io2010 Postat Iulie 30, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2011 Buna, fetelor, Sunt insarcinata in 9 saptamani, sarcina gemelara. De pe acum ma tot uit cam ce medic sa-mi aleg sa-mi urmaresca sarcina si sa nasc tot cu el. M-am orientat catre spitalul Euroclinic. Voi, ce ma sfatuiti? Ce medic sa aleg? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adra_bell Publicat Iulie 30, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 30, 2011 Dr Celus Tarpan mi-a supravegheat ambele sarcini. Foarte bun profesionist, empatic, comportament ireprosabil blog asteptandu-l pe Filip (august 2011)id="blue"> The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch_dana Publicat Iulie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 31, 2011 Adra, din cate stiu eu, el nu activeaza pe partea de maternitate decat la Regina Maria. Altfel, subscriu la ce ai zis. P.S. E in concediu pana pe 8 august. Dana & Amelia (21.06.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adra_bell Publicat Iulie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Iulie 31, 2011 Pai nu-i tot aia? Credeam ca au fuzionat sau asa ceva. Scuze atunci! blog asteptandu-l pe Filip (august 2011)id="blue"> The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch_dana Publicat August 2, 2011 Raport Distribuie Publicat August 2, 2011 Ba da, dar nu toti medicii lucreaza peste tot,e fiecare cu "parohia" lui (Off-topic:Sper ca ai avut o nastere usoara ![flo]) Dana & Amelia (21.06.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.