Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*

Recommended Posts

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

salut!

suntem bine, sambata trecuta am facut si botezul, Roberta s-a crestinat [:)]

petrecerea a fost super, Robe a fost cuminte la biserica , n-a plans deloc, la petrecere a dormit vreo 5 ore, apoi a stat cumintica la musafiri in brate [:)]

o sa revin cu poze

v-am pupat[pup]

Alina, mami de Marc id="blue"> (28.03.2006) si Robertaid="red"> (21.12.2009)

hei mamici de pitici

La multi ani! in zare este vremea voastra ..a ghioceilor

am indraznit si eu sa intru putin in proaspata voastra gradina cu cei mai gingashi ghiocei

[flo]

Pentru ca se apropie venirea anotimpului florilor as vrea sa va urez un inceput de primavara cu sperante care sa devina realitate alaturi de puii vostri minunati!!

mai vin si cu o propunere

vreti sa luati..ceva martisoare anul asta!?

puteti impleti traditia cu un gest caritabil!

banutii stransi din vanzarea de martisoare facute de noi (membrele Asociatiei MAMe) vor fi DONATI proiectului umanitar 'Atinge o stea"!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

pe PM va rogid="red">

multa sanatate va doresc, dragi mamici de pitici!

Alinukid="red"> [copil]

cantecul de leagan al copilariei /

Andu mik si Teo voinikid="size1">id="purple">

MARTISOARE pentru cauze umanitareid="red">id="size4">

invitatie F230id="size1">

............................................................................

Nimic nu-i intamplator!id="size1">

............................................................................

pupici la ghiocime [pup]

noi suntem bine, doar - ca de obicei - busy busy busy. intru mai rar aici, dar asta doar pentru ca am vazut ca nu se umplu paginile foarte repede (in parte e si vina mea, pentru ca, daca si eu as scrie de fiecare data cind intru, atunci am avea mai multa activitate pe-aici :) si eu ma-ntreb ce mai fac fetele care obisnuiau sa scrie aici... ce mai fac copilasii lor...

Stefannaid="red">, asteptam vesti :)

cu bucurie, raportez ca e a doua zi cind Sophia s-a trezit la 8-8:30 dimineata, deci fara treziri in toiul noptii. m-am trezit inaintea ei, si nu stiam ce sa fac cu mine, neobisnuita sa am timp pentru altceva decit copil, la prima ora :)

La Multi Ani, Ambraid="red">, pupici de la noi

Irinaid="red">, asa e, ma uit la Sophia si nu-mi vine sa cred ce repede creste. ai zice ca, la al doilea copil, deja te-ai obisnuit cu ideea, dar nu-i asa. Sophia ar sta numai pe picioare (sustinuta de noi, desigur) si deja sta in fundulet (sprijinita).

Alexandra e in continuare indragostita de Sophia, sunt tare mindra cind vad cit de mult o iubeste.

Andreeaid="red">, uau, au si trecut 2 luni...

sunteti toate niste frumoase, v-am vazut in poze.

Deliaid="red">, ce frumos ca, totusi, a venit mami tau... nici nu-mi imaginez prin ce stress ai trecut. si eu am obiceiul de a face scenarii cumplite, cind sunt in situatii similare.

Noeid="red">, unde esti? Ciufid="red">? Catrinelid="red">?

cine a deschis noul capitol? multumiri [flo]

asa. acum, ca am scris, copiez/pastez totul in Word, ca mi-am invatat lectia - am patit de citeva ori asta: scriu mesaj, si cind sa dau "send", imi da eroare si pierd totul... asta n-o sa se mai intimple, never again :)

Aida, cu placere [:)]

eu fusei cu noul capitol

ma bucur ca ai mai scris si ca micuta ta naneste noaptea! sunteti maari! ati inceput diversificarea?

Stefanna, ma gandesc la voi...noutatzi? cum te simti? a venit Bambi?

Ciuf, unde esti?

Miha, deci te-ai plimbarisit! mai, da' bine-ti mere [:)]

pai zi-ne ce si cum.

fug ca mi s-a trezit fata.

pupici[pup]

Alina, mami de Marc id="blue"> (28.03.2006) si Robertaid="red"> (21.12.2009)

Dragele mele,

Nu pun canapeaua ca oricum ar fi prea putin, mi-ar trebui o fabrica de canapele . Asa dor imi era sa intru si sa scriu, dar de fiecare data cand ziceam ca scriu, aparea cate ceva. Am citit aproape tot si am vazut si pozele din contul comun (mi-am amintit parola, nu imi venea sa cred ).

Felicitari mamicilor pentru a doua oara : Anamaria , Aida, Alina, Andreea ! Sa va traiasca fetele si sa fie sanatoase si norocoase ! (sper ca nu am uitat pe nimeni)

Stefana, nastere usoara si recuperare rapida, iar bebe sa fie cuminte si mancacios !

Nici nu stiu cu ce sa incep : noi suntem bine, crestem frumos si o regasesc pe Teo in descrierile pe care le faceti si voi ghioceilor. In octombrie anul trecut am schimbat gradi, acum suntem in oras, la Junior (eram la gradi din cartier, tot particulara) . Sunt foarte multumita, Teodora s-a adaptat un pic mai greu, dar ii place, invata multe lucruri si are multe cursuri optionale. Ce imi place la gradi noua este ca de cand incepe vremea frumoasa se organizeaza excursii, atat in Bucuresti cat si in apropiere, au multe activitati practice si iesirile afara sunt de cele mai multe ori in parc, in Herastrau.

Despre mine, daca vrea si Doamne Doamne, la sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie, ii voi darui Teodorei un fratior sau spera ea, o surioara [:)]. Am 11 saptamani azi si sarcina a inceput cu peripetii, din pacate, asa ca stau ca pe ghimpi deocamdata. Saptamana viitoare am o prima ecografie morfologica de trimestrul I.

Inchei aici ca sunt inca la servici. Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana linistit !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)

marybat_78

Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

MARI felicitari, si sa te ajute Doamne Doamne sa duci sarcina cu bine la capat.Na, uite ca am si eu cui sa predau stafeta!!!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc fetelor pt ca va ganditi la noi.Azi a fost ultima zi de serviciu, si is asa fericita.Ieri insa eram sa dau ortu popii, am facut hipotensiune ortostatica, cu greata oribila si tot ce mai vreti.Si bebe era agitat, si culmea orice miscare de a lui era perceputa ca durere, de nu stiam ce sa mai cred.si ca tacamul s afie complet mi-a varsat si bianca de vreo 3 ori, si mi-a facut febra.Copila asta inghite ca curcanii, avea mancare de snack-ul de dupa masa care era intreaga intreaga.

Ma duc acum sa ii fac o supica si cat fierbe sa mai stau in pat.

va pupic si revin zilele astea

aaaaaaaaaaaaaaa, Alina, bambi vine pe 26....nu mai am rabdare.

Stefanna mami de [fetita] si [gravi]37+ [baietel]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...