Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"

Recommended Posts

[bis]Dupa o minunata Odisee in 161 de capitoleid="red">, randunicile harnicute au ajuns la Scutece! [bis]id="Script MT Bold">
id="size4">
[foto]Au crescut puiutiii!!!id="size5">id="green">[foto]id="Script MT Bold">

Suntem un stol vesel de 104id="green"> mamici-randunici, iar in cuibulete avem (deocamdata): 48 de randuneleid="pink"> si 57 de randuneiid="blue"> + 6id="orange"> mamici [gravi]!!id="size4">
id="red">id="Comic Sans MS">
Puiuti nascuti in Ianuarie 2008: 3id="red"> [copil] (2 [zana] si 1 [cavaler])
id="green">id="Script MT Bold">id="size4">13 Ianuarieid="green">id="size1">Dacianaid="red">-pui de daciana.tid="purple"> (22.02.1979)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">
30 Ianuarieid="green">id="size1">Iulia Elenaid="red">-pui de natynicid="purple"> (25.01.1975)id="size1">-povestea nasteriiid="green">id="size1">
30 Ianuarieid="size1">id="green">Sebastianid="blue">-pui de tuchitaid="purple"> (28.01.1978)id="size1"> + Ilincaid="red">(5.07.2005)id="size1">
Puiuti nascuti in Februarie 2008:19id="red"> [copil](14 [cavaler] si 5 [zana])
id="green">id="size4">id="Script MT Bold">13 Februarieid="green">id="size1">Yannis Cristianid="blue">-pui de simonetteid="purple"> (07.05.1974)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Luca Anthonyid="blue">(02.02.2006)id="size1"> + Nicholas Ellanid="blue">(14.12.2009)id="size1">
14 Februarieid="green">id="size1">Mihnea Adrianid="blue">-pui de Teo2rinaid="purple"> (08.10.1981)id="size1">
15 Februarieid="green">id="size1">Andreiid="blue">-pui de gbutucicaid="purple"> (28.06.1978)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">
15 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de Monica9id="purple"> (21.04.1978)id="size1"> + Sophiaid="red">(18.11.2009)id="size1">
18 Februarieid="green">id="size1">Vlad Alexandruid="blue">-pui de mimonixid="purple"> (09.08.1967)-povestea nasteriiid="size1"> + Teodoraid="red">(11.09.1993)id="size1">
18 Februarieid="green">id="size1">Robertid="blue">-pui de Roxana Claudiaid="purple"> (27.07.1980)id="size1"> + Catalinid="blue">(05.06.2006)id="size1">
19 februarieid="size1">id="green">Alexiaid="red">-pui de LyMariaid="purple">
21 Februarieid="green">id="size1">Andrew-Johnid="blue">-pui de Honey79id="purple"> (27.06.1979)id="size1">
24 Februarieid="green">id="size1">+id="black">id="size4"> Bogdan-Matteoid="blue">-pui de diana gid="purple"> (31.12.1981)id="size1">[flo]
24 Februarieid="green">id="size1">Stefan Dacianid="blue">-pui de annya74id="purple"> (12.10.1974)id="size1">
25 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de clauclauid="purple"> (26.05.1977)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Razvanid="blue">(11.01.2002)id="size1">
25 Februarieid="green">id="size1">Ioana Sofiaid="red">-pui de Olgutzikaid="purple"> (28.04.1978)id="size1">
26 Februarieid="green">id="size1">Tudor-Stefanid="blue">-pui de underqueenid="purple">(15.03.1980)id="size1">
26 Februarie(ora 13.00)id="green">id="size1">Mihaiid="blue">-pui de zozelaid="purple"> (18.0
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Mihu... [grup][grup][grup] imi pare tare rau... [flo] nu imi vine sa cred :((( Sa dea Domnul sa revina minunea cat de curand si sa ramana acest episod in urma, ca un vis urat [pup]. Te rog, fii optimista!

(\__/)id="orange"> pozici MONTAJE id="red">

(='.'=)id="orange"> nasterea lui Sasha, 17.04.08

(")_(")id="orange"> nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioaraid="size1">

valeu, ce discutzii!!! no, eu de putza nu trag [:D]...cum nici la fetite nu se intoarce putza pe dos, nici la baietzi nu cred ca e ok.

asa ca am ales calea care mi s-a parut mie cea mai usoara si blanda, adica uns putza, doar uns, nu si tras de ea, cu crema.

blanka, am vazut ca intrebai. este vb de o crema homeopata, mercurialis salbe, produsa de wellada. se gaseste in germania, daca ai nevoie de link-ul unde am vazut ca livreaza si in Ro, imi zici.

mai este o crema, nu am testat-o, graphites salbe. am inteles ca da rezultate si ea.

eu am folosit numai mercurialis, de 3 ori pe zi, timp de 3 saptamani. teo avea "gaurica" ffffff mica si in final,...a rasarit singura, toata, cam cum povestea zoze de putza lui mihai [:D].

nu a zis nici pas, nu a durut, usturat. uneori il dadeam si la fundulet cu crema, caci este cicatrizanta si el facea eriteme in perioada de eruptie dentara. asa ca, nici nu a stiut ca e vreo diferenta intre unsul clasic al fundului si putzei si "aceasta" operatiune...

sunt contra decalotarii, mi se pare un procedeu traumatizant, insa nu am nimic cu cei carora li se pare ok. insa, pana la a ajunge la dureri si chinuri, recomand tuturor sa aleaga calea cea mai simpla, cea cu crema. au fost cazuri la care nu a functionat, insa foarte multe la care da, asa ca eu zic ca merita incercat.

lyvy, sanatate puiutzei! imi pare rau sa aud ca e asa bolnavioara.

ma duc la nani [pup]

mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008)

" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

id="red">

[s]LA MULTI ANI, VLADUTZ-DRAGUTZ!!! id="blue">id="size3">[s]

SA FII SANATOS SI NOROCOS 100 DE ANI ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!!id="blue">

Simo-Mimo [flo][flo][flo][flo] sa ramai mereu SUPERMEGAULTRAMAMI!!![pup][pup]

Camiid="green">, mami de Maria Alexandraid="red">(02.05.2002) si de Luca Razvanid="blue">(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)id="purple">

Mihule[q] nici n-am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare[grup][grup]. Ma rog sa va intareasca Dumnezeu si candva sa aveti puterea de a o lua de la capat[pup]

Camiid="green">, mami de Maria Alexandraid="red">(02.05.2002) si de Luca Razvanid="blue">(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)id="purple">

[cor][cor][cor][cor][cor]

[bum][batetoba][bum][batetoba][batetoba]

LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE E MAI FRUMOS,VLADUTZ-DUDUTZ...SA CRESTI MARE,IAR PARINTII TAI SA FIE F MANDRI DE TINE!

id="blue">

Mimoid="red">,sa-ti traiasca beiatul,sa va aduca numai bucurii![flo][flo][flo][flo][flo][pup][pup]

mami de id="green">TEA (1.04.08)id="red">id="teal">[amoras]

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.id="red">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...