Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Efecte adverse Broncho-vaxom ?

Recommended Posts

Buna, dragi mamici. [flo][asia] As vrea sa va intreb daca ai vostri copilasi s-au simtit rau in urma tratamentului cu broncho-vaxom ? Spre exemplu, au avut dureri de stomac sau alte manifestari ? Multumesc. [flo] allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui printze
Si eu ii dau fetitei mele broncho vaxom (a treia cura) si acu o saptamana (in ziua 8) a avut un episod destul de urat cu greata, voma, dureri se stomac pe care initial le-am pus pe seama unei indigestii dar m-am gandit si la posibile reactii adverse la bronho. Multa sanatate
Mie, doctora ei mi-a recomandat sa ii dau cu 15 minute, inainte de broncho-vaxom, o lingurita de Maalox ( dar cred ca la fel de bun este si Debridat, care se compenseaza ). O mamica imi poveste ca pe fetita ei o doare stomacelul de cand urmeaza acest tratament, de aceea am intrebat daca si alti copii au simtit efectele adverse. Sanatate. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Si fetita mea vad ca a racit dupa 3 zile de tratament cu broncho-vaxom. Ii curgea nasul continuu, dar i-am dat cu Biorinil, iar dupa ce s-au oprit din curs, cu Nazomer. Acum, e bine. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Noi folosim de aproape 3 ani Broncho-Vaxom si nu am avut efecte adeverse. Doar la prima cura (primele 3 luni) i-a curs nasucul si a tusit putin in primele zile cand i-l dadeam. Apoi, la urmatoarele cure (primavara si toamna) nu a mai avut absolut nimic. Am luat si eu si sotul si nici noi nu am probleme. Noua nici macar nasul nu ne-a curs. Depinde si de fiecare organism, parerea mea! Multa sanatate!

Eu am inceput cu Bronho pe fond de raceala usoara deja instalata! Oricum,ideea este ca acum la a 12-a pastila ea inca tuseste, stranuta si scoate de pe nas....la greu. Nu intrerup, ma gandesc ca poate fi si raceala,i-am dat si Nurofen si Coldrex(junior) pot fi si reactiile la Bronho, dar in acelasi timp ma bucur ca oricum iese mizeria aia de pe nas care nu e deloc putina...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...