meb Publicat Iulie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 29, 2011 nu am posibilitate sa le fac in casa, as vrea sa le iau gata din comert. daca stiti unde se pot gasi in Bucuresti, va rog, spuneti-mi si mie meb Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
My_Lady0091 Publicat Iulie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 29, 2011 eu am vazut in Kaufland-in raionul unde au si inghetata! *Blackmoon Lady [gravired]12+si lipistocul meu iubit[zana] Citat:" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Iulie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 29, 2011 si la real sunt, la raionul cu blaturi de torturi si alte asemenea. Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Publicat Iulie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 29, 2011 si in CORA. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meb Publicat Iulie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 29, 2011 yupiiii! deci le pot lua chiar azi! va multumesc frumos, fetelor [flo][flo][flo] meb Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.