Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Majoritatea stiti problema, dar am sa o rescriu pt cei ce nu stiu...Copilului meu de 1 an si 2 luni de luni dimineata i s-au inrosit ochii , iat miercuri seara sijoi dimineata a facut febra (38,5)..am fost joi la medicul de familie si mi-a zis ca are amigdalita si sa ii dau Axycef (antibiotic ) si Floxal picaturi pt ochi..Am tinut tratamentul pana azi iar de azi nu mai primeste (vomita) deci antibioticul l-a luat fix 2 zile..[bang] De aseara a inceput sa tuseasca destul de rau si tot de atunci ii curge si nasul...Nu mai primeste nici un sirop de tuse nimik..ce sa fac? Sa astept pana maine si sa merg la un alt medic sau sa merg cu el astazi la spital... Mentionez ca acum 3 saptamani l-am avut bolnav de bronsita si a facut gentamicina...[bang][bang]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Parerea mea este ca da. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Altfel va chinuiti. E neplacut dar este eficace si in 5 zile sunteti Ok. Ar fi bine sa ii puna branula este mult mai putin stresant decat de trei ori pe zi cate o impunsatura. Teoretic azi e duminica daca incepeti la pranz sau seara marti nu ar trebui sa mai aveti febra, dar tratamentul il duceti pana la capat. Atentie la testul preliminar pentru factor alergen (nu ignora - daca ei nu intreaba - sa soliciti tu). Sanatate! [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.romleas.ro/legi/juridic.html"]Pagina legislativa[/url]

Am fost la spital, am gasit o doctorita la care nu mai fusesem pana acum, mi-a zis ca nu are nimik la plamani si nici in gat decat ff putin rosu si ca i-am dat degeaba antibiotic[bang][bang][bang], mi-a dat sa ii dau Tantum Verde Spray in gat de 4 ori/zi cate 1-2 pufuri, Paxeladine pt tusea seaca 5 ml /8h, 1/3 Clorfeniramina 2 ori/zi si aerosoli de 2 ori pe zi cu ser fiziologic si Dexametazona cat e tusea seaca si cand tusea devine productiva sa inlocuiesc Dexa cu ACC. Ce parere aveti?

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...