Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Recommended Posts

Suntem un id="size4">id="blue">[si-eu]de mamici si licurici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">capitolele clubului nostru de scutecele:1,2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,24, 25, 26,27, 28, 29, 30,31, 32, 33,34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43,44 , 45, 46, 47, 48, 49, 50,51, 52, 53, 54, 55, 56,57,58, 59, 60, 61,62, 63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73, 74, 75,76,77, 78,79,80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90Povestea noastra...Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 217
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ciufik draga spor la treaba atunci [pup]...eu am bagat aseara un smotru concentrat ca ....vineee Razvi la Buc saptamana viitoare [pk][pk]

Ieri am facut si ultimele cumparaturi pentru marea petrecere de sambata...da' nu's de ce am impresia ca nu o sa iasa asa bine, cred ca o sa se sperie Razvi de atata lume...anyway, om trai s-om vedea...

Sanatate multa bolnaviorilor sa treaca repede [pup]

Am vazut si pozicile...ce mai...cei mai frumosi copilasi s-au adunat aici la odiseea noastra [olala][olala]

Aaaa...am uitat sa va spun ca a facut si Razvi primii pasi [pk][pk]...2-3 pasi acolo, da' se pun si astia, nu? Faza nasoala e ca eu iar am ratat un moment important [bang][bang]

Va [pup] pe toate...o zi usoara sa aveti

miereeeee pe unde esti?

anuc merci de info cu apartamentul. Si eu i-am spus la fel Ioanei despre moarte, dar si ea se tot intreaba de ce mor unii tineri [bang]

Distractie placuta cu fetele in we!

cami Diana este ca o printesa, imi place tare mult de ea. Si eu am aflat tarziu ca sunt nasii vostri [:)] Sanatate multa Antoniei!

ledi imi pare rau ca ia din nou antibiotice.

anca si Nadia se trezeste pe la 6 - 6,30 in fiecare dimineata; foaret rar doarme pana la 7. Seara se culca pe la 8,30. M-am gandit si eu sa o culc mai tarziu dar nu pot sa o tin, e topita de somn, se duce la patut si incepe sa-si cante [:D]

alinuk sunt multe scoli private in Bucuresti, mai ales in zona de nord. Pe mine singura care ma atrage este Cambridge, poti sa te uiti pe site daca vrei sa afli despre ei.

Ei merg pe sistemul englezesc, nu au legatura cu sistemul nostru, de altfel nici nu sunt acreditati de Min. Ivatamantului, ci doar de organisme din afara. Insa daca vrei sa urmeze o univ in Ro se poate da, chiar in scoala si Bac-ul romanesc.

Avantajele pe care le vad eu sunt ca invata engleza la perfectie, fac materiile mult mai serios, se pune accent pe personalitatea si inclinatiile fiecarui copil, fac mult sport, la clasele primare au profesori pentru fiecare dintre materiile gen desen, muzica, stau la scoala pana dupa masa (mananca acolo) si cand il iei nu mai are nici o lectie de facut, este foarte curat, au reguli stricte de disciplina si securitatea copiilor (de ex e interzis accesul oricarei eprsoane in scoala, parintii pot intra numai cu programare la director, nu au voie alti minori in afara celor din scoala, nu e permis accesul copiilor cu telefoane mobile si alte asemenea device-uri). In plus, daca vor vrea sa urmeze o univ in afara au cale libera.

Ma gandesc si la varianta step by step si ce zice aalina ma incanta.

Scuze fetele pentru subiectul care intereseaza deocamdata doar mamicile cu copii mai mari.

anna sanatate lui Vladut! Am vazut pozele cu micutul cel dragut. ce-i palce sa se ascunda dupa perdea [:)]

andra extraordinare pozele cu bebelusi!

crisspy bravo pentru pasi!

Eu dupa masa merg sa-l vad pe bebele de aproape 2 luni al unei colege. De abia astept, n-am mai vazut bebe mic de 1 an.

Fetele, ai mei azi sarbatoresc 39 de casatorie ... si sunt impreuna de 48 de ani - mi se pare asa de muuult!

Ultima pasiune a Nadiei este sa impinga prin casa carutul ei. Are frate o tenacitate, se tot invarte in jurul lui pana reuseste sa il manevreze.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) id="red">

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mara si Patriciaid="blue">, aveti niste maini minunate!![flo]

Patriciaid="blue">( bebelusi) tocmai am dat si eu comanda la martisoare, pt ecograf.

Crisspyid="blue">, felicitari cu intarziere pt anisor!!

sper ca nu va deranjeaza fetelor ca scriu si eu cand si cand la voi, va citesc constant pe toate [flo]

Mami de id="navy">fetitaid="maroon"> [8**] si de baietel [copil][baietel]id="blue">id="teal">

Noi, 2 minuni:id="green">

es1.jpg

es2.jpgid="size1">

Everything is hard before becoming easy...id="green">id="size1">

neata!!!am scris si eu un mesaj lung cu diverse probleme dar..s-a dus nu-s unde...off

felicitari razvi ptr pasi!!!

naty felicitari parintilor tai!!!si multi ani fericiti!!!

si copilul meu se trezeste dis de dimineata pe la 6.30-7 chiar daca se culca pe la 22-23...in schimb are cam o saptamana de cand doarme cam 4 ore pe zi:2 pe la ora asta si 2 mai pe seara[:D]

http://community.webshots.com/album/576575882twcnTO?vhost=community

Alex e mareeeee!!!

Buna,

Vladut a facut febra si azi-noapte, asa ca am fost la doctor, are rosu in gat si doua punctulete de puroi, asa ca suntem 5 zile pe antibiotic. Voia sa-i faca exudat dar doar mancase si a zis ca nu iese relevant, asa ca i-l face la cateva zile dupa ce termina antibioticul.

Este posibil ca marti cand am fost la control sa fii avut gatul curat si in doua zile sa se inflameze asa rau? Stiu ca e o intrebare prosteasca, dar poate imi raspundeti daca stiti [pup]

Cris, multumim, da e sora mea, a venit o fuga pt ziua lui Vladut. Nu l-am tuns, doar ca daca transpira i se increteste parul si pare mai scurt [:)] [pup] Dariuta cotrobaici, sa se ia de manuta cu fi-miu

Lisa, e scumpa foc Anusca, deci asa face hoata, fura telecomanda [pk] Imi pare bine ca Anusca sociaizeaza frumos si ca are si colegi de joaca pe masura [pup]

Dark, concediu placut si sper sa reusesti sa te odihnesti

Selene[flo]

Andreea, pai merge prost intarcatul pt ca cu vaccinul si acum cu boala nu putem sa continuam procesul [bang] Ilincuta cum mai e? [pup]

Alinuk [flo]

Anuc, f tare, deci si Filip e la fel, eee, si eu ma cam supar uneori cand vad ca vorbesc singura, dar imi trece, si asta pt ca e clar ca avem copii destepti, doar ca trebuie sa gasim metode de a-i atrage, ne solicita cam mult creativitatea. Aaaa, si nu-ti spun, ca pot sa ma stramb, sa behai...sa fac ca toate alea, daca nu vrea sa ma bage in seama nu ma baga pt ca el face ceva muuult mai interesant [:D]

Delia [pup]

Rox [pup] scormoniciul mic [:D]

Crisspy, spor la pregatiri, abia astept sa ne povestesti cum a fost. Tin pumnii sa iasa bine si Razvi sa fie in forma [pup] Felicitari pt primii pasi [pk]

Ciufik, spor la treaba

Naty, la multi ani parintilor tai, oauu, o viata de om de cand sunt impreuna. Si ai mei au 41 de ani de relatie si 31 de casatorie.

Si Vladut isi plimba carutul prin casa [pk]

Sa faci poza la bebita mica, si mie mi-e dor de puiuti asa mici [pup]

[bonjovi] Am implinit 1 anisor!id="red"> [bis][bis][bis]

Remember me?! [hopsieu][:I]

De cand cu munca full-time nu mai este timp prea mult si pentru mine....asa ca trebuie sa ma multumesc cu noutatile pe care mi le mai trimit Pati, Crisspy sau Alinuk despre voi.

Noi suntem bine, Sabinutza merge foarte bine prin toata casa....este disperata sa stea si sa se joace cu Ana. De abia o asteapta sa se intoarca dupa-amiaza de la gradi [:)]

Am avut si noi o perioada mai grea acum 2 sapt cand Saby a facut o enteroviroza si nu mi-a mancat mai nimic timp de o saptamana...acum suntem bine insa trebuie sa luam FE ca sa refacem depozitul pierdut in urma bolii si nemancatului.

Am o ruga mare la voi. Care ati nascut la POLIZU si aveti vreun DR bun acolo cu care aveti o relatie buna si ma puteti ajuta sa ajut o prietena internata la ei?? Saraca e gravi in 5 luni si se pare ca bebe nu mai e [q]....s-a oprit in evolutie si astia o tin pe antibiotice de 2 zile si atat!! Au zis ca sa vada poate luni sa o chiureteze....si nu intelegem de ce sa o lase sa stea atat de mult cu bebelusul oprit in evolutie in ea?

PLEASE, poate ma puteti ajuta....

[comoara]SABINA-MARIA[copil] (29 decembrie 2008)

[comoara]ANA-ISABELA[zana] (9 octombrie 2006)

"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra

"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...