Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Burger de fasole (de post, vegan)?


ML

Recommended Posts

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ah, ok, fara gluten. Eu cand am mancat prima data mi s-a parut geniala. Nici nu stiam ce e.[:I]

 

Burger din fulgi de ovaz.

Sotul meu e vegetarian de multi ani, ia sa ma inspir si eu din retete nemaitestate inca.[:D]

 

Am mai gasit ceva reteta, dar cu mozarella sau ou, cred ca e nevoie de ceva care sa lege, cred ca de aceea si reteta vegetariana era cu tofu.

 

________________________________________________________

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Videoid="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru retete.

 

Ayla, Monica am sa-i fac si pe cei din ovaz (chiar aduc cu ceva ce se vinde aici la magazinele "naturiste").

 

Am gasit (in engleza) cateva retete cu fasole dar au cateva ingrediente mai ciudate si nu am cum sa dau de ele, unele indiene...

 

Monica este cumva falafel sub forma de burger? Am facut in urma cu 2 ani si nu le-a placut nici sotului nici copiilor. Mie, da.

 

Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor ( cu dedicatie pt Ayla21 ) eu am vazut la tv acum multi ani cum faceau chiftele vegetariene ( fara ou, fara brinza si fara tofu pentru mofturosi carora nu le place tofu ), ca sa se lege compozitia puneau mereu un cartof fiert si strivit. Cartoful leaga compozitia in plus nu are gust predominant deci ia gustul alimentului de baza .. dupa mine este varianta ideala. Am facut asa snitele de post si chiftele in special coapte in cuptor : pe tava de cuptor cu hirtie de copt pui chiftelele / burgeri/ sitele si coci la foc maricel, dupa citeva minute ( vreo 7-10 ) verifici pe partea dinspre tava caci la mine acolo se coc prima oara ( poate pentru ca vine flacara numai de joa) .. daca sunt coapte pe partea dinspre tava le intorci si le mai lasi pina sunt gata. In general nu s coc mult daca folosisti ingrediente deja fierte/ coapte.

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...



×
×
  • Adaugă...