Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Viata sexuala dupa 20 de ani.

Recommended Posts

Deoarece am deschis un topic nou referitor la viata sexuala a cuplurilor, as dorii prin acesta sa vad cit de mult conteaza in viata noastra, cit de importanta este aceasta parte mai mult sau mai putin discutata. Tocmai avem 20 de ani de cind sintem impreuna si acest lucru nu schimba foarte mult lucrurile.[pup] Consider ca este sarea si piperul casniciei si trebuie sa ne bucuram atat cit se poate :). Voi ce parere aveti? A devenit rutina? Sau e ceva, cu care ma tot sacaie prietenul sau sotul...dupa caz.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu va zic doar :BRAVO!!!! si FELICITARI!!! Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri ..................................................................................................................... "Dacã lacrimile ar putea înãlta o scarã si amintirile o cãrare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasã."

din punctul meu de vedere, viata sexuala este cea mai importanta. adica el e barbat si vrea, eu dau tot, si atunci putem negocia orice. si primesc multe la randul meu. Perlutele mele: K (10.06.2007) si M (14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Eu as zice ca depinde de fiecare cuplu in parte; pentru unele cupluri e f importanta, pentru unele mai putin, pentru unele deloc. Mie personal mi se pare chiar de o importanta fff mica viata sexuala. Mi se par mult mai importante reaspectul, iubirea, comunicarea, impartirea intereselor, acceptarea partenerului de viata asa cum e el/ea, fara sa incercam sau speram sa il/o modelam asa cum ne-am dori noi sa fie. _____________________________________________ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008 [url="http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02"]Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta![/url]

Citat:
citat din mesajul lui nemora
din punctul meu de vedere, viata sexuala este cea mai importanta. adica el e barbat si vrea, eu dau tot, si atunci putem negocia orice. si primesc multe la randul meu. Perlutele mele: K (10.06.2007) si M (14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Nu inteleg ce vrei sa spui... Primesti multe... ce? Emotional? Material? _____________________________________________ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008 [url="http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02"]Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta![/url]

desiree, primesc multe adica lucruri pe care le cer sau nu. sotul se trezeste dimineata sa ma lase pe mine sa dorm, sta cu copiii cand eu fac masaj, pleaca cu ele in parc daca am o zi mai proasta, ma lasa sa atipesc juma de ora daca sunt obosita, pregateste micul dejun in week-end, lucruri de genul acesta. la randul meu, eu fac lucruri de acest gen cand are el nevoie de pauze si il las sa-si ia timp doar pentru el. mie viata sexuala cu el imi aduce impliniri, satisfactii, o nota de nebunie, e anti rutina, adica mi-e benefica. si suntem multumiti amandoi din acest punct de vedere. si pe temeiul acestei impliniri ne oferim reciproc foarte mult. Perlutele mele: K (10.06.2007) si M (14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Julia, si tu imi placi mie [flo] pai la inceputul inceputului eram foarte turbati, na, ca la inceput. apoi lucrurile s-au domolit cam tare si nu stiu de ce. dupa ce am nascut copiii poate ca ne-a apucat angoasa de moarte (a se citi "criza de 40 de ani" :)) si ne-am pus pe facut porcarii in pat [:I] nu stiu, cred ca intr-adevar exista acest sentiment al inceputului imbatranirii (noi avem 35 respectiv 43), al inceputului declinului, si nebuniile astea ne ajuta sa ne simtim tineri. cert e ca parca e un nou inceput, acum. Perlutele mele: K (10.06.2007) si M (14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Nemora, nu scriu din dorinta de a te contrazice [flo] dar eu cred ca sotul tau te ajuta din respect si din iubire, nu neaparat pentru ca ii oferi 'nebunii' in pat. Gresesc? Crezi ca daca viata sexuala nu ar fi la fel, nu te-ar ajuta cum te ajuta? Ca si al meu sot ma ajuta, mic dejun in we, o scoate pe Victoria ptr. Victoria-daddy day [:D], ca sa-mi dea mie o pauza, gateste cina in zilele libere, sau uneori chiar dupa servici, spala vase, spala si impatura haine, face cumparaturi, etc. Si noi nu (mai) facem nebunii in pat. (de vreun an incoace...) _____________________________________________ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008 [url="http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02"]Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta![/url]

Mamaluiana, cand am citit titlul credeam ca e vb de varsta de 20 de ani si ma intrebam oare ce probleme poti avea la 20 de ani... [:D][:D][:D] Da, sunt varza. Felicitari pentru reusita in cuplu [flo]. O sa intru pe topic peste vreo 17 ani, ca abia avem 3 de cand ne cunoastem. Ioana, mami de Patricia Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...