Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

aparat de calcat cu aburi - nu fier de calcat

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

buna, am vazut aparatul "in actiune", intr-un magazin cu haine, vanzatoarea "netezea" cutele camasii puse pe un manechin. dar camasa fusese luata din raft, era doar putin botita, avea acele dungi de impachetare... am serioase indoieli ca poti calca "la dunga" camasi si pantaloni, astfel incat sa fie potrivite pentru o tinuta business...tot trebuie sa le intinzi pe o suprafata plana (masa de calcat sau altceva), ca sa poti trece pe deasupra cu aburul, sa faci dunga... cu acest dispozitiv, cred ca este mai util sa indrepti cutele de pe hainele scoase din sifonier (calcate deja initial), nu de pe rufele luate de pe sarma... si ce faci cu umezeala ? de ex, in cazul lenjeriilor de pat, mai ales cele XXL...pai pana netezesti un set, se face sauna in camera...si unde la intinzi ca sa le netezesti ? afara, pe sarma de rufe sau in casa, pe masa de calcat, deci tot la metoda clasica de calcat ajungi ? Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...