ML Publicat Februarie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 18, 2010 Aveti cumva o reteta (fara naut sau soia)? Cu cat mai condimentati cu atat mai bine. As vrea sa-i coc (eventual) la cuptor. Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayla21 Postat Februarie 18, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 18, 2010 De fasole nu stiu, dar sotul meu gateste friptura de gluten iese ca si burgherul de vita, este super, desi e un pic de munca la el. Uite si burgher de fasole. ________________________________________________________ Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Videoid="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Publicat Februarie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 18, 2010 Ayla, iti multumesc. Eu evit glutenul , imi face rau. Imi place reteta de burger, mai putin tofu. Sa vad daca il pot inlocui cu altceva. Astept si alte combinatii, daca aveti. Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayla21 Publicat Februarie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 18, 2010 Ah, ok, fara gluten. Eu cand am mancat prima data mi s-a parut geniala. Nici nu stiam ce e. Burger din fulgi de ovaz. Sotul meu e vegetarian de multi ani, ia sa ma inspir si eu din retete nemaitestate inca. Am mai gasit ceva reteta, dar cu mozarella sau ou, cred ca e nevoie de ceva care sa lege, cred ca de aceea si reteta vegetariana era cu tofu. ________________________________________________________ Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Videoid="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica-elizabet Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 ML dar poti folosi fasolea in loc de naut dupa reteta Asta sau uite si o reteta de Burgeri din fulgi de ovaz Monica-Elizabet Retete in imaginiid="size2"> Impresii, pareri, retete Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 Multumesc pentru retete. Ayla, Monica am sa-i fac si pe cei din ovaz (chiar aduc cu ceva ce se vinde aici la magazinele "naturiste"). Am gasit (in engleza) cateva retete cu fasole dar au cateva ingrediente mai ciudate si nu am cum sa dau de ele, unele indiene... Monica este cumva falafel sub forma de burger? Am facut in urma cu 2 ani si nu le-a placut nici sotului nici copiilor. Mie, da. Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica-elizabet Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 exact...chifteaua este cea de la falafel... mie imi place mult[pofta] Monica-Elizabet Retete in imaginiid="size2"> Impresii, pareri, retete Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 ML, am eu precis o reteta de burger de fasole acasa intr-o revista Good Food englezeasca. daca nu o gasesc pe net ti-o scriu deseara, ok? am gasit asta... dar nu cred ca e aceeasi reteta cu cea din revista. revin [;)] Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 tot eu. am mai gasit tot la good fodo reteta asta, cu naut: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/5605/falafel-burgers R Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 Fetelor ( cu dedicatie pt Ayla21 ) eu am vazut la tv acum multi ani cum faceau chiftele vegetariene ( fara ou, fara brinza si fara tofu pentru mofturosi carora nu le place tofu ), ca sa se lege compozitia puneau mereu un cartof fiert si strivit. Cartoful leaga compozitia in plus nu are gust predominant deci ia gustul alimentului de baza .. dupa mine este varianta ideala. Am facut asa snitele de post si chiftele in special coapte in cuptor : pe tava de cuptor cu hirtie de copt pui chiftelele / burgeri/ sitele si coci la foc maricel, dupa citeva minute ( vreo 7-10 ) verifici pe partea dinspre tava caci la mine acolo se coc prima oara ( poate pentru ca vine flacara numai de joa) .. daca sunt coapte pe partea dinspre tava le intorci si le mai lasi pina sunt gata. In general nu s coc mult daca folosisti ingrediente deja fierte/ coapte. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.