Alizee Publicat Februarie 17, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 17, 2010 Buna ziua. Am nevoie de un program de contabilitate primara sau de modelul documentelor primare, pe care sa pot lucra pe calculator. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc. [flo] allinta A fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">. Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cloreta Publicat Februarie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 18, 2010 Programele sunt cu licente, ce documente primare vrei? Poti da cautare pentru orice tip iti trebuie. Facturi de ex am gasit zilele astea din intamplare pe f a c t u r a punct r o. Le poti face si tu, intr-un excel.Exista si factureaza pe domeniul ro,ala e pe bani dar abonamentul pe un an e destul de ieftin, poti face facturi, chitante, avize etc. si ai si backup gargarita Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Februarie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 18, 2010 Citat:citat din mesajul lui CloretaProgramele sunt cu licente, ce documente primare vrei? Poti da cautare pentru orice tip iti trebuie. Facturi de ex am gasit zilele astea din intamplare pe f a c t u r a punct r o. Le poti face si tu, intr-un excel.Exista si factureaza pe domeniul ro,ala e pe bani dar abonamentul pe un an e destul de ieftin, poti face facturi, chitante, avize etc. si ai si backupalign="right" id="quote2">Multumesc pt raspuns.[flo]Am pus la favorite factura.ro; imi este foarte utila. Am gasit un program de contabilitate gratuit, problema este ca al meu calculator are o memorie fff mica si nu pot descarca acest program. Daca vrei, ti-l trimit pe pm. Stiu ca pot face si eu in Excel tabelele, dar dureaza mult sa configurez fiecare document in parte. Dar daca nu reusesc sa gasesc pe cineva care sa ma ajute oferindu-mi-le gata facute, le voi configura eu.Multumesc.allintaA fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cloreta Publicat Februarie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 18, 2010 Am gasit multe chestii in format excel, iti dau PM. Multumesc pentru oferta, mie personal nu imi trebuie, am vrut doar sa te ajut[flo] gargarita Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Februarie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 18, 2010 Citat:citat din mesajul lui CloretaAm gasit multe chestii in format excel, iti dau PM.Multumesc pentru oferta, mie personal nu imi trebuie, am vrut doar sa te ajut[flo]align="right" id="quote2">Multumesc mult de tot.[flo]Am cautat si eu pe net, dar nu am gasit nimic folositor.[flo]allintaA fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinubebe Publicat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2010 Majoritatea programelor de contabilitate au si o varianta gratuita, ceva mai redusa ca si numar de operatiuni pe care le poti face sau ca perioada. Saga soft face ceva de acest tip, varianta lor gratuita e destul de generoasa, numai ca trebuie sa ai grija sa nu incerci dupa aceea sa dai update, caci dupa aceea nu iti mai permite accesul nici macar la ceea ce ai lucrat si pierzi tot. Gasesti acolo si Nir-uri si bonuri de consum, cred ca si facturi, poti face inclusiv balante lunare, evidenta stocurilor, etc. Eu il gasesc foarte bun si usor de lucrat, are si o interfata prietenoasa, iar pentru mine, care nu sunt o experta in domeniul conta, a fost extrem de potrivit si facil. Succes. Loredana http://loredanadinu.wordpress.com/2010/02/15/lasa-ti-semnatura-pe-o-fapta-buna/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lermontov Postat Aprilie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2016 Buna. Poti incerca Ciel Simplu. Este ok, gratis, se lucreaza usor. Eu cred ca este o solutie buna si te va multumi in privinta multor cerinte. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Aprilie 6, 2016 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2016 Cred ca de 6 ani a rezolvat problema Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.