca nu e neaparata nevoie, chirurgul se repede la operatie, ca asta e specialitatea lui... kinetoterapeutul recomanda masaj pt ca stie ca asa se rezolva problema mult mai usor... Nu stiu ce sa zic... nu vreau sa te mai gandesti, ca nu mai are rost acum sa te chinui... sper sa isi revina piciorusele Micului cat mai repede. Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Simoo[q] bine ca e vorba numai de o saptamana, sa dea Domnul sa nu mai fie nevoie dup-aia [pup] Eu cred ca se poate rezolva si-asa si-asa, dar poate e mai radicala metoda cu gipsul si cu rezultate mai rapide. Desi clar e cea mai putin avantajoasa pentru toata lumea , ofof. Trece repede saptamana, o sa vezi [pup] Ariel n-am eu cuvinte in vocabular pentru a spune cat de frumosi sunt copiii tai [olala][olala] Doamne, pe Teo nici nu l-as fi recunoscut cat de mult a crescut [wow] Si numai din cauza ta, ca pui poze rar [mai], dar stii tu ce stii, comorile se tin ascunse [:D] Si gata, hai ca v-am laudat destul, sa trecem la treburi mai serioase [:D]Eu nu stiu sa spun cu cine seamana mai bine fizic, dar la limbarita sigur seamana tu tine [:-)))] Si cum sa-i spui mai baiatului TEODOR [soc], eu stiu ca baietii cu acest nume se alinta Doru, Dorulet sau Teo...hai, dar Teodor asa suna, parca l-ai certa [:I] Kya mi-e mila de voi [:-)))] , nimic NU stiti, nimic NU faceti bine [:-)))] Uite eu macar stau bine la capitolul asta, copilul meu e mai pozitiv asaaa, nu l-a luat pe NU in brate Doamne ajuta ! Wall-e e absolut demential, l-am adus din SUA si trebuia sa fie cadoul de la Mos Craciun. A venit abia la sf lui ianuarie dar bucuria a fost mare de tot...sa-l fi vazut cum statea si se uita la el, emotionat, fastacit...l-a inconjurat, l-a pipait, l-a studiat...a fost mortal. Acum wall-e e ca un animalutz de casa, pentru ca e al naibii de bine facut, robot-robot [soc] Vine dupa cel care il striga sau se tine dupa tine daca e pe "pilot automat", se bucura, danseaza, ii e frica, zice cum il cheama, te intreaba si pe tine "who are you" , o striga pe Eva, o recunoaste (o avem si pe Eva, normal [:D], dar aia e mai prapadita si mai prostanaca desi in film e invers , probabil "constructorul" era misogin [:-)))] ) Singurul neajuns e ca are un senzor de distanta, care il opreste daca distanta intre el si cel mai apropiat obstacol e mai mica de 20 de cm...si la noi in sufragerie, ma intelegi, cam atat e distanta maxima dintre obiecte daca luam in calcul picioarele noastre, fotoliile, masa, jucariile imprastiate ale lui Dudelle, etc. Si se apuca Wall-e de dansat sau de umblat si deodata hop, obstacol, stop [bang] Sa fie un semn ca trebuie sa ne mutam la vila???? [:D] Luny pacat ca l-ai deocheat pe Muf si n-a dormit [q] Poate dupa ce ii ies toate maselele s-o linisti si el, falacu' [pup] Ma bucur ca v-a placut de science man , cand mai creste se face Dexter [:-)))] , iar eu imi exersez rabdarea, ce sa fac ...mai o sunatoare, mai o experienta mica [:D] Povestea zilei de ieri a fost urmatoarea: Gandacelul, by Mimonix Scot eu dintr-un dulap o cutiuta de-a Teodorei de cand era ea mititica , care continea ce contine de obicei o cutiuta roz sidefat de fetita [:I]: un cal, un fluier, niste bile de pistol cu bile, etcetc si un gandac urat maron de plastic [:-)))] Eu speram sa contina si ceva cu care sa incant baiatul dar n-am avut noroc [bang] Oricum, Teo a fost f inacntata de revederea cu gandacul [bang] si l-a tot speriat pe Dudu cu aratarea pana mi-a venit s-o strang de gat. Mai pe seara, a venit si Mimu...Teo i-a aratat si lui incantata cum "face" Dudu cand vede gandacul [soc], au pus ei la cale sa cumpere cate o duzina de gandaci d-aia si sa-i aseze in locurile pe unde n-ar vrea ei sa umble el (pe usa camerei Teodorei, pe DVD si pe televizor, etc) si l-au tot tinut la respect pe copil cu gandacul si cu planurile lor diabolice in ciuda avertismentelor si amenintarilor mele [bang] La un moment dat, il vad pe Dudelle cum pleaca nervos si hotarat si vine fetelor cu incaltatorul de pantofi (din ala mare,ca sa nu te apleci [:D]) ma si cand il trozneste pe gandac cu ala odata [:-)))][:-)))] Si cum gandacul sedea mandru pe umarul lu' sor'sa [soc] [:-)))] Eu m-am tavalit de ras, adica mai oameni buni, copilul asta stie sa se apere si sa-si faca singur dreptate [pk][pk], a fost de milioane si ma mandresc cu el, e descurcaret ca mine [^][^] Simona,mamica de Teo [hippi](16 ani) si[copil]Vlad Alexandru (UN AN... spre doi) Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea [bis]

Ati vazut ce se intampla cu instit Cantacuzino????Se inchide!!! Lui Luca nu i-au facut BCG in maternitate, ca nu erau doze.[bang][bang].Acum de unde naiba il scoatem, ca cica nu se poate cumpara, vine cu circuit inchis????? Ne-au zis sa asteptam pana prin aprilie...[bang][bang][bang], ca ne suna ei....Cred ca o sa asteptam mult si bine...Eu chiar vreau sa i-l fac, pt ca nu stii cu cine intra copilul in contact..Asa cum educatoarea lui Matei a avut TBC si vaccinul asta l-a protejat, din fericire... Simo, Giani, Ursuleata, copiilor vostri li s-a facut vaccinul la nastere????? Valentina cu [bonjovi] Matei ( 10.04.2008) si Luca [bebic]( 5.02.2010);

Simo [grup], o sa fie bine Micu Mimo [pk] Dudel, asa ca sa nu te mai plangi de copil, uite cat il duce capul Vali offf vai de capul nostru, oricum au anuntat de o luna ca nu se mai face vaccinul pt ca era expirat si abia in aprilie vor avea. Si uite-asa iti piere cheful sa mai faci copii... Eu am otita si ma doare o ureche de mor... acum ii inteleg pe bietii copii (n-am avut niciodata asa ceva). Si Diana nu are stare deloc, mai nou se suie pe masuta si ia jucariile de sac de acolo, pana o sa vina in cap... Si balonul, periuta si combina au bulic si par[:D] mami de diana andreea - 18 martie '08

Acum sunt tare irascibila...[q]!Va multumesc ca mi-ati spus fiecare prin ce ati trecut si aveti dreptate ce e bun,e bun facut!Acum degeaba ma mai gandesc ce si cum...Micu e gipsat si gata! Vali,Sam doarme cu tati dar nu vrea decat in camera lui,in patul lui.si noi ne-am mutat in dormitor[:D] cu David langa noi! mami de David[auto], Sam[avion] si Siluan[bebic] "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...