Alizee Publicat Februarie 17, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 17, 2010 Buna, dragi mamici. [flo][asia] As vrea sa va intreb daca ai vostri copilasi s-au simtit rau in urma tratamentului cu broncho-vaxom ? Spre exemplu, au avut dureri de stomac sau alte manifestari ? Multumesc. [flo] allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
printze Postat Februarie 17, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2010 Si eu ii dau fetitei mele broncho vaxom (a treia cura) si acu o saptamana (in ziua 8) a avut un episod destul de urat cu greata, voma, dureri se stomac pe care initial le-am pus pe seama unei indigestii dar m-am gandit si la posibile reactii adverse la bronho. Multa sanatate Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Februarie 17, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 17, 2010 Citat:citat din mesajul lui printze Si eu ii dau fetitei mele broncho vaxom (a treia cura) si acu o saptamana (in ziua 8) a avut un episod destul de urat cu greata, voma, dureri se stomac pe care initial le-am pus pe seama unei indigestii dar m-am gandit si la posibile reactii adverse la bronho. Multa sanatate Mie, doctora ei mi-a recomandat sa ii dau cu 15 minute, inainte de broncho-vaxom, o lingurita de Maalox ( dar cred ca la fel de bun este si Debridat, care se compenseaza ). O mamica imi poveste ca pe fetita ei o doare stomacelul de cand urmeaza acest tratament, de aceea am intrebat daca si alti copii au simtit efectele adverse. Sanatate. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOMALAVINIA Publicat Februarie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 18, 2010 Si eu ii fac Mariei cura de Broncho-vaxom.In timpul administrarii ii curge nasucul si stranuta. Alte reactii nu a avut. [pup] Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scostin80 Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 Salut, Eu ii dau de mult bronchovaxom copilasului meu Rares si nu a avut nici o reactie adversa,ba chiar i-a placut praful din pliculete(l-am dizolvat in lapte).Acum suntem in pauza de dupa a 3-a cura si niciun semn de raceala. Multa sanatate pentru toti! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 muci la greu!![bang], motiv pentru care am si renuntat la el. C+C=[url="http://lbym.lilypie.com/OCfDp3.png"]Andrei[/url][auto] Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul. (Jean Grenier) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Si fetita mea vad ca a racit dupa 3 zile de tratament cu broncho-vaxom. Ii curgea nasul continuu, dar i-am dat cu Biorinil, iar dupa ce s-au oprit din curs, cu Nazomer. Acum, e bine. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Noi luam Broncho-Vaxom de cca. 2 ani, in cure de primavara-toamna. Inainte de asta am mai luat 2 ani Rybomunil. Nu au fost reactii alergice la nici unul dintre ele. Ingrid si Cristi 6 ani si 11 luni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adina79 Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Noi folosim de aproape 3 ani Broncho-Vaxom si nu am avut efecte adeverse. Doar la prima cura (primele 3 luni) i-a curs nasucul si a tusit putin in primele zile cand i-l dadeam. Apoi, la urmatoarele cure (primavara si toamna) nu a mai avut absolut nimic. Am luat si eu si sotul si nici noi nu am probleme. Noua nici macar nasul nu ne-a curs. Depinde si de fiecare organism, parerea mea! Multa sanatate! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hristina Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 Eu am inceput cu Bronho pe fond de raceala usoara deja instalata! Oricum,ideea este ca acum la a 12-a pastila ea inca tuseste, stranuta si scoate de pe nas....la greu. Nu intrerup, ma gandesc ca poate fi si raceala,i-am dat si Nurofen si Coldrex(junior) pot fi si reactiile la Bronho, dar in acelasi timp ma bucur ca oricum iese mizeria aia de pe nas care nu e deloc putina... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.